Προς το περιεχόμενο

Red ring of death

egalps

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν από λίγο το xbox360 μου πέθανε.Εκεί που έπαιζα ξαφνικά κόλλησε το παιχνίδι.Το κλείνω ,το ξανανοίγω παίζει για λίγο κανονικά ,αλλά μετα από 2 περίπου λεπτά ξανακολάει.Τη τρίτη φορά που ξανανοιξα τη κονσόλα το φωτάκι γύρω απ το κουμπί ήταν κόκκινο και όχι πράσινο.Το περίφημο red ring of death.Πίκρα μεγάλη.Άσε που έχω προχωρήσει και τόσα παιχνίδια ,τα οποία είναι σωσμένα στο σκληρό του δίσκο.Μίλησα με κατάστημα πώλησης video games και μου είπε ότι μπορεί να το φτιάξει, αλλά κοστίζει περίπου 100 ευρω.Τί να κάνω ;Να το δώσω για επισκευή;Δε ξέρω .Άσε που και να φτιαχτεί μπορεί να ξαναχαλάσει μετά από κάποιο διάστημα.Εσείς τί λέτε;Σας έχει τύχει; (ελπίζω όχι και εύχομαι ποτέ να μη σας συμβεί)...

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

100 ευρώ?Έχω την εντύπωση ότι η ίδια η microsoft στο φτιάχνει με αρκετά λιγότερα.Αλλά και πάλι δεν αξίζει να δώσεις 100 ευρώ για φτιάξιμο,αφού με 170 εευρώ βρίσκεις καινούργια κονσόλα.:-)

Δημοσ.
100 ευρώ?Έχω την εντύπωση ότι η ίδια η microsoft στο φτιάχνει με αρκετά λιγότερα.Αλλά και πάλι δεν αξίζει να δώσεις 100 ευρώ για φτιάξιμο,αφού με 170 ευρώ βρίσκεις καινούργια κονσόλα.:-)

Το θέμα είναι ότι η microsoft δε θα μου το φτιάξει αφού το μηχάνημα είναι "σπασμένο¨.Όσο για να αγοράσω καινούρια κονσόλα θα πρέπει μάλλον να το σκεφτώ πολύ.Αν μετά από ένα χρόνο μου ξανακάνει τα ίδια;;

Δημοσ.

Μερικά πολύ φανερά ανοιγμένα δεν τα φτιάξανε... όπως και να έχει τζάμπα είναι το πήγαινε- έλα... απλά παίρνει λίγο καιρό.

Δημοσ.
από ότι έχω ακούσει η MS φτιάχνει ακόμα και τα cracked...

Αλήθεια;;;;;;

Ναι αλλά αν έχει λήξει η εγγύηση;Νομίζω έχει περάσει περισσότερο από ένας χρόνος από τότε που το αγόρασα.

Δημοσ.
Το θέμα είναι ότι η microsoft δε θα μου το φτιάξει αφού το μηχάνημα είναι "σπασμένο¨.Όσο για να αγοράσω καινούρια κονσόλα θα πρέπει μάλλον να το σκεφτώ πολύ.Αν μετά από ένα χρόνο μου ξανακάνει τα ίδια;;

Όπως είπαν και παραπάνω,η εγγύηση είναι 3 χρόνια.Τώρα,η λύση του να πάρεις καινούργιο μου φαίνεται η καλύτερη,γιατί μπορείς να ψάξεις για xbox με jasper,που τα προβλήματα είναι πολύ μειωμένα.Περισσότερες πληροφορίες για το πώς καταλαβαίνεις αν έχει jasper μπορείς να βρεις σε ένα topic που έχει ανοιχτεί μόνο για αυτό το θέμα.

Δημοσ.
Πίκρα μεγάλη.Άσε που έχω προχωρήσει και τόσα παιχνίδια ,τα οποία είναι σωσμένα στο σκληρό του δίσκο.

Πάντως ότι και να κάνεις... ακόμα και αν δεν στο φτιάχνανε... τα saves σου δεν τα χάνεις. Ο σκληρός δίσκος είναι αποσπόμενος... απλά τον βάζεις στην άλλη κονσόλα ;)

Αλλά όπως είπαν και τα παιδιά παραπάνω, στείλτο στην ms μιας και σε καλύπτει η εγγύηση.

Δημοσ.

βασικα πουλα την κονσολα σου κανα 50αρικο και κανα 20αρικο το χειριστηριο και βαλε αλλα 100 και παρε καινουρια. οσο για το φλασαρισμα αν εχεις αποριες εδω ειμαστε

Δημοσ.

Παιδιά σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας.Τελικά μιας και η εγγύηση δε με καλύπτει (το μηχάνημα είναι τσιπαρισμένο) θα το στείλω στο http://www.ebw.gr

Μίλησα μαζί τους και μου είπαν ότι η επισκευή σε μία τέτοια περίπτωση κοστίζει 50 ευρώ και ότι επίσης δίνουν μία τρίμηνη εγγύηση για το αν θα τυχόν παρουσιάσει την ίδια ζημιά.Επίσης μου πρότειναν να τοποθετήσω και μια ψύκτρα στη κονσόλα για να είναι ακόμα δυσκολότερο για το μηχάνημα να ξαναχαλάσει.Αυτά περί επισκευής...

Επειδή λοιπόν ασχολήθηκα λίγο παραπάνω με αυτό το πρόβλημα του xbox360 αφού είμαι παθών διαπίστωσα ότι η βλάβη αυτή ωφείλεται σε εργοστασιακό λάθος.Και λέω,καλά είναι δυνατον;Είναι δυνατόν αυτοί οι άνθρωποι να μη ξέρουν να κάνουν τη δουλειά τους;Δήλαδή τί;Εφτιαξαν κάτι ό,τι να ναι όπως να ναι χωρίς μελέτη ,χωρίς σχεδιασμό;Τί είναι ερασιτέχνες;Δηλαδή πως είναι δυνατόν ενας κολοσσός σαν τη Microsoft να κατασκευάσει κάτι το οποίο κατά 70-80 % θα παρουσιάσει πρόβλημα;Πώς μπόρεσαν να κάνουν ένα τέτοιο λάθος;

Εσάς ποιά είναι η γνώμη σας ;;;

Δημοσ.

Επειδή λοιπόν ασχολήθηκα λίγο παραπάνω με αυτό το πρόβλημα του xbox360 αφού είμαι παθών διαπίστωσα ότι η βλάβη αυτή ωφείλεται σε εργοστασιακό λάθος.Και λέω,καλά είναι δυνατον;Είναι δυνατόν αυτοί οι άνθρωποι να μη ξέρουν να κάνουν τη δουλειά τους;Δήλαδή τί;Εφτιαξαν κάτι ό,τι να ναι όπως να ναι χωρίς μελέτη ,χωρίς σχεδιασμό;Τί είναι ερασιτέχνες;Δηλαδή πως είναι δυνατόν ενας κολοσσός σαν τη Microsoft να κατασκευάσει κάτι το οποίο κατά 70-80 % θα παρουσιάσει πρόβλημα;Πώς μπόρεσαν να κάνουν ένα τέτοιο λάθος;

Όταν "βιάζεσαι" να κυκλοφορήσεις πρώτος τη κονσόλα σου για να χεις ελπίδες επιβιωσεις απέναντι στις εταιρίες Sony και Nintendo που έχουν κατακτήσει την αγορά αλλά και με όσο το δυνατόν χαμηλότερο κόστος, αυτά είναι τα αποτελέσματα.

Δεν είναι τυχαίο που οι τελευταίες κονσόλες xbox εμφανίζουν λιγότερα προβλήματα από ότι οι πρώτες φουρνιές

Δημοσ.
Παιδιά σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας.Τελικά μιας και η εγγύηση δε με καλύπτει (το μηχάνημα είναι τσιπαρισμένο) θα το στείλω στο http://www.ebw.gr

Μίλησα μαζί τους και μου είπαν ότι η επισκευή σε μία τέτοια περίπτωση κοστίζει 50 ευρώ και ότι επίσης δίνουν μία τρίμηνη εγγύηση για το αν θα τυχόν παρουσιάσει την ίδια ζημιά.Επίσης μου πρότειναν να τοποθετήσω και μια ψύκτρα στη κονσόλα για να είναι ακόμα δυσκολότερο για το μηχάνημα να ξαναχαλάσει.Αυτά περί επισκευής...

κατ αρχην μιας που ειναι και το πρωτο μου ποστ καλως σας βρηκα .

για ριξε και μια ματια εδω 35 ευρο χρεωση για επισκευη σε 3 κοκκινα . http://www.modguru.gr

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...