EliasKir Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Συ είπας. Τί δεν κατάλαβα? Προφανως αν καταλαβαινα τι εννοεις δεν θα ρωτουσα. Ποιο συμπερασμα λες?
PCharon Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Την κολοκυθιά θα παίξουμε τώρα? Δεν είπες κάτι στο #6, για μου φαίνεται? Αυτό ξεκαθαρίζω...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 EliasKir, gj...έγινε και αυτό το topic σαν το άλλο...συνενόηση μπουζούκι
washcloud Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Αυτό ίσχυε για τις παλιές (CRT) οθόνες. Στις LCD το βέλτιστο είναι αυτό που προτείνει η εταιρεία, δηλαδή τα 60Hz. Ναι μόνο που δεν ξεκαθάρισε για τί οθόνη πρόκειται. Κι απ' τη στιγμή που αφ' ενός κάνει θέμα για το browsing (που με "τέτοιο μηχάνημα" και σύνδεση λογικά δεν θα 'πρεπε), ίσως έχει κάποιο "εμφανές προβληματάκι" (να του καθυστεράνε μια ιδέα οι σελίδες στο φόρτωμα). Συν το ότι "φαίνεται" να μην είναι και τόσο γνώστης (...αν ήταν...τέτοια ερώτηση δεν θα χρειαζόταν να την κάνει). Κι έχω τύχει πολλές περιπτώσεις που με CRT το refresh rate έχει μείνει στο default, κι ενώ φταίει το γαϊδούρι, βαράνε το σαμάρι (θέλουν άλλο pc, μνήμη -sic- , επεξεργαστή, "να κάνουν φορμάτ", να βάλουν Vista, 24άρα dsl κτλ κτλ....). Ε για όλα τα προηγούμενα, και για να μην πω ένα ξερό "όχι", έφαγα φλασιά ότι θα μπορούσε να συμβαίνει ακριβώς κάτι τέτοιο (low refresh rate σε CRT). Ούτε καν ξέρω τί έχει, it was a total shot in the dark, και προκειμένου να καθίσω να εξηγήσω τα πώς και τα γιατί, του είπα αυτό που του είπα (χωρίς βέβαια να του πω κι όλας "κάνε αυτό φίλε μου, θα σε σώσει!" ) ...θα μπορούσα βέβαια απλά να ρωτήσω "κιθαρίστας ή ντράμερ;" (CRT or TFT), αλλά εκείνη τη στιγμή ΕΤΣΙ λειτούργησε το μυαλό, έτσι έκανα * ο ThReSh ήδη με ρώτησε (κατ' ιδίαν) "τί πίνω" (και δε σας δίνω), και δήλωσε επιπλέον ότι "κάτι σωματικό κόβει πως το παιδί δεν έχει CRT"......οπότε ας προσέξουν μερικοί, διότι δε θα πρωτοτυπήσουν...
PCharon Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 ...συνενόηση μπουζούκι Πάντως, μόλις τώρα είδα το #10 (πριν στείλω ήταν πιο παλιό το refresh που αντίκρυζα). Άκυρη η κουβέντα (μου) δηλαδή. Υ.Γ. Πολύ γελάσαμε πάλι
Ailuros Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Στην συγκεκριμένη ερώτηση η απάντηση είναι όχι, αλλά δεν θα ίσχυε φυσικά αν είχε σήμερα μια παλιότερη ενσωματωμένη μονάδα γραφικών. Στο απαρχαιομένο PC εδώ στη δουλειά με [email protected] και μια S3 ενσωματωμένη GPU (ότι χειρότερο έχω δει τα τελευταία χρόνια) και σε μια LCD@60Ηz (που δεν καταλαβαίνω τι ιδιαίτερη διαφορά θα μπορούσε να έχει η οθόνη αλλά ας είναι) έβγαλε μόλις 117 μονάδες με Firefox 3.0.8. Η συγκεκριμένη συνθετική εφαρμογή παρεπιπτόντως γράφτηκε και με προτροπή των διαφόρων εταιριών που φτιάχνουν browsers αλλά και εταιριών που ασχολούνται με τις μικρές αγορές. Για δοκιμάστε να κάνετε browsing με και χωρίς GPU σε ένα MID/PDA ή και κινητό και είναι εύκολο να δει κανείς και χωρίς ιδιαίτερες μετρήσεις ότι η διαφορά είναι μέρα με τη νύχτα.
tsimposa Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 προβλημα θα εχεις μονο αν δεν δουλευουν σωστα τα drivers!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.