Προς το περιεχόμενο

Keyboard χωρίς numpad. Προτάσεις ??

Dr_73

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω τα φώτα σας.

Κάποιος θα ξέρει κάτι.

Θέλω ένα πληκτρολόγιο , το οποίο να μην έχει αριθμητικό πληκτρολόγιο , το οποίο δεν χρειάζομαι , αλλά κατά τα άλλα να είναι κανονικό πληκτρολόγιο και να έχει "φυσιολογικά" πλήκτρα κέρσορα , για να ... παίζω άνετα!

Έχω δει ένα microsoft , με αποσπώμενο numpad , αλλα κάνει γύρω στα 50€.

Τίποτε φθηνότερο ;

Y.Γ. Κατά προτίμηση μαυρο!

Δημοσ.

Επαναλαμβάνω , θέλω τα πλήκτρα του κέρσορα σε φυσιολογικές θέσεις, μόνα τους σε σχήματα ανεστραμμένου Τ. Όπως είναι στα κανονικά πληκτρολόγια και όχι χωμένα ανάμεσα στα del , end,page up-dwn,home κτλ. Συνεπώς κάνένα από τα προαναφερθέντα που προτείνετε δεν κάνει (αν και ευχαριστώ πολύ για τον κόπο).

Το μοναδικό τέτοιο που έχω δει μέχρι τώρα , είναι αυτό του Μπιλάκου , με αποσπώμενο , αλλά κάνει 56€ και είναι τσουχτερό :

http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1181866&page=2&Manufacturer=Microsoft&category=69978166&catalog=23&MSCSProfile=DCCDF22EB27065BE78648BEA51935529C1F3203FC64A553FD93FD889694D508A53BEE4C31E3CD319143D97FA28398EE0BE1AE00399206C3666E1BEA0DFF6E0899B12CBE5E50F0947A1AF3792B02D33F6F62E883D5BFAC7A06EDAD8611A024E89ECCD8D501EFDC0DAF3CDC012C56B3D79CF0D8491778090FBE2F086B6AE11C26C

Το μεγάλο πλάτος μου δημιουργεί πρόβλημα , γιατί είναι στο γραφείο. Στι σπίτι εννοείται έχω κάτι παντόφλες turbo-x innovator των 3€ ...

Δημοσ.
Για δες αυτο

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.575664

Εγω εχω αυτο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.575636 αλλα τωρα προσπαθω να βρω τις διαφορες τους, ξερει κανεις που ειναι η διαφορα στην τιμη τους? Εμενα παντως με εχει βολεψει πολυ...

Το ένα είναι dsp.

Και εγώ το σετάκι πληκτρολόγιο/ποντίκι sidewinder έχω.Πολύ καλό!

Δημοσ.
Το ένα είναι dsp.

Και εγώ το σετάκι πληκτρολόγιο/ποντίκι sidewinder έχω.Πολύ καλό!

Τί είναι το DSP???Ποιά δηλαδή η διαφορά μεταξύ του dsp κ του απλου (55 ευρώ)???

Για πές εντυπώσεις...Αίσθηση πληκτρων καλή???Ο φωτισμός στο σκοτάδι αρκεί ή χρειάζετια κ λάμπα???

Δημοσ.

το dsp το δινουμε με αγορα καινουργιου pc και καλα.Η διαφορα που εχει με το retail ειναι οτι ερχεται σε κουτι χαρτινο απλο σε σχεση με το retail που ερχεται στο κουτι του το "κανονικο". αλλα αφου το πουλαει το eshop το τσιμπας συμφερει. (εγω αυτο πηρα γιατι αλλο 39 αλλο 56)

αισθηση πληκτρων φερνει λιγο λαπτοπ δεν ειναι σαν τα g11-g15 της logitech , απαλα στην αισθηση και ο φωτισμος ειναι μια χαρα για το σκοταδι

Δημοσ.
το dsp το δινουμε με αγορα καινουργιου pc και καλα.Η διαφορα που εχει με το retail ειναι οτι ερχεται σε κουτι χαρτινο απλο σε σχεση με το retail που ερχεται στο κουτι του το "κανονικο". αλλα αφου το πουλαει το eshop το τσιμπας συμφερει. (εγω αυτο πηρα γιατι αλλο 39 αλλο 56)

αισθηση πληκτρων φερνει λιγο λαπτοπ δεν ειναι σαν τα g11-g15 της logitech , απαλα στην αισθηση και ο φωτισμος ειναι μια χαρα για το σκοταδι

Εσύ δηλαδή πήρες το dsp english Που έχει το e-shop???δηλαδή μου το προτείνεις??Εσυ αυτό που πήρες είχε το cd με το λογισμικό του???

Δημοσ.

ναι εγω αυτο πηρα, εμενα με βολευει μια χαρα , τωρα αν βολεψει εσενα δεν γνωριζω :-D.

και φυσικα ειχε cd με τους drivers.

Δημοσ.
ναι εγω αυτο πηρα, εμενα με βολευει μια χαρα , τωρα αν βολεψει εσενα δεν γνωριζω :-D.

και φυσικα ειχε cd με τους drivers.

Εγώ είχα πάρει την κανονική έκδοση του πληκτρολογίου και τη dsp του ποντικιού.Μόνο που στο ποντίκι δε μου ήρθε το cd με τους drivers...Αν και δεν ήταν μεγάλο πρόβλημα.Μέσα σε μισό λεπτό τους βρίσκεις στο ιντερνετ.

Για πές εντυπώσεις...Αίσθηση πληκτρων καλή???Ο φωτισμός στο σκοτάδι αρκεί ή χρειάζετια κ λάμπα???

Αίσθηση πλήτρων πολύ καλή και φωτισμός πάλι πολύ καλός.Εγώ που τον χρειαζόμουν με βολεύει πάρα πολύ.Π.χ. 1 η ώρα το βράδυ,όλα τα φώτα κλειστά και γράφεις πάρα πάρα πάρα πολύ άνετα.

Δημοσ.

παιδια το sidewinder mouse δεν ειναι αρκετα μεγαλο? σε σχεση με το g5 της logitech το g5 ειναι πιο ανετο στο χερι?

Δημοσ.
παιδια το sidewinder mouse δεν ειναι αρκετα μεγαλο? σε σχεση με το g5 της logitech το g5 ειναι πιο ανετο στο χερι?

Συνήθεια είναι.Εμένα πάντως μου είναι καλύτερο το μεγάλο ποντίκι ώστε να πιάνει όλη τη παλάμη και να μη κουράζεται το χέρι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...