trilali Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Καλησπέρα, έχω εναν υπολογιστή 6ετίας με μητρική ASUS P4V8x-x, ο οποίος κάποια στιγμή πριν από ένα χρόνο και, άρχισε να έχει προβλήματα και να θέλει αρκετές προσπάθειες μέχρι να ανοίξει, ώσπου τελικά σταμάτησε να ανάβει τελείως. Βολέυτικα για κανα χρόνο με το laptop αλλά τώρα τον χρειάζομαι πάλι.Υπάρχει τρόπος να μάθω αν είναι καμμένη μητρική ή κάτι άλλο? Όταν τον ανάβω ανάβουν τα φωτάκια ξεκινάει το ανεμιστηράκι αλλά ούτε βγάζει κάτι στην οθόνη ούτε κάνει το "μπιπ". Επίσης οι πυκνωτές φαίνονται εντάξει. Όποιος ξέρει ας βοηθήσει... Ευχαριστώ!
onty Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Δοκιμασε ενα αλλο τροφοδοτικο φιλε και βλεπουμε...
trilali Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Ξέχασα να το πω αυτό, το τροφοδοτικό είναι το μόνο που τσέκαρα τότε που χάλασε και τελικά δεν ήταν εκεί το πρόβλημα. Από κει και πέρα δεν έψαξα τίποτα άλλο.. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:44 ---------- Καμία ιδέα?? Επειδή τον χρείαζομαι και δεν βλέπω εύκολη λύση σκέφτομαι να πάω να πάρω μια μητρική. Απότι είδα κάνουν κάτω απο 50E. Αυτό όμως θα μου λύσει το πρόβλημα σίγουρα? Υπάρχει περίπτωση να είναι κάτι άλλο? (πλην του τροφοδοτικού, το οποίο είναι οκ?) π.χ. καμια κάρτα γραφικών? Επίσης, τι πρέπει να προσέξω στην καινούργια μητρική? Μια οποιαδήποτε P4 θα είναι συμβατή?
copydisk Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Επίσης, τι πρέπει να προσέξω στην καινούργια μητρική? Μια οποιαδήποτε P4 θα είναι συμβατή? o επεξεργαστής σου είναι 478 socket αυτό σημαίνει οτι οι επιλογές σου είναι τρομερά λίγες http://www.skroutz.gr/c/31/mainboard.html?keyphrase=478 δες αυτό το λινκ, προσωπικά θα σου πρότεινα την ASROCK P4i65G S478 γιατί είναι με ιντελ τσιπακι και εχει κάρτα γραφικών πάνω.
trilali Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Βρήκα και αυτή. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.523346 Θα είναι οκ? (Προτιμώ να πάρω απο e-shop.gr που είναι και δοκιμασμένο). Επίσης δεν έχω δίσκο SATA, θα πρέπει να αγοράσω και δίσκο? Μπορεί να έχω προβλήματα με τη κάρτα γραφικών και την RAM πού ήδη έχω?
nick#18 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 ναι βγαλε ram και δες θα κανει μπιιιιπ μπιιιπ.... και αν δεν, μαλλον καμενο mobo... p4i65g ειναι αρκετα καλο..αυτο χρησιμοποιω εδω και 4-5 χρονακια...γιατι και η προηγουμενη μητρηκη σου ειχε agp οποτε δεν μπορεις να πας σε pci-e και να βαλεις την ιδια καρτα...εκτος φυσικα αν δεν ειχες οποτε no prob...
tasoslai Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Βασικά η οθόνη ανάβει? Μάλλον όχι οπότε παίζει να ειναι η κάρτα γραφικών..
trilali Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Έβγαλα την RAM, δεν άλλαξε κάτι, πάλι δεν κάνει κανέναν ήχο. @Tasos: Όχι η οθόνη δεν κάνει τίποτα, σαν να ναι κλειστό το PC. Άν έχει πρόβλημα η κάρτα γραφικών δεν θα έκανε όμως τουλάχιστον τα μπίπ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.