OneDreamCloser Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 καλησπερα σε ολους, λοιπον, θα ηθελα να με βοηθησει καποιος να ρυθμισω το Version Control στο Xcode, η κατασταση ειναι ως εξης : Mac OS X Tiger (10.4) Xcode 2.4 εχω δημιουργησει για παραδειγμα ενα C project, πηγα στο Get Info , Preferences Pane, enable SCM version control, εδωσα το path του project μου. κανω Commit Entire Project, αλλαζω λιγο τον κωδικα, κανω παλι Commit, το προβλημα ειναι τωρα πως αν επιλεξω Compare With ( που ειναι κατι σαν visual vim diff) ... με το τελευταιο revision του κωδικα ... δε μου δειχνει να επιλεξω καποιο revision ... οποτε μαλλον δεν εγινε Commit ... πως το προσπερνω αυτο το προβληματακι ? ενταξει ηδη εχω δημιουργησει Automator workflow για να κανω backup, κανοντας zip το project folder, rename with dates and timestamps, copy to another place and email το zipped αρχειο ... αλλα θελω να εχω επιτελους και καποιο version control στα projects μου θα ημουν ευγνωμων για οποιαδηποτε μικρη βοηθεια (οποτε αυτο που ζητω ειναι η διαδικασια δημιουργιας του SCM) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cue Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δεν έχω δουλέψει το Xcode, αλλά θα κάνω μία προσπάθεια να σε βοηθήσω. Όταν λες έδωσες το "path του project" τι εννοείς? Υποθέτω πως στο Xcode (όπως και σε κάθε SCM), πρέπει να δώσεις το url του SCM που χρησιμοποιείς (CVS, SVN, etc). Εγκατέστησε το Subversion για αρχή. Μετά πήγαινε στο Xcode, εκεί που έκανες "Enable SCM", πάτα edit και βάλε για path "/usr/local/bin/svn" (για να βεβαιωθείς ότι είναι το σωστό path μπορείς από την κονσόλα να δώσεις "which svn") Από το "SCM" menu τώρα "Add to repository", για να μπορείς να κάνεις commit/compare/etc. Απ' ότι μπορώ να δω στο συγκεκριμένο άρθρο δηλώνεις το path για το repository στο "General" tab αφού πατήσεις "Info" στο project. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.