Προς το περιεχόμενο

Navigon 2100 Vs MLS 4800

d2116

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσφατως δεχθηκα ως δωρα αυτες τις δυο συσκευες πλοηγησης (ευτυχως με καρτα αλλαγης και τα δυο) και προβληματιζομαι στο πιο απο τα δυο να κρατησω. Δεν εχω ανοιξει καμια απο τις δυο συσκευες προκειμενου να μπορουν γινουν δεκτες για επιστροφη, οποτε ως εκ τουτου δεν γνωριζω αριστα το τι περιεχουν. Απο το λιγο που εχω ψαξει σε σχετικους ιστοτοπους μαλλον κλινω προς το MLS 4800BT, ωστοσο θα ηθελα αν καποιος εχει χρησιμοποιησει ή εστω εχει κανει μια σχετικη συγκριση των 2 αυτων συσκευων να μου μεταφερει τη γνωμη του.

Τα κριτηρια που εχω θεσει ειναι τα εξης

• Να ειναι φιλικο και ευκολο στην χρηση, τοσο ως προς το μενου του, οσο και ως προς την αναγνωση του κατα την οδηγηση
  • Να εχει καλο σημα ακομη και σε σχετικα δυσβατα σημεια
  • Να χρησιμοποιει οσο το δυνατον πιο ενημερωμενους χαρτες, καθως επισης και να παρεχετε αναβαθμιση των χαρτων του εαν ειναι δυνατον και δωρεαν
  • Δεν με ενδιαφερουν καθολου ολες οι αλλες λειτουργιες του περαν αυτης καθαυτης της πλοηγησης
  • Να εχει μπαταρια που να κραταει οσο το δυνατον περισσοτερο, αλλα και να φορτιζει απο οσες περισσοτερες συσκευες γινεται (π.χ. PC, αυτοκινητο κτλ)
  • Να εχει ποιοτητα κατασκευης και υλικων ωστε να μπορει να διατηρηθει σε κατασταση αψογης λειτουργιας μετα απο σχετικα προσεγμενη χρηση.
  • Να ειναι οσο το δυνατον πιο ετοιμο γινεται για χρηση καθως δεν εχω και πολυ ορεξη να ψαχνω για προγραμματα χαρτες κλειδωματα hackεριες κτλ, περαν του τυπικου συγχρονισμου με τον υπολογιστη μεσω του CD του κατασκευαστη.

Ευχαριστω εκ των προτερων για τις οποιες συμβουλες σας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...