Προς το περιεχόμενο

Καινουργια μητρικη

eSATA

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
anytime :-)

καλές αγορές και ...καλό διάβασμα (έχει πολλλές επιλογές στο BIOS η DFI και αυτό είναι καλό!)

πιστευω θα τα καταφερω.....:P:p

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:11 ----------

ηδη εχω αρχισει το ψαξιμο.....http://www.vimeo.com/937940 :-D:-D:-D

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

αντε να λεω οτι εχω ενα imba hardware....προς το παρον το ακριβοτερο μερος του pc μου ειναι το κουτι:P:p

Δημοσ.

επεσες εξω:P:p..δεν εχω παιξει ποτε..μονο L2 λιωσιμο παλιοτερα:-)

ποπο τρελες επιλογες στα ρευματα οχι σαν τη δικια μου 3 ρευματα στις ραμ...

Δημοσ.

...ναι είναι τούμπανο, γενικά σε DFI + καλές Foxconn οι επιλογές @ BIOS είναι πολλές ώστε να "στραγγίζεις" το τελευταίο MHz από το cpu σου, πάντως τον τελευταίο καιρό κάτι τέτοιο κάνει και η gigabyte στα high end της, η τελευταία GA-EX58 που πέρασε από τα χέρια μου με ψάρωσε με τις επιλογές τις ;)

Δημοσ.

πολύ eccentric μου ακούγεται (φωτάκια, λαμπάκια και τα σχετικά με αφήνουν παγερά αδιάφορο, όλα μου τα cooler είναι μαύρα) γούστα είναι αυτά :-)

(...enough with the off-topic θα μας βαρέσουν...)

Δημοσ.
πολύ eccentric μου ακούγεται (φωτάκια, λαμπάκια και τα σχετικά με αφήνουν παγερά αδιάφορο, όλα μου τα cooler είναι μαύρα) γούστα είναι αυτά :-)

(...enough with the off-topic θα μας βαρέσουν...)

το κουτι μου εχει απο μονο του μπλε λεντακια και ανεμιστηρες...:P:p..αν καταφερω να αλλαξω τα μπλε φωτακια που εχει πλαγια με κοκκινα χωρις να το καταστρεψω....http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650778

οτι λεμε εχει σχεση με την μητρικη...:P

Δημοσ.
Τελικα φιλε μου την πηρες την μητρικη? Πες μας εντυπωσεις γιατι κ εγω ειμαι αναμεσα σε αυτην κ την DK P45

η μητρικη ηρθε χθες αλλα δυστυχως δεν εχω παστα..:mad::mad::mad:

θα παρω το απογευμα.....

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:53 ----------

Προβλημα

ανοιγει το pc κανονικα με την καινουργια μητρικη και εκει που πανε να ξεκινησουν τα windows.....τι αλλο;...μπλε οθονη:mad::mad::mad::mad:

τι συμβαινει;

• Super Moderators
Δημοσ.

με άλλη μητρική και περιμένεις το παλιό installation των windows να παίξει απροβλημάτιστα? μόνο οι πολύ κωλόφαρδοι κάτι τέτοιο :P

Δημοσ.
με άλλη μητρική και περιμένεις το παλιό installation των windows να παίξει απροβλημάτιστα? μόνο οι πολύ κωλόφαρδοι κάτι τέτοιο :P

πωωωω ειμαι ζωο:P:p:p

αν σου πω οτι δε το σκεφτηκα καθολου:-) ενω ειχα διαβασει απειρες φορες εδω καινουργια μητρικη=φορματ:-)

Δημοσ.
πωωωω ειμαι ζωο:P:p:p

αν σου πω οτι δε το σκεφτηκα καθολου:-) ενω ειχα διαβασει απειρες φορες εδω καινουργια μητρικη=φορματ:-)

Ελπιζω να κρατησες κανα back up πριν ξεκομπλαρεις την παλια μητρικη σου:-D:-D:-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...