ioannis77 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Καλημέρα!Μένω στο κέντρο του Ρεθύμνου και έκανα αίτηση στη forthnet για γραμμη και internet πριν 2 βδομάδες.Πόσο καιρό περίπου θα κάνουν να με συνδεσουν ;
poulinos Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 θεωρητικα ενα μηνα .πρακτικα απο 10 μερεσ μεχριι ......οσο ορεξη εχει ο οτε μεχρι να σε συνδεσει μια που αθτος πρεπει να φερει την γραμμη μεχρι τον κατανεμητη σου.
georgeascona Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Προσοχή! Αργούν πολύ να στείλουν τεχνικό στο σπίτι σου... Για να μην αναφέρω το χρόνο αναμονής στην τηλεφωνική υποστήριξη.
giorgos147 Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Προσοχή! Αργούν πολύ να στείλουν τεχνικό στο σπίτι σου...Για να μην αναφέρω το χρόνο αναμονής στην τηλεφωνική υποστήριξη. Μπορεί να γίνεται αυτό, αλλά είναι να σου τύχει. Εγώ ΠΟΤΕ ως τώρα δεν είχα πρόβλημα με forthnet, εκτός μια φορά που έκανα αναβάθμιση απο 1 σε 2 mbps και έπρεπε να πάρω την τεχνική υποστήριξη. Κατά τα άλλα, μια χαρά. Ποτέ δεν έμεινα χωρίς internet.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.