sergyma Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Θα βαλω το φοιτητικο πακετο με τα 2mbps οποτε δεν ξερω τη modem θα μου δωσουν.Αλλα λεει συνοδευεται απο cd εγκαταστασης.Αν μου Δωσουν το συγκεκριμενο λες να εχω προβλημα? η mandriva 2009 εχει οδηγο για usb modem SAGEM ειναι ενας απο τους λογους που την εβαλα καθοτι τοτε ειχα το συγκεκριμενο μοντεμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michalis2610 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Γαλλική συμαχία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Master 23 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Αρα απο οτι καταλαβα αν το modem που θα μου δωσουν εχι θυρα ethernet no problem?Στη χειροτερη αν μου δωσουν το sagem η κατι αντιστοιχο τελος παντων δεν μπορω να αγορασω ενα δικο μου modem η υπαρχει θεμα συμβατοτητας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michalis2610 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Αρα απο οτι καταλαβα αν το modem που θα μου δωσουν εχι θυρα ethernet no problem? Σωστά. Στη χειροτερη αν μου δωσουν το sagem η κατι αντιστοιχο τελος παντων δεν μπορω να αγορασω ενα δικο μου modem η υπαρχει θεμα συμβατοτητας? Κανένα πρόβλημα συμβατότητας. Αν δεν βρεις "τζαπέ" με 10-15 ευρώ άμα κοιτάξεις τις αγγελίες βρίσκεις πχ το Simens CL-110. Αν και ξαναγράφω ότι πολλοί με conn-x το Bautec το έχουν για καβάτζα, οπότε άμα ρωτήσεις φίλους/γνωστούς παίζει να υπάρχει κάποιος που απλά θέλει να κάνει λίγο χώρο στην αποθήκη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.