De@th L0rd Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Κι αν κάποια στιγμή βομβαρδίζουμε τουρκάκια, πάλι θα υπερασπιστούμε τη χώρα μας? Διατύπωσέ το ξανά αν μπορείς;
afentiko7 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 'Η εσύ δεν κατάλαβες τι έγραψα ή εγώ δεν κατάλαβα τι έγραψες. Ή δεν ξέρεις καλά αγγλικά, κάτι που μπορεί να αιτιολογήσει και τα αποτελέσματα στο test σου. Ελεγε νομίζω η ερώτηση, ότι ό,τι και να κάνει η χώρα σου, εσύ πρέπει να την υποστηρίζεις. Εγώ έβαλα disagree. Και γι αυτό ανέφερα το παραπάνω παράδειγμα. δεν πιστεύω ότι χρειάζεται να πω κάτι, ο κόσμος το έχει τούμπανο... Αν εννοείς κόσμο, 5-10 διαδικτυακούς κολλητους σου... Αναρωτιέμαι τι οιδιπόδειο έχεις με το Στάλιν και τον αναφέρεις πάντα όταν πρόκειται να απαντήσεις σε κάθε, κάθε, κάθε, κάθε ποστ το οποίο δεν εκφράζει τις φασιστικές σου απόψεις. Μα πάλι λάθος τα λες, εγώ προσωπικά ξέρω αρκετούς που δεν πείναγαν και κανέναν που να πείναγε - where is your God now? Τώρα όταν υμνείς το φασισμό στην Ιταλία, μάλλον καταλαβαίνεις τι διάολο βρήκε όποιος έκανε τη φωτοσοπιά και σε έβαλε στο authoritarian right. Μίσος για εβραίους, ομοφυλόφιλους, κομμουνιστές, θαυμασμό του φασισμού, του τραμπουκισμού στις κοινωνικές σχέσεις, κλπ κλπ. Δε σου τη λέω αυτή τη στιγμή γι' αυτά, τα σέβομαι παρόλο που διαφωνώ. Αλλά ένα δίκιο το έχει κι άλλος. Ο Στάλιν εκφράζει για μένα την πιο άγρια, αιμοσταγή και απάνθρωπη προσωπικότητα του 21ου αιώνα. Οπότε λογικό είναι να απεχθάνομαι οτιδήποτε προέρχεται από αυτόν. Γιατί δε σου λέω για το Λένιν ή τον Τρότσκι, ο οποίος ήταν πραγματικός διεθνιστής. Τώρα βέβαια στην Αλβανία η κατάσταση ήταν καλύτερη από τη Ζιμπάμπουε. Εσύ με αυτή τη σύγκριση είσαι ευχαριστημένος? Αν δεν πεινάγανε, δε θα ερχόντουσαν 1 εκ στην Ελλάδα. Θα καθόντουσαν σπίτι τους. Ούτε θα πληρώναμε χορό με ουκρανίδες. Θα κάνανε άλλες δουλειές. Αλλά αυτά δεν ήταν σημαντικό. Στην Αλβανία ήταν απαγορευμένο το σουτιέν, στη Βουλγαρία οι γυναίκες δουλεύανε όσες ώρες δουλεύανε και οι γυναίκες στη Ν.Υόρκη το 1856, και στην Κίνα απαγόρευαν τα γυαλιά, ήταν καπιταλιστικά βλέπεις. Ας μην αναφέρουμε τον Πολ-Ποτ, νομίζω δε χρειάζεται. "Μίσος" για τους Εβραίους εξέφραζαν ο Μπακούνιν, ο Φορντ, Ο Σουρής και ο Λώβκραφτ. Βρήκαμε 4 κρυπτοφασίστες, φαίνεται. Γενικά πριν το 45 κανείς δε συμπαθούσε τους Εβραίους. Λογικό. Τους ομοφυλόφιλους τους θεωρώ άρρωστους ανθρώπους, γιατί έρχονται σε αντίθεση με τη Φύση. Οι γκευ δεν αναπαράγονται. Για τους κομμουνιστές, τους μεγαλύτερους διαστρεβλωτές της ιστορίας και τους εχθρούς των λαικών κινημάτων τι να πει κανείς. Πρώτος τους κατάλαβε ο Μπακούνιν. Μετά ήρθαν οι εσέροι, η κροστάνδη και οι μαχνοβίτες. Καπέλωσε ο Λένιν με τη ρητορική του τους εξεγερμένους και η τσαρική εξουσία έδωσε τη θέση της σε μια ακόμη πιο άγρια την εργατική. Στον ισπανικό εμφύλιο τρομοκρατούσαν τους αναρχικούς, δεν τους άφηναν να αυτοοργανωθουν θαυμασμό του φασισμού Καλό επειδή είμαι ολυμπιακός, πάω να θάψω το Διαμαντίδη . Τι χάλια παίχτης. Ενώ ο πάργκο, τι παιχτούρα . Ο φασισμός και ο ναζισμός αφενός μεν ήταν πλειοψηφικά ρεύματα, αφετέρου έφεραν πρόοδο και οικονομική ανάπτυξη στις χώρες όπου άσκησαν την εξουσία. Βέβαια ήταν και αυτά εξουσιαστικά καθεστώτα, καμιά αντίρρηση. του τραμπουκισμού στις κοινωνικές σχέσεις αυτό είναι προσωπικό θέμα, άσχετο με την ιδεολογία.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Αν εννοείς κόσμο, 5-10 διαδικτυακούς κολλητους σου... ε ναι προφανώς εννοώ τον "κόσμο" που διαβάζει το forum...
Fan Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Δυστυχώς, ο σταλινισμός έχει νοτίσει πολύ καλά τις ιδεες σας και τις έχει διαστρεβλώσει. Ειδικά η Ιταλία το οφείλει στο φασισμό που μεταβλήθηκε σε βιομηχανική δύναμη. Πριν το '20 ήταν κυρίως αγροτική. Με την ίδια λογική θα πρέπει να χαιρόμαστε που πέρασε ο Παπαδόπουλος και έφτιαξε τους δρόμους στην Ελλάδα και χάρισε τα χρέη στους αγρότες.
MiltoZ Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Για να λέμε και του στραβού το δίκιο, το left δικαιολογείται για τον afentiko7 γιατί ο εθνικοσοσιαλισμός είναι υποτίθεται λαικό κίνημα (επιλεκτικά), και το γεγονός ότι αφορίζει τον κομμουνισμό δεν έχει να κάνει, αλλά το libertarian όπως λέει κι' ο teo64x είναι λίγο άκυρο για κάποιον που είναι αυταρχικός, εθνικιστής, ρατσιστής κλπ. Οπότε ή ο afentiko7 κάνει κάπου λάθος ή το τεστ.
afentiko7 Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Με την ίδια λογική θα πρέπει να χαιρόμαστε που πέρασε ο Παπαδόπουλος και έφτιαξε τους δρόμους στην Ελλάδα και χάρισε τα χρέη στους αγρότες. Ναι να κάνουμε και πάρτυ. Κριτική σε καθεστώτα κάνουμε. Θετικά και αρνητικά. Κερδίζει αυτό με τα περισσότερα θετικά. Στα θετικά της Επταετίας προσμετρούνται και αυτά που ανέφερες. Στα αρνητικά πχ το γεγονός πως με χρήματα του κρατικού κορβανά κάποιοι παίζαν βόλει στα ξερονήσια και τρώγανε τζάμπα ενώ άλλοι δουλεύανε. Για να λέμε και του στραβού το δίκιο, το left δικαιολογείται για τον afentiko7 γιατί ο εθνικοσοσιαλισμός είναι υποτίθεται λαικό κίνημα (επιλεκτικά), και το γεγονός ότι αφορίζει τον κομμουνισμό δεν έχει να κάνει, αλλά το libertarian όπως λέει κι' ο teo64x είναι λίγο άκυρο για κάποιον που είναι αυταρχικός, εθνικιστής, ρατσιστής κλπ. Οπότε ή ο afentiko7 κάνει κάπου λάθος ή το τεστ. Το επιλεκτικά δεν το πιασα. Αυταρχικός δεν είμαι με την καμία. Ισα ίσα στις διαπροσωπικές σχέσεις δίνω στον άλλο το ελεύθερο να κάνει ό,τι θέλει. Ούτε εθνικιστής είμαι, βέβαια δεν καίω σημαίες, ούτε είμαι κατά των π οπότε ίσως θεωρηθώ από κάποιους "ελληνόψυχος". Ούτε και ρατσιστής είμαι αφού δε θεωρώ ότι η ράτσα μου είναι καλύτερη από τη ράτσα των άλλων.
teo64x Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Στα αρνητικά πχ το γεγονός πως με χρήματα του κρατικού κορβανά κάποιοι παίζαν βόλει στα ξερονήσια και τρώγανε τζάμπα ενώ άλλοι δουλεύανε. Μετανοείτε, προλαβαίνετε δεν προλαβαίνετε.
liopyr Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 omni ώρες-ώρες οι αυτά που γράφεις ξεπερνάνε τα όρια της ψυχαγωγίας μας και δεν γελάμε. Κόψε κάτι γιατί θα σοβαρέψει η κατάσταση.
afentiko7 Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 omni ώρες-ώρες οι αυτά που γράφεις ξεπερνάνε τα όρια της ψυχαγωγίας μας και δεν γελάμε. Κόψε κάτι γιατί θα σοβαρέψει η κατάσταση. Πάντα σοβαρολογώ.
Fan Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Κριτική σε καθεστώτα κάνουμε. Θετικά και αρνητικά. Κερδίζει αυτό με τα περισσότερα θετικά. Στα θετικά της Επταετίας προσμετρούνται και αυτά που ανέφερες. Στα αρνητικά πχ το γεγονός πως με χρήματα του κρατικού κορβανά κάποιοι παίζαν βόλει στα ξερονήσια και τρώγανε τζάμπα ενώ άλλοι δουλεύανε. Φυσικά και κερδίζει το καθεστός το οποίο έχει τα περισσότερα θετικά. Αλλά συγκρίνοντας ένα καθεστός όπως τη χούντα ή οποιαδήποτε άλλον μη δημοκρατικό με αυτό της δημοκρατίας είναι σαν να συγκρίνεις τη μέρα με τη νύχτα. Το ότι εάν είχες διαφορετική άποψη από αυτή της επταετίας και την έλεγες ήταν σχεδόν σίγουρο ότι θα πήγαινες φυλακή ή το ότι δεν μπορούσες να αλλάξεις τους "κυβερνώντες" με εκλογές εάν δεν τα πήγαιναν καλά δεν προσμετρούνται στα αρνητικά;
liopyr Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Πάντα σοβαρολογώ. Αυτό που πρέπει να σε ανησυχεί δεν είναι το αν μιλάς εσύ, αλλά το κατά πόσο σε παίρνουν οι υπόλοιποι στα σοβαρά...
BaLsAmoMenos Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 δεν μπορούσες να αλλάξεις τους "κυβερνώντες" με εκλογές εάν δεν τα πήγαιναν καλά Γιατι σημερα μπορουμε ?
liopyr Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Γιατι σημερα μπορουμε ? Γίνε σαφής. Αν μπορούμε με εκλογές (ψευδαίσθηση) ή γενικότερα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.