Προς το περιεχόμενο

Political Compass

Fan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εάν βαζεις συνέχεια strongly λογικό είναι.

Mα είναι πολλές ερωτήσεις ξεκάθαρες.

Σαν να σου λέει:

-Εισαι βλαμμένος?

Τι να απαντήσεις? -Χμ, κάτσε να το συζητήσουμε?

π.χ

"I'd always support my country, whether it was right or wrong."

Mόνο αν είσαι βλαμμένος μπορείς να μη πεις "strongly disagree".

Δηλαδή, τι, να αφήσεις περιθώρια πως υπάρχει περίπτωση να υπερασπιστείς την χώρα σου γνωρίζοντας πως έχει άδικο για να μη θεωρηθείς "ακραίος"?

Όχι, περιθώριο στην μαλακία δεν δίνω κανένα.

(αν ακούγομαι κάπως απόλυτος είναι επειδή είμαι στον τρίτο καφέ).:-D

• Απαντ. 151
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν εννοώ ότι κάνεις λάθος. Απλά είπα ότι για να είναι κοντά σε κάποιο άκρο κάποιος θα πρέπει να βάζει συνέχεια strongly στις απαντήσεις του, δηλαδή να είναι απόλυτος.

Δημοσ.
fixed :-D γραμμένα σε greeklish θα διαγράφονται.

Μπράβο, ξέρεις φότοσοπ, χαίρομαι. Τώρα εσύ νομίζεις, πως επειδή μου έβαλες μια ταμπέλα εγώ στεναχωρηθηκα. Δυστυχώς, ο σταλινισμός έχει νοτίσει πολύ καλά τις ιδεες σας και τις έχει διαστρεβλώσει.

Kαι για να χουμε καλό νόημα δεν έχει σημασία τι πρεσβεύεις, αλλά τι πράττεις. Και στο 100% των κομμουνιστικών καθεστώτων, ο κόσμος πείναγε και πεινάει. Ρωτήστε ενα πρώην ανατολικό να σας πει πόσο πολύ αγαπούσε τα καθεστώτα αυτά. Και πριν το '56 και μετά. Κάτι που δε συνέβαινε στα φασιστικά καθεστώτα, το αντίθετο μάλιστα. Ειδικά η Ιταλία το οφείλει στο φασισμό που μεταβλήθηκε σε βιομηχανική δύναμη. Πριν το '20 ήταν κυρίως αγροτική.

Δηλαδή, τι, να αφήσεις περιθώρια πως υπάρχει περίπτωση να υπερασπιστείς την χώρα σου γνωρίζοντας πως έχει άδικο για να μη θεωρηθείς "ακραίος"?

Κι αν κάποια στιγμή βομβαρδίζουμε τουρκάκια, πάλι θα υπερασπιστούμε τη χώρα μας?

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν πιστεύω ότι το έκανε έτσι για να σε στεναχωρήσει αλλά για να "αποκαταστήσει την αλήθεια", γιατί η photo που έβαλες δεν ανταποκρίνεται με τπτ στα posts που γράφεις :o

Δημοσ.
δεν πιστεύω ότι το έκανε έτσι για να σε στεναχωρήσει αλλά για να "αποκαταστήσει την αλήθεια", γιατί η photo που έβαλες δεν ανταποκρίνεται με τπτ στα posts που γράφεις :o

Για πες μου κάτι που έχω πει και δε συμφωνεί με τα πράσινα, εκτός των αμβλώσεων. Εκεί είμαι κάθετος.

Δημοσ.
Για πες μου κάτι που έχω πει και δε συμφωνεί με τα πράσινα, εκτός των αμβλώσεων. Εκεί είμαι κάθετος.

για πες οταν εκανες το τεστ σου εβγαλε out of range?:P:-D

Δημοσ.

Κι αν κάποια στιγμή βομβαρδίζουμε τουρκάκια, πάλι θα υπερασπιστούμε τη χώρα μας?

'Η εσύ δεν κατάλαβες τι έγραψα ή εγώ δεν κατάλαβα τι έγραψες.

Ή δεν ξέρεις καλά αγγλικά, κάτι που μπορεί να αιτιολογήσει και τα αποτελέσματα στο test σου.

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν πιστεύω ότι χρειάζεται να πω κάτι, ο κόσμος το έχει τούμπανο...

Δημοσ.
Μπράβο, ξέρεις φότοσοπ, χαίρομαι. Τώρα εσύ νομίζεις, πως επειδή μου έβαλες μια ταμπέλα εγώ στεναχωρηθηκα. Δυστυχώς, ο σταλινισμός έχει νοτίσει πολύ καλά τις ιδεες σας και τις έχει διαστρεβλώσει.

Αναρωτιέμαι τι οιδιπόδειο έχεις με το Στάλιν και τον αναφέρεις πάντα όταν πρόκειται να απαντήσεις σε κάθε, κάθε, κάθε, κάθε ποστ το οποίο δεν εκφράζει τις φασιστικές σου απόψεις.

Kαι για να χουμε καλό νόημα δεν έχει σημασία τι πρεσβεύεις, αλλά τι πράττεις. Και στο 100% των κομμουνιστικών καθεστώτων, ο κόσμος πείναγε και πεινάει. Ρωτήστε ενα πρώην ανατολικό να σας πει πόσο πολύ αγαπούσε τα καθεστώτα αυτά. Και πριν το '56 και μετά. Κάτι που δε συνέβαινε στα φασιστικά καθεστώτα, το αντίθετο μάλιστα. Ειδικά η Ιταλία το οφείλει στο φασισμό που μεταβλήθηκε σε βιομηχανική δύναμη. Πριν το '20 ήταν κυρίως αγροτική.

Μα πάλι λάθος τα λες, εγώ προσωπικά ξέρω αρκετούς που δεν πείναγαν και κανέναν που να πείναγε - where is your God now? Τώρα όταν υμνείς το φασισμό στην Ιταλία, μάλλον καταλαβαίνεις τι διάολο βρήκε όποιος έκανε τη φωτοσοπιά και σε έβαλε στο authoritarian right. Μίσος για εβραίους, ομοφυλόφιλους, κομμουνιστές, θαυμασμό του φασισμού, του τραμπουκισμού στις κοινωνικές σχέσεις, κλπ κλπ. Δε σου τη λέω αυτή τη στιγμή γι' αυτά, τα σέβομαι παρόλο που διαφωνώ. Αλλά ένα δίκιο το έχει κι άλλος.

Δημοσ.

Μ' αρέσει που ακόμη βλέπω ψημένους για επεξηγηματικές συζητήσεις με τον όμνισλας. Δεν μπορώ πλέον να παρακολουθήσω τις αναλύσεις του, αλλά χαίρομαι να συναντάω υπομονετικούς ανθρώπους που κάνουν κουότ και του απαντάνε κομματάκι κομματάκι.

Ίσως γι΄αυτό να παίζει και τόσο πρασινάκι στα αποτελέσματα. =ρ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...