eSATA Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 anytime καλές αγορές και ...καλό διάβασμα (έχει πολλλές επιλογές στο BIOS η DFI και αυτό είναι καλό!) πιστευω θα τα καταφερω.....:p ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:11 ---------- ηδη εχω αρχισει το ψαξιμο.....http://www.vimeo.com/937940 :-D:-D
eSATA Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 αντε να λεω οτι εχω ενα imba hardware....προς το παρον το ακριβοτερο μερος του pc μου ειναι το κουτι:p
eSATA Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 επεσες εξω:p..δεν εχω παιξει ποτε..μονο L2 λιωσιμο παλιοτερα ποπο τρελες επιλογες στα ρευματα οχι σαν τη δικια μου 3 ρευματα στις ραμ...
caution Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 ...ναι είναι τούμπανο, γενικά σε DFI + καλές Foxconn οι επιλογές @ BIOS είναι πολλές ώστε να "στραγγίζεις" το τελευταίο MHz από το cpu σου, πάντως τον τελευταίο καιρό κάτι τέτοιο κάνει και η gigabyte στα high end της, η τελευταία GA-EX58 που πέρασε από τα χέρια μου με ψάρωσε με τις επιλογές τις
caution Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 πολύ eccentric μου ακούγεται (φωτάκια, λαμπάκια και τα σχετικά με αφήνουν παγερά αδιάφορο, όλα μου τα cooler είναι μαύρα) γούστα είναι αυτά (...enough with the off-topic θα μας βαρέσουν...)
eSATA Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 πολύ eccentric μου ακούγεται (φωτάκια, λαμπάκια και τα σχετικά με αφήνουν παγερά αδιάφορο, όλα μου τα cooler είναι μαύρα) γούστα είναι αυτά (...enough with the off-topic θα μας βαρέσουν...) το κουτι μου εχει απο μονο του μπλε λεντακια και ανεμιστηρες...:p..αν καταφερω να αλλαξω τα μπλε φωτακια που εχει πλαγια με κοκκινα χωρις να το καταστρεψω....http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650778 οτι λεμε εχει σχεση με την μητρικη...
caution Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 (psu κάτω as god intended!!!) εγχείρησε το αν νομίζεις ότι θα είναι πιο όμορφο
fankavo78 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Τελικα φιλε μου την πηρες την μητρικη? Πες μας εντυπωσεις γιατι κ εγω ειμαι αναμεσα σε αυτην κ την DK P45
eSATA Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Τελικα φιλε μου την πηρες την μητρικη? Πες μας εντυπωσεις γιατι κ εγω ειμαι αναμεσα σε αυτην κ την DK P45 η μητρικη ηρθε χθες αλλα δυστυχως δεν εχω παστα..:mad: θα παρω το απογευμα..... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:53 ---------- Προβλημα ανοιγει το pc κανονικα με την καινουργια μητρικη και εκει που πανε να ξεκινησουν τα windows.....τι αλλο;...μπλε οθονη:mad::mad: τι συμβαινει;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 με άλλη μητρική και περιμένεις το παλιό installation των windows να παίξει απροβλημάτιστα? μόνο οι πολύ κωλόφαρδοι κάτι τέτοιο
eSATA Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 με άλλη μητρική και περιμένεις το παλιό installation των windows να παίξει απροβλημάτιστα? μόνο οι πολύ κωλόφαρδοι κάτι τέτοιο πωωωω ειμαι ζωο:p:p αν σου πω οτι δε το σκεφτηκα καθολου ενω ειχα διαβασει απειρες φορες εδω καινουργια μητρικη=φορματ
fankavo78 Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 πωωωω ειμαι ζωο:p:p αν σου πω οτι δε το σκεφτηκα καθολου ενω ειχα διαβασει απειρες φορες εδω καινουργια μητρικη=φορματ Ελπιζω να κρατησες κανα back up πριν ξεκομπλαρεις την παλια μητρικη σου:-D:-D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.