Προς το περιεχόμενο

Codecs: Τι πρεπει να εχω?

adi32

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω XP και θελω να βλεπω ολων των ειδων τα video με τον Media Player Classic

Επισης βλεπω δορυφορκα HD μεσω καρτας

Εχω βαλει παρα πολλα πακετα Codecs οπως Klite CCCP DIVX κλπ

Μερικα Flv δεν εχουν ηχο ενω με τον VLC εχουν

Γενικα το codecs πρεπει να βαλω και πως θα καθαρισω το Pc απο ολους οσους εχω βαλει ?

Δημοσ.

ποτέ δεν έχω κάνει εγκατάσταση codec από τότε που βγήκε το km player!

Μετά αρχίζουν τα conflicts, έχουν προβλήματα στην αναπαραγωγή κτλ...

Αν επιμένεις με media player classic τότε το cccp και το

http://fileforum.betanews.com/detail/KLite-Mega-Codec-Pack/1080441198/1

είναι τα καλύτερα.

Δημοσ.

+1 από μένα. Μαζευτήκαμε πολλοί, ώρα να αλλάξεις player. Παλιά χρησιμοποιούσα και γω τον media player classic με το k-lite codec pack. Με την έλευση του kmplayer δεν ξαναχρειάστηκα codecs για την αναπαραγωγή οποιασδήποτε ταινίας. Άσε που η επιλογή drag n drop τους subs είναι πολύ χρήσιμη.

Δημοσ.
...

Επισης βλεπω δορυφορκα HD μεσω καρτας

...

Ποιό πρόγραμμα χρησιμοποιείς ? Εάν είναι κάποιο που συνοδεύει την κάρτα σου μπορείς να διακρίνεις εάν αυτό εγκαθιστά codecs, κι αν ναι ποιούς?

Δημοσ.

Για HD sat εχω το DVBdream και χρειαζεται codecs

Δοκιμασα τον kmplayer αλλα δεν μπορω να βρω αν εχει τις λειτουργιες ποντικιου τον MPC δηλαδη διπλο κλικ fullscreen απλο κλικ pause

Δημοσ.

Ανοίγεις τον kmplayer, πατάς F2 για να μπεις στα Preferences και πας General-->Keyboard/Mouse. Κάνε ότι αλλαγές σε βολεύουν. Για την περίπτωσή σου

post-62899-129062996398_thumb.png

Αν το ψάξεις λίγο είναι αρκετά παραμετροποιήσιμος :-)

Δημοσ.
Για HD sat εχω το DVBdream και χρειαζεται codecs

...

-Απεγκαθιστάς όλους τους Codecs καθώς και τα προγράμματα που περιέχουν codecs (π.χ. nero, μπορείς αντί αυτού να χρησιμοποιήσεις π.χ το imgburn)

-Καθαρίζεις με ένα καθαριστικό (ccleaner π.χ).

-Επανεκκινείς.

-Σβήνεις χειροκίνητα (Delete) τους εναπομείναντες καταλόγους των προγραμμάτων που απεγκατέστησες, απο το programm files, documents & settings, klp

-Αφαιρείς τις παλaιές εγγραφές των codecs που έχουν παραμείνει στο σύστημα με το εργαλειάκι που σου επισυνάπτω.

-Πάς εδώ

>http://ffdshow-tryout.sourceforge.net/

κατεβάζεις και εγκαθιστάς το ffdshow-tryout. Τα επιλέγεις όλα.

-Πάς εδώ

>http://haali.cs.msu.ru/mkv/

κατεβάζεις και εγκαθιστάς το Haali Media Splitter. Αφήνεις επιλεγμένα τα προκαθορισμένα.

-Επανεκκινείς.

-Με την βοήθεια του direct show filter manager βρίσκεις το CLSID των codecs που απαιτούνται για να φτιάξεις τις εγγραφές στο guids.ini του dvdbream.

Σημείωση: Για τα mpeg2 SD κανάλια ο ffdshow είναι "μανούλα" ειδικά με τo χαρακτηριστικό του resize & aspect. Για τα mpeg4 HD, οι γνώμες διίστανται, μεταξύ του cyberlink h264 και του CoreAvc. O πρώτος έχει καλύτερη δυνατότητα εκμετάλλευσης του hardawre της κάρτας γραφικών, και περιέχεται στο powerdvd. Αγόρασέ το, μην μπλέξεις με crack θάχεις προβλήματα.

Εάν εγκαταστήσεις το powerdvd (8 ή 9) θα προσέξεις στην εγκ-ση του ffdshow να ξετσεκάρεις τις επιλογές για mpeg2 και H264.

non-existingCodecRemover.zip

DirectShowFilterManager.zip

Δημοσ.

Ναι, ακολούθα τις οδηγίες του dazeman που φαίνεται να το κατέχει και άσε τον kmplayer που είναι αυτόνομος να βλέπεις κανένα divx.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...