Προς το περιεχόμενο

4870 με 512Mb ή 1Gb μνημη?

Radiatedsoul

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Aπό την στιγμή που υπάρχει έκδοση με 1Gb και φθηνότερη, γιατί να πας στην 512?

Χαχαχαχα!Δεν την είχα δει του 1gb ότι κάνει πιο φθηνά!

Πάντως αν μπορεί να δώσει κάτι παραπάνω(δεν είναι μικρό ποσό...)ας ρίξει μια ματιά και στις 4890.

Δημοσ.

Εχω 22 ιντζες οθονη και παιζει κλασικα στα 1680χ1050. Δε μου εχει ερθει το συστημα ακομα, αυριο μεθαυριο το περιμενω, βαριεμαι την διαδικασια να τους παιρνω τηλεφωνο για αλλαγη, και παιζει και να μη γινεται κιολας, μπορει να την εχουν τοποθετησει ηδη.

Αλλα αν ειναι τοσο μεγαλη η διαφορα στις επιδοσεις και θα εχω προβλημα, θα τους παρω τηλεφωνο να την αλλαξουν, τι να κανω

Δημοσ.

Ενταξει η 4890 εχω δει κατι συγκριτικα και δεν δειξανε μεγαλες διαφορες απο την 4870 για την ωρα. Και η αληθεια ειναι οτι την καρτα γραφικων την κραταω 2 χρονια το πολυ, μετα την αλλαζω, παντα κατι παραπανω θα βγαινει δε μπορει.

Να παρω τηλεφωνο για αλλαγη δε την γλιτωνω ε? Θα ψαξω minimum requirements απο συγχρονα παιχνιδια ετσι απο περιεργια να δω ποσο θελουν.

Δημοσ.

Να παρω τηλεφωνο για αλλαγη δε την γλιτωνω ε? Θα ψαξω minimum requirements απο συγχρονα παιχνιδια ετσι απο περιεργια να δω ποσο θελουν.

Μόνο και μόνο για να σηκώσεις κάποια details παραπάνω στο GTAIV αξίζει το τηλεφωνάκι. :-)

Δημοσ.

Διαβασα minimum requirements απο crysis, far cry2, gta iv. Ολα θελουν minimum 256Mb και recommended 512Mb.

Δε ξερω τωρα μπερδευτηκα, καλα θα δω, αυριο θα τους παρω τηλεφωνο και θα δουμε τι θα μου πουν.

Δημοσ.

Τίποτα δεν θα σου πουν.

Θα απαιτήσεις να στην αλλάξουν, έτσι απλά.

Επειδή άλλαξες γνώμη.

Δημοσ.

στην ανάλυση που παίζεις δεν νομίζω τα 512MB παραπάνω να κάνουν καμια διαφορα. αν ήσουν σε 1920x1080 το συζητάμε.

Δημοσ.
στην ανάλυση που παίζεις δεν νομίζω τα 512MB παραπάνω να κάνουν καμια διαφορα. αν ήσουν σε 1920x1080 το συζητάμε.

΄Οταν η διαφορά τιμής είναι σχετικά μικρή δεν θα έλεγα ότι τα 1GB μνήμης σε μια τέτοια κάρτα θα ήταν κακή επένδυση δεδομένου ότι προφανώς δεν θέλει να την κρατήσει μόνο για λίγο χρονικό διάστημα. ΄Οσο περνάει ο καιρός τόσο μεγαλύτερες απαιτήσεις σε μνήμη θα έχουν τα επερχόμενα παιχνίδια, και είναι σαφώς καλύτερο να έχεις 1024ΜΒ αν θέλεις να κρατήσεις μια τέτοια κάρτα πάνω από χρόνο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...