koulis1984 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 εχω ηδη ενα baudtec router το οποιο ειχα παρει δωρεαν απο τον ΟΤΕ και θελω να φτιαξω και ενα ασυρματο δυκτιο διοτι εχω πλεον και λαπτοπ....να αγορασω ενα ρουτερ οπως αυτο εδω http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.616488(εχω pstn) η να αγορασω ενα access point το οποιο θα μου ειναι χρησιμο και στο μελλον αν αλλαξω σε isdn(μια υποθεση κανω) οπως αυτο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.616485
mchrisober Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 φιλε μου εγω θα επαιρνα το Access point γιατι λιγο πολυ οτι συνδεση και να κανεις σου δινουν router δωρεαν. Τωρα με το Access παιζεις καλυτερα και ειναι πιο αυτονομο, οποτε απο μενα access
poulinos Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 καταρχην αυτα δεν ειναι n einai g. β.αν παρεις access point και θες να το σεταρεις κανονικα και οχι με πλαγιο τροπο ετοιμασου για πολλες ρυθμισεις. γ.αναλογως ποσα ξερεις εσυ αποφασιζεις.μπορεις να παρεις κατι και σε 2 μαζι px speedtouch 585 η καποιο linksys.να πας σε isdn to θεωρω την μεγαλυτερη χαζομαρα εφοσον υπαρχει voip.διοτι να πληρωνεις ενα τεραστιο παγιο και να πρεπει να ξεκινανε ολα τα τηλεφωνα πανω απο το netmod ειναι βλακεια.απο την αλλη το access point Θα παιξει με οτιδηποτε ρουτερ απο την αλλη το baudtec ειναι για πεταμα οποτε θα περνα κατι καινουριο που να ειναι και ασυρματο μαζι και να ειναι ευκολο για να μην χρειαζεται να μπλεκεις με 2 ρουτερ.
koulis1984 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 καταρχην αυτα δεν ειναι n einai g.β.αν παρεις access point και θες να το σεταρεις κανονικα και οχι με πλαγιο τροπο ετοιμασου για πολλες ρυθμισεις. γ.αναλογως ποσα ξερεις εσυ αποφασιζεις.μπορεις να παρεις κατι και σε 2 μαζι px speedtouch 585 η καποιο linksys.να πας σε isdn to θεωρω την μεγαλυτερη χαζομαρα εφοσον υπαρχει voip.διοτι να πληρωνεις ενα τεραστιο παγιο και να πρεπει να ξεκινανε ολα τα τηλεφωνα πανω απο το netmod ειναι βλακεια.απο την αλλη το access point Θα παιξει με οτιδηποτε ρουτερ απο την αλλη το baudtec ειναι για πεταμα οποτε θα περνα κατι καινουριο που να ειναι και ασυρματο μαζι και να ειναι ευκολο για να μην χρειαζεται να μπλεκεις με 2 ρουτερ. α)δεν εχω υπολογιστη με draft-n Καρτα β)ποσες πολλες ρυθμισεις μπορει να θελει ενα access point απλα για αν δουλεψει(εκτος απο channel selection/encryption/ssid name) γ)υποθετικα το ειπα για την isdn δεν εχω σκοπο να βαλω....απλα τα ρουτερ που αναφερεις κανουν 20 ευρω παραπανω
poulinos Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 20 ευρω ειναι ενας καφες που λεει ο λογος και αξιζει να τα δωσεις διοτι μια φορα θα το παρεις και θα το κρατησεις πολυ καιρο β.απο λιγες ρυθμισεις μεχρι διπλα port forward.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.