Προς το περιεχόμενο

αναζητηση one piece game!

Danny7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ψαχνω για καποιο one piece game σε οποιαδηποτε κονσολα(psp,xbox360,ps3,wii)!δεν θελω να ειναι πολυ παλιο(οπως ενα που ειναι στο ps2)!εχω δει κατι video στο youtube με ενα που βγηκε τελη 2007 στο Wii αλλα δεν ξερω αμα εχει βγει και εδω!ευχαριστω σε οσους βοηθησουν :-)!

Δημοσ.

δεν υπαρχει διαθεσιμο σε ελληνικο ηλεκττρονικο καταστημα,οποτε πρεπει να παρεις βολτα ολα τα επιμερους μαγαζια που ξερεις και να ψαξεις.εναλλακτικα απο εξωτερικο μεσω ιντερνετ

Δημοσ.

το one piece ειναι ενα anime (αμα θυμασε αυτο που εδειχνε το alter παλια με εναν ανθρωπο λαστιχο το drake)!απλα τωρα σχεδον τελειωνω τα επεισοδια μεχρι εκει που εχουν φτασει και ελεγα να αρχισω καποιο game!

ευχαριστω πολυ για την λιστα!απλα βλεπω καποια που εχουν βγει μονο στα ιαπωνικα(τα πιο πολλα δηλαδη)!αυτο που ελεγα ειναι το μονο καινουριο που υπαρχει στα αγγλικα One Piece: Unlimited Adventure που βγηκε το 2007!ξερετε αμα αυτα που ειναι στα ιαπωνικα αμα θα παιζουν κανονικα σε wii η σε psp(με cf)?η αμα μπορω να δω καπου αμα θα βγουν καποια στιγμη σε αγγλικη version?

Δημοσ.

Ειχα τερματισει το grand adventure στο gamecube.φοβερο παιχνιδι αν το βρεις παρτο οπωσδηποτε ειναι σε στυλ powerstone tou dreamcast αλλα πολυ πιο ωραιο

Δημοσ.

αν εχεις moded Wii παρε το one piece unlimited adventure. Έχει βγει σε NTSC USA. Απλά το καλύτερο anime game σε κονόλα. Αν δεν έχεις moded περίμενε μέχρι τον ιούνιο που θα βγεί το one piece unlimited cruise episode one σε PAL είναι συνέχεια του unlimited adventure με up to date charactes απο το ανιμε (έvς thriller bark) και jap audio.

κατα την γνώμη μου πάρε και τα 2. Απο τα καλύτερα game στο wiii

Δημοσ.

εχω moded wii και εχω τωρα το one piece unlimited adventure!ειναι παρα πολυ καλο παιχνιδι και φαινεται τεραστιο!εχω παιξει 4 ωρες και εχω περασει το 5%!μου κανει αυτο τωρα γιατι στα anime ειμαι στο 330 οποτε ειμαι μια χαρα!εχω και αλλο ενα που βγηκε προσφατα απλα ειναι στα ιαπωνεζικα και δεν το εχω βρει στα αγγλικα!το μονο κακο ειναι οτι η φωνες ειναι λιγο καπως γιατι αλλιως τις εχω συνηθισει στο anime!(το ιδανικο θα ηταν κανονικα οι φωνες και με αγγλικα subs απο κατω :-P)

Δημοσ.

ετσι θα βγουνε τα 2 τα καινουρια με original φωνες και και eng subs

το Udventure ειναι τεράστιο 40 ωρες gameplay περίπου για να το τερματισω. έχει και ωραίο VS.

Τα cruise που θα βγει οκτώβριο στην ευρώπη. είναι up-to-date με το Manga μέχρι Shabaody Archipelago

• 9 μήνες μετά...
Δημοσ.

εγω φιλε πηρα το Unlimited Cruise 1 την προηγουμενη βδομαδα απο

το play.com με 32 ευρω, και ειναι κορυφαιο. αν δεν το εχεις παρει ηδη

στο συστηνω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...