million_voices Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Αν και δεν μου αρεσει ολο και περισσοτερο συνειδητοποιω οτι τελικα αυτη ειναι η φυση μας,γιατι να υποκρινομαστε λοιπον? Αναρχια και καπιταλισμος στο φουλ χωρις ορια και απαγορευσεις η θα πιασουμε πατο και μετα θα εξελιχθουμε ως ειδος για να συνεχισουμε να υπαρχουμε η θα προκυψει κατι ποιο πραγματικο και κοντα στην φυση μας σε καθε περιπτωση lets play the fucking game 2 the end
million_voices Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Φωτιά στα άκρα. δεν καταλαβες,ειμαι σιγουρος
Teaser Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 δεν καταλαβες,ειμαι σιγουρος Εδώ και χρόνια δεν τα πάω καλά με τα ανώτερα μαθηματικά, αλλά όλως τυχαίως κατάλαβα από την πρώτη στιγμή τι είπες. Δεν αναφερόμουν σε σένα με το "Φωτιά στα άκρα". Αλλά αφού θες να απαντήσω, έχω την εντύπωση ότι αν γινόταν αυτό που λες θα είχαμε υποστεί μια ωραία καταστρόφα όλη δική μας. Νικητές θα ήταν οι καπιταλιστές φυσικά, αυτοί που θα κατήχαν το κεφάλαιο και/ή την εξουσία. Δεν υπάρχει κοινωνία που να μην χρειάζεται έλεγχο. Το παρόν θρεντ όμως δεν σηκώνει περισσότερη ανάλυση, γιαυτό ας απολαύσουμε το ειδέναι πολιτικών φρονημάτων.
BaLsAmoMenos Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δεν υπάρχει κοινωνία που να μην χρειάζεται έλεγχο. Διαφωνω αλλα δεν πειραζει. Ετσι και αλλιως και εσυ εισαι πρασινος.
teo64x Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Αναρχια και καπιταλισμος στο φουλ χωρις ορια και απαγορευσεις Πού να πέφταμε και στο right δηλαδή.
Teaser Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Διαφωνω αλλα δεν πειραζει. Ετσι και αλλιως και εσυ εισαι πρασινος. Σέβομαι το δικαίωμα σου να διαφωνείς. Αλλά διαφωνώ με τη διαφωνία σου ΥΓ Δεν είμαι πράσινος! Ούτε μπλες! Στα όρια του στατιστικού και γλωσσικού λάθους.
million_voices Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 δεν ξερω αν εχετε δει την ταινια "Το κυνηγι του κοκκινου Οκτωβρη" ο Κονερι τους λεει να κατευθυνουν τον κοκκινου Οκτωβρη full speed πανω στην τορπιλη που τους κυνηγα ειναι η ιδια λογικη ελπιζω τωρα να καταλαβαινεις παρεξηγιαρη Teaser
BaLsAmoMenos Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Πού να πέφταμε και στο right δηλαδή. Οντως. Το λεει και ξεκαθαρα. Green stands for communism.
Teaser Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Ο θεός είναι το κράτος ε? Πάρτε και ένα φρέσκο πικ της αφεντιάς μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.