Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με εξωτερικό σκληρό δίσκο

thakisn

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεία σας! Εχω εναν εξωτερικό δίσκο lacie 500gb.Το πρόβλημα μου είναι οτι όταν τον συνδέω,εγκαθίσταται κανονικά,στο κάτω δεξί μέρος της οθόνης (δίπλα στην ώρα) βγαίνει το εικονίδιο οτι έχω σύνδεση usb αλλά δυστυχώς δεν τον βλέπω πουθενά..Μπαίνω στον υπολογιστή μου αλλά δεν τον εμφανίζει..

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

σου το κανε από την αρχή που τον αγόρασες αυτό η άρχισε ξαφνικά? αν είναι το δεύτερο καντου ενα regenerate με κάποιον hdd regenerator (υπάρχει στο hiren' boot cd) και ένα check disk μήπως έχει χαλάσει το filesystem

Δημοσ.

Μα δεν μπορω να τον βρω πουθενά..Αυτό είναι το πρόβλημα.Είναι σα να μην υπάρχει..Μήπως υπάρχει τίποτα ώστε να σκανάρω τον υπολογιστη μήπως και τον διαβάσει τελικά?

Δημοσ.

όχι, δεν θα σβηστούν αλλά αν δεν δουλέψει δοκίμασε να του κάνεις και ένα checkdisk νομίζω έχει κάποιο πρόγραμμα για αυτό στό hiren's, αν δεν δουλέψει και αυτό μάλλον θα πρέπει να κάνεις format

Δημοσ.
Το συνηθέστερο πρόβλημα τους είναι να έχει χαλάσει ο controller που έχει μέσα ο Lacie.

Μέχρι τώρα όσους έχω δοκιμάσει σαν εσωτερικούς έχουν δουλέψει.

http://www.saunalahti.fi/znark/lacie_desktop_hard_disk/

Εχω φορητό υπολογιστή φίλε μου!!Πάντως χρήσιμο το λίνκ φιατί προσπαθούσα να τον ανοίξω και δε μπορούσα!! Μπορώ να τον συνδέσω με κάποιο άλλο τρόπο στον υπολογιστή μου?

Δημοσ.

Δοκιμάζω να κανω regenerate μέσα απ το hiren's.Πάω στην επιλογή disc regenerator και μετά μου ζητά να πατάω yes ή no..Πατάω σε όλα yes αλλά στο τέλος δε γίνεται τίποτα..Τι πρέπει να κάνω?

Δημοσ.

δεν θυμάμαι τπτ για yes ή no μόνο ότι διαλέγεις δίσκο, η μπάρα προχωράει?

δεν μπορώ να το κοιτάξω τώρα θα σου απαντήσω αύριο

Δημοσ.
δεν θυμάμαι τπτ για yes ή no μόνο ότι διαλέγεις δίσκο, η μπάρα προχωράει?

δεν μπορώ να το κοιτάξω τώρα θα σου απαντήσω αύριο

Θα με υποχρέωνες αν το κοιτούσες γιατί δε ωγάζω άκρη..Στην αρχή μου βγάζει μια λίστα με κάτι (ονοματα μάλλον ή αρχικά) και επιλέγει μόνο του το auto..

Δημοσ.

Δεν έχω internet σπίτι μου, μπένω από την δουλιά και δεν μπορώ να το κοιτάξω μόλις βάζεις το cd σου εχει μια λίστα με προγράμματα επιλέγεις το hdd regenerator (μπορεί να είναι σε υπομενού δεν θυμάμε) πατάς εντερ σε όλα και μετά σε βγάζει σε ένα dos παράθυρο που επιλέγεις δίσκο

Δημοσ.
Δεν έχω internet σπίτι μου, μπένω από την δουλιά και δεν μπορώ να το κοιτάξω μόλις βάζεις το cd σου εχει μια λίστα με προγράμματα επιλέγεις το hdd regenerator (μπορεί να είναι σε υπομενού δεν θυμάμε) πατάς εντερ σε όλα και μετά σε βγάζει σε ένα dos παράθυρο που επιλέγεις δίσκο

Μακάρι να ήταν τόσο απλό για να μη σ έπρηζα κιολας!!Λοιπόν, κάνω τα εξης:

Επιλέγω boot from cd/dvd, μετά μου βγάζει 3 επιλογές (boot from hd, boot cd και τέλος start mini windows xp). Επιλέγω τη δεύτερη επιλογή και μετά μου βγάζει όλες τις επιλογές, με πρώτη το hdd regenerator 1.51 .Το επιλέγω και μετάμου βγάζει μια λίστα οπου πρέπει να επιλέξω κάτι.Αν δεν επιλέξω σύντομα,επιλέγει μόνο του το αυτόματο..Δεν εχω δεί ποτέ καμία μπάρα να φορτώνει κτλ..

Το ίδιο πράγμα συμβαίνει σε 2 διαφορετικούς δίσκους που εχω δοκιμάσει..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...