slipknot Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Thresh και slipknot ψηθειτε να κατεβουμε ευρωεκλογες Αν και όλες στο πράσινο, οι βούλες δείχνουν μια ασυμφωνία χαρακτήρων. Ίσως κατέβω ως ανεξάρτητος τώρα που το σκέφτομαι... Ευρωεκλογες ??????? Τι εισαι? Κοκκινος? Green Is the Word Τι green ρε φιλάρα, gate 7 εδώ
VAssassin Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Απαπα τι αναρχοαριστερο forum αυτο το insomnia..;
slipknot Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Απαπα τι αναρχοαριστερο forum αυτο το insomnia..; Η γιάφκα της 29 Φλεβάρη. Να και το δικό μου Χάλασες το σερί γαμώτο...
jason_rethymno Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Εντάξει η αλήθεια είναι οτι πάτησα σε όλα agree:-D
BaLsAmoMenos Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Το ηξερα. Σοβαρα, δεν ξερω πως το καταλαβα αλλα ημουν σιγουρος οτι δεν εισαι μπλε. Και δεν σε ξερω καν dude.
Fan Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Και εμένα το ίδιο βγάζει. Μα καλά όλο το forum κεντροαριστεροί είναι?
soturin Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 εγώ καθόλου κέντρο δεν είμαι, απλά δεν είμαι και σταλινικός (εξου το μακριά από authorita') βρε αδερφε, αν και νομίζω πολύ κάτω με έβγαλε
@topos Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Economic Left/Right: -2.62 Social Libertarian/Authoritarian: -4.31 Πρασινος κ γω... Ειμαστε ολοι πρασινοι !!!!!!!!!! Και εμένα το ίδιο βγάζει.Μα καλά όλο το forum κεντροαριστεροί είναι? Λογικο ειναι το αποτελεσμα εαν παρουμε το δειγμα υποψην...
teo64x Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Σε λιγο θα με βγαλει και κομμουνιστη Κι εμένα κάπου εκεί με είχε ρίξει όταν το έκανα. εγώ καθόλου κέντρο δεν είμαι, απλά δεν είμαι και σταλινικός (εξου το μακριά από authorita') βρε αδερφε, αν και νομίζω πολύ κάτω με έβγαλε Και σταλινικός να είσαι, πάλι στο πράσινο πέφτεις. Μόνο ο ίδιος ο Στάλιν πέφτει στο κόκκινο. Λογικο ειναι το αποτελεσμα εαν παρουμε το δειγμα υποψην... Αν το δείγμα είναι το σύνολο των χρηστών του insomnia, εγώ μάλλον στο μωβ θα περίμενα να πέφτει περισσότερο η τελεία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.