mitsosbmx Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 γεια σας εχω χοντρο προβλημα.πηγα να παρακαμψω την ενεργοποιηση των daemon tools pro με ενα προγραμα το οποιο μου αλλαξε την ωρα και ημερομηνια.δεν κανει synch με τον server και ετσι εβαλα την κανονικη χειροκινητα.τωρα δεν εχω μσν και το avast δεν κανει update τι να κανω?επισης το cmos εχει την ιδια ωρα με τα win αυτην που εβαλα δεν βλεπω αλλο προβλημα ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:11 ---------- κανεις να κανω format?
nekisia Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 γεια σας εχω χοντρο προβλημα.πηγα να παρακαμψω την ενεργοποιηση των daemon tools pro με ενα προγραμα το οποιο μου αλλαξε την ωρα και ημερομηνια.δεν κανει synch με τον server και ετσι εβαλα την κανονικη χειροκινητα.τωρα δεν εχω μσν και το avast δεν κανει update τι να κανω?επισης το cmos εχει την ιδια ωρα με τα win αυτην που εβαλα δεν βλεπω αλλο προβλημα ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:11 ---------- κανεις να κανω format? δοκιμασε system restore?
mitsosbmx Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 ναι εδω εκανα format και η κατασταση παραμενει.τ να κανω?
washcloud Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 ...αν έκανες φορμάτ, ΚΑΜΜΙΑ "κατάσταση" δεν μπορεί να "παραμένει"... Να ξαναρχίσει απ' την αρχή, μπορεί
mitsosbmx Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 ναι εχετε δικιο στο cmos τα αλλαξα ολα εκτος απο το ετος που ηταν στο 2005 τωρα ολα λειτουργουν
washcloud Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 ..δεν το άφηνες στο 2005 ? ...Καλή χρονιά ήταν........
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.