Προς το περιεχόμενο

Επηρεαζει η καρτα γραφικων τις επιδοσεις στο internet?

xionias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους τους insomniacs και συγχαρητηρια για το εξαιρετικο forum σας(με βοηθησε ΠΟΛΛΕΣ φορες).!

μπαινω στο θεμα...ειμαι κατοχος της παρακατω συνθεσης

-asus p5q-e

-inter core2duo e8500

-adata 4gb(2x2) ram

-coolermaster 520 modular psu

-gigabyte gv-nx66256dp2 vga http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=1273

το συστημα μου δουλευει με ubuntu 8.10 και εχω μια φοιτητικη συνδεση internet otenet 2mbps

Η απορια μου ειναι η εξης-"αν αλλαξω την καρτα γραφικων μου με μια καλυτερη (ας πουμε μια SAPPHIRE RADEON HD4870 1GB DDR5), θα δω καποια διαφορα στο σερφαρισμα δηλαδη στην ταχυτητα φορτωσης των ιστοσελιδων και στην πλοηγηση μεσα σε αυτες?"

Δεν παιζω παιχνιδια αλλα αν μια καρτα γραφικων μπορει βελτιωσει την εμπειρια μου στο internet τοτε θα ηθελα και μια προταση για την καλυτερη καρτα που θα με εξυπηρετησει...

...ευχαριστω πολυ

Δημοσ.

έχεις την οθόνη στο "υψηλότερο" refresh rate που υποστηρίζει ; (χαλαρά 75Hz)

που μπορείς να το τσεκάρεις :

9470d1231929896-maximum-30-fps-vista-help-me-display-frequency.jpg

μη ξεχάσεις να κλικάρεις στο dropdown arrow στα δεξιά για να δεις όλα τα υποστηριζόμενα rates

Δημοσ.

Αν ήσουν κάτοχος ενός πολύ παλιού συστήματος (< ΡΙΙΙ) με μια παλιά κάρτα γραφικών (< 32MB video memory) τότε ναι, θα έβλεπες διαφορά αν έβαζες κάτι καλύτερο. Μιλάμε τώρα για εποχές προ 2000...

• Super Moderators
Δημοσ.
H FutureMark (3dMark, PcMark κτλ) εχει βγαλει bench για browser και η καρτα γραφικων παιζει ρολο στο τελικο σκορ.

λέγε τέτοια να πάει να πάρει κάρτα και να περιμένει να του ανοίγουν τα sites σε χρόνο dt λόγω αυτής...

Δημοσ.
έχεις την οθόνη στο "υψηλότερο" refresh rate που υποστηρίζει ; (χαλαρά 75Hz)

που μπορείς να το τσεκάρεις :

9470d1231929896-maximum-30-fps-vista-help-me-display-frequency.jpg

μη ξεχάσεις να κλικάρεις στο dropdown arrow στα δεξιά για να δεις όλα τα υποστηριζόμενα rates

Αυτό ίσχυε για τις παλιές (CRT) οθόνες. Στις LCD το βέλτιστο είναι αυτό που προτείνει η εταιρεία, δηλαδή τα 60Hz.

Δημοσ.
H FutureMark (3dMark, PcMark κτλ) εχει βγαλει bench για browser και η καρτα γραφικων παιζει ρολο στο τελικο σκορ.

Λες? χαχαχαχα

"ζητειται ατι 4870 για crossfire ωστε να ανοιγει γρηγοροτερα ο browser."

Ελπιζω να καταλαβαινουμε την διαφορα αναμεσα σε benchmarks και real-life applications. Φυσικα δεν εχει σχεση, οπως και τα αποτελεσματα των 3DMark δεν εχουν σχεση με τα fps που πιανουν στα παιχνιδια (αναλογικα παντα).

Δημοσ.
H FutureMark (3dMark, PcMark κτλ) εχει βγαλει bench για browser

Τελείως άκυρο και αυθαίρετα απαρτισμένο benchmark γι αυτό που προσπαθεί να δείξει.

Επίσης το συμπέρασμά σου είναι τελείως άκυρο (η κάρτα που βλέπεις στο αποτέλεσμα είναι τυχαία).

Δημοσ.

Η μόνη διαφορά που μπορεί να δεις είναι στον flash player που στην τελευταία έκδοση κάνει επιτάχυνση από την κάρτα γραφικών αν δεν κάνω λάθος... Στη φόρτωση της σελίδας πάντως σίγουρα δεν θα δεις διαφορά... το πολύ - πολύ να κάνει λίγο πιο άνετο scrolling

Δημοσ.
Τελείως άκυρο και αυθαίρετα απαρτισμένο benchmark γι αυτό που προσπαθεί να δείξει.

Επίσης το συμπέρασμά σου είναι τελείως άκυρο (η κάρτα που βλέπεις στο αποτέλεσμα είναι τυχαία).

Ποιο συμπερασμα?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...