Προς το περιεχόμενο

θελω να μαθω κιθαρα!

1<3 GuiTaRssss!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον,αγαπητοι φιλοι,-ες εχω ενα προβλημα! Το προβλημα μου ειναι οτι θελω να μαθω κιθαρα...ομως ειμαι τελειως ασχετη και δεν εχω χρονο! επισης θα προτιμουσα να μη μαθω πολλη θεωρια αλλα να ξερω απλα να βγαζω κομματια....ακομη θα ηθελα ολα αυτα να τα κανω μεσα σε λιγους μηνες! Ζηταω πολλα? το καλο ειναι οτι εχω ηδη μια κλασικη κιθαρα...εχετε να μου προτεινετε κατι...οπως καποια ιστοσελιδα για να κανω μαθηματα μονη μου,χωρις δασκαλο?

Δημοσ.

Μπορείς να βρίσκεις συγχορδίες τραγουδιών από διάφορα σάιτ όπως αυτό και μετά να ανατρέχεις εδώ για τα πιασίματα, αν και νομίζω πως αν σου έδειχνε κάποιος μερικές τεχνικές θα ήταν πιο εύκολο.

Δημοσ.

Δεν ενδείκνυται αυτό που ζητάς, αλλά ένα πολύ καλό βιβλίο για αρχάριους είναι το "Πώς Να Παίξετε Κιθάρα" του Ν. Θερμού.

Από εκεί και πέρα, πρέπει σίγουρα να ξεκινήσεις μαθαίνοντας τα βασικά της θεωρίας (πχ πεντάγραμμο με ό,τι αυτό συνεπάγεται).

Για ταμπλατούρες ξένων τραγουδιών, η καλύτερη πηγή από τότε που έκλεισε το mikesguitarsite, είναι το 911 tabs.

Ρίξε μια ματιά και σε αυτό το θέμα...

Δημοσ.

Αν θες να μαθεις απλα συγχορδιες και δε σε ενδιαφερει η θεωρια τοτε θα σου προτεινα να ξεκινησεις απο διαφορα μαθηματακια που υπαρχουν στο youtube και - αποψη μου - να παρεις μια ακουστικη κιθαρα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...