I_dont_need_PC Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Καλησπέρα, δουλειά δεν είχε ο "διάολος" .... και αποφάσισε(α) να αλλάξω κάποια πράγματα στο PC 1 της υπογραφής μου. 1. Βάψιμο ο μεταλλικός σκελετός του κουτιού (Μαύρο ημιγιαλιστερό) 2. Βάψιμο τα πλαστικά μέρη του κουτιού (Μαύρο) 3. Υδρόψυξη (GPU και CPU) 4. Απόκρυψη καλωδίων μέσα στο κουτί Πάμε τώρα να τα δούμε ένα ένα: 1. Διαβάζοντας αρκετά περί του θέματος αποφάσισα να ακολουθήσω την εξής διαδικασία: (Τρίψιμο -> Αστάρι) χ2 --> Βάψιμο με σπρέι (Χρώμα αυτοκινήτου, όσα χέρια χρειαστεί φαντάζομαι 2 ή 3 με ενδιάμεσα τριψήματα) --> Πέρασμα με Βερνίκι (1ή 2 χέρια) Το βασικό είναι ότι θέλω να το κάνω μόνος μου και όχι να καταφύγω σε ηλεκτροστατική βαφή κτλπ. Οποιαδήποτε συμβουλή περί του πρακτέου είναι παραπάνω από ευπρόσδεκτη 2. Εδώ είμαι λίγο μπερδεμένος. Σκέφτομαι να περάσω τα πλαστικά απευθείας με σπρέι χρώματος. Είναι αρκετό? Να χρησιμοποιήσω το ίδιο σπρέι με αυτό του μεταλλικού μέρους? 3. Στόχος εδώ είναι όσο λιγότερα fans (Κάτω η σκόνη και ο θόρυβος βεβαίως-βεβαίως). Σκέφτομαι μόνο για GPU και CPU, είναι αρκετό? Θα χρειαστεί να κάνω κάποια moda και για North-South Bridge? Με τα όσο δυνατών λιγότερα fans θα έχω πρόβλημα με θερμοκρασίες RAM ή HDs? Αν και υπάρχουν αρκετά topic σχετικά από τα οποία μπορώ να καταλήξω σε ένα ολοκληρωμένο σύστημα υδρόψυξης ... κάθε σας πρόταση είναι πολύ πολύ ευπρόσδεκτη. 4. Βασικά τρύπες στο case για να περάσουν τα καλώδια από όπισθεν ... και βλέπουμε! Αυτά για αρχή. Περιμένω σχόλια-παρατηρήσεις-συμβουλές ... ευχαριστώ προκαταβολικά
MagicDeSpell Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Βασικα οτιδηποτε για βαψιμο και γενικα για moddaρισμα υπαρχει αυτο http://www.mnpctech.com/ το site με αρκετα howto που ισως σε βοηθησουν.Για υλικα ψαξε και σε καταστηματα με μοντελισμο εχει αρκετες λυσεις. Παρε και μερικες pics για εμπνευση http://img2.imageshack.us/gal.php?g=54263891kc7.jpg
I_dont_need_PC Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Ευχαριστώ για τα links... το βαψιμο βέβαια έγινε και ηταν αρκετά πιο εύκολο απο ότι φανταζομουνα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.