Προς το περιεχόμενο

ερωτηση σχετικα με google

Ammon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδες θελω να κανω μια ερωτηση και θα την κανω μεσω παραδειγματος για να γινω πιο κατανοητος.Εστω οτι κανω αναζητηση στο google με την λεξη "ταδε" και μου βγαζεςι καποια αποτελεσματα,πως θα γινει την σελιδα που μου δειχνει για παραδειγμα τριτη κατα σειρα να την ριξω στην καταταξη.Δεν θελω να ανεβασω μια συγκεκριμενη σελιδα αλλα απλα να ριξω καποια αλλη με τον συγκεκριμενο ορο αναζητησης.

Δημοσ.

Δε γίνεται, αμα μπορουσε οκαθενας να ριχνει ranking κλαφτα.

Μπορεις απλά να πατας το κατω βελακι στην αναζητηση που λες και να της ριχνεις το ratio αλλα μη φανταστεις και οτι θα κανεις τπτ τρελλο.

Δημοσ.

Χαχαχαχα! Ελληναράς...

Από: http://blogs.athensvoice.gr/skorpialogia/posts/11470,%CE%96%CE%AE%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%B1_%CE%BC%CE%BF%CF%85.html

Ήταν ένας Ιάπωνας, ένας Γερμανός και ένας Έλληνας.

Πάει ο Θεός και ρωτάει τον Ιάπωνα:

-Πες άνθρωπε τι θες, για να μην αισθάνεσαι κατώτερος από το γείτονα σου;

και απάντησε ο Ιάπωνας

-Να θεέ μου, ο γείτονάς μου έχει ένα κατάστημα ηλεκτρονικών και βγάζει περισσότερα χρήματα από εμένα και ζηλεύω.

Γι' αυτό, θα ήθελα και εγώ ένα κατάστημα ηλεκτρονικών.

- "Εντάξει", είπε ο Θεός και εκπλήρωσε την επιθυμία του.

Πάει ο Θεός μετά στο Γερμανό και τον ρωτάει

και απάντησε ο Γερμανός

-Να θεέ μου, ο γείτονας μου έχει ένα συνεργείο αυτοκινήτων και βγάζει περισσότερα χρήματα από εμένα και ζηλεύω.

Γι' αυτό, θα ήθελα και εγώ ένα συνεργείο αυτοκινήτων.

- "Εντάξει", είπε ο Θεός και εκπλήρωσε την επιθυμία του.

Πάει ο Θεός, τέλος, στον Έλληνα και τον ρωτάει

και απάντησε ο Έλληνας

-Να θεέ μου, ο γείτονας μου έχει μία αγελάδα και κάθε πρωί πάει και την αρμέγει και έτσι έχει γάλα κάθε μέρα και ζηλεύω.

-Θες και εσύ μία αγελάδα έ? τον ρωτάει ο Θεός

-"Όχι!!!" είπε ο Έλληνας και συνέχισε λέγοντας, "Απλά, θέλω να ψοφήσει η αγελάδα του γείτονα!"

Και είπε ο Θεός:"Ο κλασσικός ο μ@λ@κας ο Έλληνας! Ακόμα και την αγελάδα του γείτονα θέλει να φάει, επειδή ο ίδιος είναι ανίκανος να κάνει οτιδήποτε..."

Δημοσ.
παιδες θελω να κανω μια ερωτηση και θα την κανω μεσω παραδειγματος για να γινω πιο κατανοητος.Εστω οτι κανω αναζητηση στο google με την λεξη "ταδε" και μου βγαζεςι καποια αποτελεσματα,πως θα γινει την σελιδα που μου δειχνει για παραδειγμα τριτη κατα σειρα να την ριξω στην καταταξη.Δεν θελω να ανεβασω μια συγκεκριμενη σελιδα αλλα απλα να ριξω καποια αλλη με τον συγκεκριμενο ορο αναζητησης.

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Δημοσ.

ο κλασσικος ο μ@λ@κ@ς ο ξερολας.Αμα δεν εχεις την πληρη εικονα για το πια λεξη ειναι η αναζητουμενη και περι τινος προκειται ακριβως καλο θα ειναι να μην βαζεις ανεκδοτακια.Μπορει καμια φορα να μην εχει κανει με τον γειτονα.Αν μπορεις να βοηθησεις εχει καλως αλλιως ασε τα σχολια.

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν σε προσέβαλα με την αντίδρασή μου απλά παρακολουθώ διάφορα ξένα forum σχετικά και πρώτη φορά βλέπω τέτοια ερώτηση. Αφού θες πιο σοβαρή απάντηση:

α) Αν το περιεχόμενο του site είναι προσβλητικό προς εσένα ή παραβιάζει κάποιο copyright του οποίου είσαι ο κάτοχος, επικοινωνείς ευγενικά με τον ιδιοκτήτη και του ζητάς να το αφαιρέσει. Διαφορετικά ακολουθείς τη νόμιμη οδό.

β) Αν πιστεύεις ότι ο ιδιοκτήτης της σελίδας έχει εφαρμόσει τεχνικές blackhat SEO, όπως πχ keyword spamming, αγορά traffic, πληρωμένα backlinks, κτλ κάνεις ένα report στη google και αν έχεις δίκαιο ίσως σε βοηθήσει

Αυτά από εμένα τον μ@λ@κ@ ξερόλα που δίνει μια απάντηση σε μια ερώτηση που προφανώς δεν είναι ολοκληρωμένη γιατί όπως είπες "δεν ξέρω περί τίνος πρόκειται".

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...