Προς το περιεχόμενο

Αναβάθμιση Ram

adamch

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδιά θέλω να κάνω αναβάθμιση στη μνήμη Ram του laptop μου. Γνωρίζετε κάποιο κατάστημα στο οποίο αφού αγοράσω την μνήμη, θα μου την εγκαταστήσουν με κάποιο λογικό κόστος; Αναφέρομαι σε κατάστημα στη Θεσσαλονίκη. Το laptop είναι Toshiba και δεν θέλω να πάω να με γδάρουν στην αντιπροσωπεία, γιατί παρότι είναι εντός εγγύησης δεν πρόκειται για βλάβη, αλλά για αναβάθμιση.

Δημοσ.

Λογικα φιλε δε θα σου παρουν λεφτα για να σου την περασουν αν την αγορασεις απο το ιδιο καταστημα (ειναι κατι πολυ απλο αλλωστε), αλλα απο την αλλη υπαρχουν πολλοι που κοιτανε να βγαλουν απο παντου κερδος.

Εγω σαν μαγαζι θα σου προτεινα την τεχνοραση στην Εθνικης Αμυνης ,το παιδι που την εχει ειναι πολυ ενταξει (τουλαχιστον σ'εμενα) και δεν πιστευω να σου ζητησει κατι παραπανω για την εγκατασταση της ram.

Δημοσ.

Βασικά γιατί δεν τις βάζεις μόνος σου δεν είναι δύσκολο και θα γλυτώσεις τα κερατιάτικα της τοποθέτησης.Τό μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μάθεις που βρίσκονται οι ραμ στον φορητό.Πίστεψε με είναι πανέυκολη διαδικασία...

Δημοσ.

επειδή δεν έχω κάνει ποτέ κάτι τέτοιο σε φορητό φοβάμαι μην τα κάνω σκατά και πάνε στράφη εγγυήσεις κτλ. έχω ακούσει ότι περνάνε τις μνήμες στα Multirama-γνωρίζει κανείς ο,τιδήποτε και ποιο είναι το κόστος;

Δημοσ.
επειδή δεν έχω κάνει ποτέ κάτι τέτοιο σε φορητό φοβάμαι μην τα κάνω σκατά και πάνε στράφη εγγυήσεις κτλ. έχω ακούσει ότι περνάνε τις μνήμες στα Multirama-γνωρίζει κανείς ο,τιδήποτε και ποιο είναι το κόστος;

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ φανταζεσαι ποσο ευκολο ειναι να τοποθετησεις μνημες σε λαπτοπ

γι αυτο και δεν χανεις εγγυηση,ειναι εντελως απλη διαδικασια

ξεβιδωνεις το καπακι

βλεπεις τις μνηες, στις ακρες εχει 2 σιδερακια τα σπρωχνεις προς τα εξω,δεξια και αριστερα και πεταγεται η μνημη εξω, με γωνια.

την τραβας εξω να ξεκουμπωσει,και παιρνεις την καινουργια μνημη την βαζεις παλι υπο γωνια να θηλυκωσει,και αφου κουμπωσει καλα, την σπρωχνεις προς τα κατω.

τα 2 σιδερακια που ειπαμε πιο πριν κλειδωνουν μονα τους την μνημη

δες κι εδω

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=201522

επισης αν πας youtube ολο και καποιο βιντεακι θα βρεις

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...