gadg3takias Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Καταρχάς, δεν ξέρω αν έχω βάλει σε σωστό subforum το thread. Σχετίζεται με παιχνίδι αλλά πρόκειται για δικτυακό πρόβλημα. Τελοσπάντων, με κάποιους φίλους μου έχουμε αγοράσει όλοι από ένα Orange Box και παίζουμε Team Fortress 2. Επειδή είμαστε αρκετά άτομα αποφάσισα να στήσω έναν dedicated server τον οποίο hostάρω από το σπίτι μου μιας και έχω την μεγαλύτερη σύνδεση (HOL 24/1 double play) και τις περισσότερες γνώσεις στους υπολογιστές. Έχω κάνει και port forward και όλα αυτά τελοσπάντων που χρειάζονται για να λειτουργήσει ο sever και όλοι συνδέονται κανονικά εκτός από 2 παιδιά. Όταν πάνε να συνδεθούν στον server προσπαθούν να συνδεθούν από άσχετες πόρτες (οι κανονική πόρτα που χρησιμοποιεί ο client του tf2 για να συνδεθεί είναι η 27005) με αποτέλεσμα να κόβονται από router και firewall. Ενώ όλοι οι άλλοι συνδέονται κανονικά και μέσω της 27005, αυτοί οι 2 όχι. Η πλάκα είναι ότι ο 1 από τους 2 όταν δοκίμασε να συνδεθεί σε ένα άλλο παιδί τα κατάφερε μια χαρά. Έγραψε και στο launch options του Team Fortress 2 "clientport 27006" η οποία ήταν επίσης ανοιχτή σε firewall και router στον δικό μου υπολογιστή αλλά και πάλι τίποτα, σύνεχιζε να συνδεέται με άσχετες πόρτες...Όποιος ξέρει κάτι και μπορεί να βγάλει άκρη με αυτό ας βοηθήσει... ΥΓ: Ένας από τους δύο αυτούς έχει ISDN, δεν ξέρω αν όντως έχει σημασία αλλά σκέφτηκα να το αναφέρω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.