Super Moderators billdanos Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 εγώ δεν μπορώ να καταλάβω που κολλάει το καπάκι με τη λειτουργικότητα του κινητού.μήπως παρά είσαι ψείρας (φιλικά στο λέω ); Οτι είμαι ψείρας το έχω δηλώσει άπειρες φορές! Διάβασε όμως αυτά που γράφω γιατί όπως θα δεις δεν αφορούν τη λειτουργικότητα μιας και όλα τα λευκά που πέρασαν από τα χέρια μου, κατά τα άλλα μια χαρά λειτουργούσαν αλλά όχι τόσο τέλεια όσο τα μαύρα! Αν το καπάκι στα λευκά είναι άλλο υλικό από το μαύρο, τότε ίσως θα μπορούσαν να επηρεαστούν η λήψη GPS ή του τηλεφώνου γενικότερα! Αυτό που με ενόχλησε περισσότερο από όλα όμως ήταν οι γραμμές που φαινόταν στην αναπαραγωγή video και μου έκανε εντύπωση που τις έβλεπα ΚΑΙ στα 4 λευκά αλλά σε κανένα από τα μαύρα!
kebinB Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Οτι είμαι ψείρας το έχω δηλώσει άπειρες φορές! Διάβασε όμως αυτά που γράφω γιατί όπως θα δεις δεν αφορούν τη λειτουργικότητα μιας και όλα τα λευκά που πέρασαν από τα χέρια μου, κατά τα άλλα μια χαρά λειτουργούσαν αλλά όχι τόσο τέλεια όσο τα μαύρα! Αν το καπάκι στα λευκά είναι άλλο υλικό από το μαύρο, τότε ίσως θα μπορούσαν να επηρεαστούν η λήψη GPS ή του τηλεφώνου γενικότερα! Αυτό που με ενόχλησε περισσότερο από όλα όμως ήταν οι γραμμές που φαινόταν στην αναπαραγωγή video και μου έκανε εντύπωση που τις έβλεπα ΚΑΙ στα 4 λευκά αλλά σε κανένα από τα μαύρα! βάζω τον hub να μου ριπάρει ενα videaki να δούμε. κάτοχος λευκού.
haHa Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 ...Για τα άσπρα μιλάμε! Στα μαύρα ούτε εγώ βρήκα κάτι! Το ξερω οτι μιλαμε για τα ασπρα! Απλα ηρθα να επιβεβαιωσω οτι στα μαυρα δεν εχω δει προβλημα... Ασπρο δεν εχω λειτουργησει για καιρο..
Super Moderators billdanos Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 βάζω τον hub να μου ριπάρει ενα videaki να δούμε. κάτοχος λευκού. Αρκεί και ένα σχετικά καλό video στο youtube για να το παρατηρήσεις! Μην περιμένεις πολύ ορατές γράμμες που να βγάζουν μάτι, απλά σαν να φαίνεται ο ρυθμός ανανέωσης της οθόνης. Σίγουρα παντως στο μάυρο δεν το παρατήρησα ποτέ!
kebinB Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Λοιπόν παιδιά κατέβασα το τρέιλερ του The Spirit HD 1080p αρχική μορφή. Το ρίπαρα σε nuts quality. έπαιξε τέλεια χωρίς ευτράπελα, γραμμές κλπ.
giorgos_k Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Επιβεβαιώνω καιγώ πάντως το πρόβλημα με τα cracks στο πλαστικό του λευκού. Ακόμα δν έχω αξιωθεί να του κάνω restore και να το πάω στη vodafone να δώ την αντίδρασή τους. Έχει/είχε κανείς παρόμοια εμπειρία??
kebinB Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Επιβεβαιώνω καιγώ πάντως το πρόβλημα με τα cracks στο πλαστικό του λευκού. Ακόμα δν έχω αξιωθεί να του κάνω restore και να το πάω στη vodafone να δώ την αντίδρασή τους. Έχει/είχε κανείς παρόμοια εμπειρία?? μακρία απο εμάς. πόσες τούμπες έχει φάει;
giorgos_k Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 μακρία απο εμάς. πόσες τούμπες έχει φάει; Ούτε μια!!! Απτο πρώτο δευτερόλεπτο της ύπαρξής του είναι μέσα σε θήκη(θήκες για την ακρίβεια)! Φαντάσου οτι και το μηλαράκι απο πίσω δεν έχει ούτε στίγμα(σημάδι οτι ούτε καν έχει ακουμπήσει "γυμνό" σε οποιαδήποτε επιφάνεια)
kebinB Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Ούτε μια!!! Απτο πρώτο δευτερόλεπτο της ύπαρξής του είναι μέσα σε θήκη(θήκες για την ακρίβεια)! Φαντάσου οτι και το μηλαράκι απο πίσω δεν έχει ούτε στίγμα(σημάδι οτι ούτε καν έχει ακουμπήσει "γυμνό" σε οποιαδήποτε επιφάνεια) είναι να μην σου κάτσει γίωργο
giorgos_k Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Είναι κρίμα όντως. Της κοπέλας μου είναι, εγώ έχω το 2G. Θα κινήσω διαδικασίες εντός των ημερών να δούμε αποτελέσματα(μμμμμμμμμμ, ναι αμέ).
kpartsi Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 είναι να μην σου κάτσει γίωργο Δυστυχώς στα λευκά, τα cracks είναι πιο εύκολο να σου κάτσουν παρά να μην σου κάτσουν.... Απαράδεκτο!!!!
Loser Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 γενικά εγώ δεν έχω παρατηρήσει κανένα από τα παραπάνω. Το μόνο πρόβλημα που έχω είναι το σπασμένο κουμπί για το silent mode αλλά δεν ξέρω αν στο λευκό είναι ποιο ευαίσθητο από το μάυρο ή το 2G.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.