teo64x Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Το κακο με τους "κοκκινο-μπλε" ειναι οτι δεν ντρεπονται για τις αποψεις τους, οποτε γιατι να το κρυψουν? Ναι, τι κακό πράγμα να μη ντρέπεται κάποιος για τις απόψεις του. Κι εσύ ορίτζιναλ πράσινος, έτσι;
Teaser Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Το ίδιο ισχύει και για τους πράσινους αν δεν κάνω λάθος ε... Άποψη η μία άποψη και η άλλη.
teo64x Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Το ίδιο ισχύει και για τους πράσινους αν δεν κάνω λάθος ε...Άποψη η μία άποψη και η άλλη. Θα σου αφήσω ένα hint, εντελώς ήρεμα: Έχουμε ήδη προσέξει όλοι ότι υπάρχεις.
..MementoMori.. Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Ισχύει και για τους πράσινους ή όχι? Οπως το βλεπω εγω, οχι. Δεν ντρεπομαι για τις αποψεις μου, γιατι ειναι δικες μου. Αν ντρεπομουν θα τις αλλαζα. Simple enough?
-nick- Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Μπα χλωμο... Το κακο με τους "κοκκινο-μπλε" ειναι οτι δεν ντρεπονται για τις αποψεις τους, οποτε γιατι να το κρυψουν? Το κακό με τους πράσινους είναι ότι είναι πολύ self-righteous. ( Και αυτό το λέω σαν πράσινος. ;D )
..MementoMori.. Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 nick[;2654961']Το κακό με τους πράσινους είναι ότι είναι πολύ self-righteous.( Και αυτό το λέω σαν πράσινος. ;D ) Η μετριοφροσυνη ειναι για τους μετριους
evabb Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 με σένα δε μαλώναμε για τη δωρεάν ή όχι δημόσια παιδεία; βλέπω πρασίνισες κι εμενα εντυπωση μου κανει δεν ξερω γτ με εβγαλε πρασινη και τοσο λιγο libertarian
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Ακροπρασινος. σκληροπυρηνικός βάζελος...τσκ τσκ τσκ...
DrLo Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Καλά οπι ερωτήσεις είναι λίγο χάλια, στο 90% θα απάνταγα "εξαρτάται" ή "ΔΞ/ΔΑ", Πάντως με περίμενα λίγο περισσότερο "Libertarian" Ας μου εξηγήσει κάποιος το μωβ τετραγωνάκι. Από που να αρχίσω ?
Fan Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Aκροπρασινος. Εάν βαζεις συνέχεια strongly λογικό είναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.