Fan Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Γιατι σημερα μπορουμε ? Τι εννοείς; Σήμερα τουλάχιστον εάν δεν σου αρέσει κάποιος δεν τον ξαναψηφίζεις.
BaLsAmoMenos Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Ειναι μεγαλη συζητηση και δεν χωραει σε αυτο το τοπικ. Σε κατι χαρτια, την επιλογη δικτατορα την εχουμε, στην πραγματικοτητα ομως μαλλον δεν ισχυει. Βεβαια, ειναι τεραστια η διαφορα απο την χουντα αλλα και αυτο ειναι αλλη συζητηση. Ας μεινουμε στον ομνι.
afentiko7 Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Το ότι εάν είχες διαφορετική άποψη από αυτή της επταετίας και την έλεγες ήταν σχεδόν σίγουρο ότι θα πήγαινες φυλακή ή το ότι δεν μπορούσες να αλλάξεις τους "κυβερνώντες" με εκλογές εάν δεν τα πήγαιναν καλά δεν προσμετρούνται στα αρνητικά; Αν οι εκλογές άλλαζαν κάτι θα 'ταν παράνομες. Και δεν πήγαινες φυλακή. Προληπτικά σε στέλνανε σε κανά νησί να κάνεις κανά μπάνιο και να ξεμουδιάσεις. Ε τώρα να σου χτίζανε και ξενοδοχείο και να σου δίνανε σουίτα το βρίσκεις λογικό? Και στη δημοκρατία δεν αλλάζει το καθεστώς, δημοκρατία πάλι θα χεις και μετά τις εκλογές.
Moderators stormrain Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Moderators Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Eνδιαφερον αποτελεσμα... Με περιμενα βεβαια καπως πιο κοντα στην τομη.
Merdock Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Το είχα κάνει και πριν κανά 2 χρόνια και νομίζω πάνω κάτω το ίδιο μου έβγαλε.Πάντως με περίμενα πιο φασίστα
BaLsAmoMenos Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Χεχε ανεβηκα μισο κουτακι προς τον αυταρχισμο. Ειδατε τι γινεται οσο γερνας.
tolis_01 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Τώρα το ανακάλυψα εγώ το τεστάκι. Αναμενόμενο το αποτέλεσμα μου:
liopyr Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Μια απ τα ίδια. Για την ηλικία σου καλά είναι.
Lucifer Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Χαριτωμένο είναι και όντως ωραίες ερωτήσεις, αλλά μου δίνει την εντύπωση πως έχουν όλες το ίδιο βάρος πάνω/κάτω. Πχ, η ερώτηση περί στείρωσης δε φαίνεται να επηρεάζει το αποτέλεσμά μου και πάλι βγαίνω σχεδόν Γκάντι.
ksaplostra Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Πάντως απο τα αποτελέσματα που ειδα η συντριπτική πλειοψηφία ειναι αυτο που θα χαρακτήριζε κάποιος ως μικροαστουληδες.Τα θέλουμε ολα εν ολίγοις,δεν ξερω κατα ποσο αυτο ειναι σχιζοφρενικό ή απόλυτα υγειες ομως. Οσο αναρχικος,ελευθεριακος κλπ και να(λέει πως) ειναι καποιος δεν υπαρχει περίπτωση να πιάσει το ακρο. Εκτος κι αν παρει κανα 2φορες το τεστ ωστε να παει εκει που θελει για να ευχαριστήσει το εγω του(οπότε θα εχει μεγάλο πρόβλημα το άτομο).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.