Sonick Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Γεια χαρά σε όλους. Πρόκειται να αγοράσω laptop και έχω καταλήξει στα παρακάτω δύο της toshiba. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.905335 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.905327 Βασικά αν κάποιος έχει ένα απο των δύο θα ήθελα να μου πει την άποψη του.Καταλήγω στο δεύτερο,επειδή το πρώτο που το είδα απο κοντά είναι πολυ γυαλιστερό ειδικά το πληκτρολόγιο,αλλά απο την άλλη το πρώτο δεν έχει θύρα hdmi και ηχεία harman kardon.Tι πιστεύετε;
EliasKir Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Εγω προτεινω το πρωτο. Το εχω (οχι ακριβως αυτο, εχω το 1ΜΤ) και το γυαλιστερο σασι συνηθιζεται ευκολα και δεν ενοχλει, τουλαχιστον εμενα. Απλα θελουν λιγο καθαρισμα οι δαχτυλιες. Με το δευτερο οι διαφορες που εχουν ειναι αυτες που ανεφερες κι εσυ. Οποτε αν σε ενδιαφερει το HDMΙ, παρε το πρωτο. Αν δεν σε ενδιαφερει τοσο πολυ, αλλα σε ενοχλει το γυαλιστερο σασι, παρε το δευτερο. Στα ηχεια μην δινεις τοσο μεγαλη βαρυτητα. Ναι μεν τα H-K ειναι καλυτερα, αλλα μην νομιζεις οτι θα εχεις αποδοση Home Cinema.
nrg85 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Στην ίδια τιμή και τα δυό και το ένα έχει και HDMI ????το γυαλιστερο με την HDMI...Γιατι να δώσεις τα ιδια λεφτα και να πάρεις κάτι λιγοτερο...και ένα άθλιο μη γυαλιστερό σασί....Το λέω αυτό διοτι έχω τοσιμπα 17" γυαλιστερο και το θεωρώ το πιο εντυπωσιακό εμφανισιακά σασι για λαπτοπ....
basilis5 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 ειναι οντως εντυπωσιακο (εχω και εγω) αμεσως μολις του καθαρισεις τις δαχτυλιες. γιατι απο τοτε μεχρι την επομενη φορα που θα το ξανακαθαρισεις ειναι ενα αισχος!αλλα ειναι τοσιμπα!!!
michalis2610 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 και ένα άθλιο μη γυαλιστερό σασί....Το λέω αυτό διοτι έχω τοσιμπα 17" γυαλιστερο και το θεωρώ το πιο εντυπωσιακό εμφανισιακά σασι για λαπτοπ.... Υπάρχουν και άνθρωποι οι οποίοι δεν είναι 15 χρονών και αποφεύγουν τα καγκούρικα, γυαλιστερά λάπτοπ που κατά το παρελθόν έχουν πάρει τα προσωνύμια gay laptop no offence (panos2000gr, 2009) κ' laptop Φλωρινιώτης (woodpecker, 2009) .
Erwdios Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 # Εγγύηση: 2 χρόνια από το e-shop. DOA 7 ημερών Είναι παρεισαγωγή τα συγκεκριμένα laptop? Γιατί δίνει εγγύηση από το e-shop και όχι από την Toshiba που απ' όσο έχω δει και στις διαφημίσεις της δίνει ένα κάρο παροχές (αντικατάσταση σε περίπτωση κλοπής, καταστροφής, δυνατότητα επιστροφής σε 14 μέρες κλπ.)?
Sonick Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Είναι παρεισαγωγή τα συγκεκριμένα laptop? Γιατί δίνει εγγύηση από το e-shop και όχι από την Toshiba που απ' όσο έχω δει και στις διαφημίσεις της δίνει ένα κάρο παροχές (αντικατάσταση σε περίπτωση κλοπής, καταστροφής, δυνατότητα επιστροφής σε 14 μέρες κλπ.)? Φαντάζομαι πως αν το δηλώσεις ηλεκτρονικά στο site της toshiba ισχύει η εγγύηση για κλοπή και όλα τα άλλα.Το θέμα με το γυαλιστερό είναι μήπως είναι κουραστικό στα μάτια όταν γράφεις και πέρα απο αυτό το σασί φαίνεται λίγο ψευτικο σε σχέση με το άλλο.
Erwdios Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Φαντάζομαι πως αν το δηλώσεις ηλεκτρονικά στο site της toshiba ισχύει η εγγύηση για κλοπή και όλα τα άλλα.Το θέμα με το γυαλιστερό είναι μήπως είναι κουραστικό στα μάτια όταν γράφεις και πέρα απο αυτό το σασί φαίνεται λίγο ψευτικο σε σχέση με το άλλο. Πιθανώς να ισχύει αυτό για την εγγύηση και να εξηγείται έτσι. Επειδή ψάχνω κι εγώ laptop αυτή την περίοδο και τα Toshiba τα έχω αρκετά ψηλά στη λίστα μου, έχω αρχίσει και το ζαχαρώνω το γυαλιστερό. (Είμαι κάγκουρας και μ' αρέσει ) Αν εξαιρέσουμε το θέμα αισθητικής, είναι και το θέμα του HDMI στη μέση, όπου για μένα μετράει αρκετά, αλλά στη τελικά αφού κοστίζουν το ίδιο, γιατί να μην το πάρω με HDMI?
nrg85 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Υπάρχουν και άνθρωποι οι οποίοι δεν είναι 15 χρονών και αποφεύγουν τα καγκούρικα, γυαλιστερά λάπτοπ που κατά το παρελθόν έχουν πάρει τα προσωνύμια gay laptop no offence (panos2000gr, 2009) κ' laptop Φλωρινιώτης (woodpecker, 2009) . Δεν είμαι τιποτα από όλα αυτά και συνεχίζει να μου αρέσει το λαπτοπ που επέλεξα...Ναι το διαστημικό,εκτυφλωτικά γυαλιστερό. Εξάλλου για βασικό υπολογιστή το αγόρασα...ούτε για σουβέρ ,ουτε για διακοσμητικό στο σκρίνιο!!
michalis2610 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Πέραν της πλάκας πάντως το "Fusion finish" είναι πιο ανθεκτικό σε σχέση με το ματ τελείωμα της Toshiba, ενώ και η απουσία HDMI σε φορητό 800ευρώ είναι ένας λόγος παραπάνω να αποφύγεις το A300-204 και να αγοράσεις τον "Φλωρινίωτη" I feel that the matte paint on the Satellite Pro doesn't hold up quite as well as the Fusion finish on the consumer Satellite series. After a week or so of testing, the notebook is already showing some scuffs around the corners from my backpack and sliding around my desk. With the Fusion finish notebook, it is hard to find a small scratch, let alone an entire scuffed edge. I figure I have just been spoiled with the newer glossy textures which hold up to abrasion much better than anything found on prior notebooks. (http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=4453)
MadMaximus Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Δε το ανεφερε κανεις, παντως το TOSHIBA SATELLITE A300-20N το πρωτο λινκ δεν εχει μεσα λειτουργικό. Ισως βολευει σε αυτους που θελουν να περάσουν πανω WIndows XP απο το να κανουν φορματ σε ενα λαπτοπ με Vista και να περασουν πανω XP. Οσο για το γυαλιστερο, πιστευω οτι πιο ομορφο αντικειμενικα. Αλλα και αν οχι, τι πειραζει; Δε το φορας το λαπτοπ, το δουλευεις. Ομορφο ή ασχημο, αυτο που μας ενδιαφερει ειναι να δουλευει γρήγορα. Για το HDMI ειναι απλό. Αν προκειτε να το χρησιμοποιησεις τοτε παρε αυτο. Αν οχι τοτε παρε το αλλο. ..
pcpanos Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Εγω θα επερνα το TOSHIBA SATELLITE A300-20N...
Sonick Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 thanks για τις απαντήσεις,τελικά τείνω προς το γυαλιστερό,απλά κοιτάω στο ίδιο ποσό και για laptop απο άλλες εταιρίες με τα ίδια χαρακτηριστικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.