Προς το περιεχόμενο

q9450

tansap

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια πηρα μεταχειρισμενο τον c2q9450 (τετραπυρηνο).

σκεφτομαι να παρω για μητρικη την asus p5q-E.Αξιζει ή εχετε να προτεινετε τιποτα αλλο στα ιδια περιπου χρηματα???? (μεχρι 130 ευρω)

τωρα μολις ειδα και αυτη:http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.526784

Δημοσ.

ισως λιγο...

κοιτα η χρηση του θα ειναι για htpc κυριως και κανα παιχνιδι ισως (αλλα σπανια)

θα εχει μαλλον μια 4850 για καρτα γραφικων και βλεπουμε

Δημοσ.
τελικά βρε παιδιά, ποιά η διαφορά X48 με P45 ???
X48= 90nm p45=65nm το p45 ειναι λιγο πιο δροσερο απο temps αλλα σε ο/c κ ειδικα σε" ram ο/c"τυπου ddr3 το p45 υστερει λιγο εναντι του χ48!σε mobos με ddr2 δεν χαμπαριαζει κ τοσο παει σαν το χ48 περιπου σε ο/c καταστασεις!κ η ιντελ η ιδια το λανσαρει σαν νεοτερο/λιγακι κατωτερο chip απο το x48!
Δημοσ.

Για gaming ποιά θα προτιμούσατε απο αυτές τις δύο ?

Maximus Formula (X38)

ή

Gigabyte EP45-UD3P (P45) ???

Τις έχω κ τις δύο (τη μία για τον server μου και την άλλη για το Main PC μου..).. δεν έχω 2 χ ΑΤΙ για Crossfire.. ούτε πρόκειται να κάνω corssfire..

Δημοσ.

οπως τα λεει κ ο caution ειναι αν δεν σε ενδιαφερει να clockαρεις κ ουτε να βαλεις 2 vgas τοτε διαφορες δεν θα δεις!εγω θα εβαζα την gigabyte για server κ την asus για gaming:-)

Δημοσ.

η διαφορές σε απόδοση από P45->X38 δεν είναι σημαντικές. Μην φαντάζεσαι ότι το P45 κρατούσε πίσω τον επεξεργαστή σου και με το X38 θα δεις όλη του την δύναμη... Ένα benchάκι θα σε πείσει. Λογικά με όλα stock θα δεις μια μικρή διαφορά υπέρ της Maximus. Αν είχες την Maximus Extreme τότε θα ήσουν ακόμα ένα click πιο πάνω λόγω ddr3 :-)

Δημοσ.

Αυτό λέω να κάνω unstable_hero .. μιάς κ έχει κ κάποιες δυνατότητες όπως το DES-6 .. αφού το PC θα είναι ανοιχτό 24 ώρες το 24ωρο .. να γλιτώσουμε 0.0001% ρεύμα τουλάχιστον ..

• Super Moderators
Δημοσ.

P45 στο κατεβαστήρι X38 στο gaming...

α ρε ultraxmode να δω πότε θα αποφασίσεις, κάνεις λες και είσαι overclocker/benchας, Κυπριακό το έκανες :P

Δημοσ.

Ρε συ Thresh, εντάξει, μπορεί να μην είμαι overclockάς και benchάς όπως λές.. αλλά εφόσον αυτή τη στιγμή έχω τον Server ανοιχτό, γιατί να μην πάρω δύο γνώμες παραπάνω και να κάνω το σωστό ?..

Δεν έχω δίκιο .. ? Ωραία, και για να ηρεμήσεις , αύριο βάζω το Gigabyte EP45-UD3P στον Server μου.. (που μόνο κατεβαστήρι δεν είναι.. τέλοσπάντων.. έχω λιώσει στα labs για το MCSA 2003.. ) αλλά που να με καταλάβειιιιις ??????? εεεεε????? :P:lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...