ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 μπορεί κανείς να μου εξηγήσει ποια η διαφορά του άμεσου σμσ από το στιγμιαίο σμσ και των δυο αυτών από το κανονικό σμσ? από το δικό μου κινητό δεν μπορώ να στείλω άμεσο, γιατί απαιτούνται κάποιες ρυθμίσεις, στιγμιαίο ναι, αλλά χωρίς να ξέρω σε τί ακριβώς χρησιμεύει.
Directx Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Εικάζω ότι όταν λες "άμεσο" εννοείς τα περίφημα flash SMS. Η διαφορά τους σε σχέση με τα απλά SMS είναι ότι σε κάποιες συσκευές το κείμενο των άμεσων SMS παρουσιάζεται κατευθείαν στην οθόνη του κινητού σου (το SMS ανοίγει δηλαδή αυτόματα). Τα τελευταία χρόνια μερικές νεότερες συσκευές φαίνεται ότι αντιμετωπίζουν τα flash SMS σαν τυπικά SMS οπότε ακόμα και αν λάβεις ένα flash SMS μπορεί το κινητό σου να το αντιμετωπίσεις ως απλό SMS (δηλαδή να μην το ανοίξει αυτόματα). Τεχνικά από όσο γνωρίζω τα flash SMS είναι όμοια με τα SMS με την διαφορά ότι υπάρχει ένα διαφορετικό bit στο header τους. Αυτά. Υ.Γ. τώρα για το "στιγμιαίο" (αν δεν πρόκειται και αυτό για flash -που μάλλον δεν πρόκειται από αυτά που έγραψες) .. δεν κατέχω
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 flash ειναι το στιγμιαιο και instant το αμεσο στο μενου του νοκια, το πρωτο το εμφανιζει επιλογη στη δημιουργια νεου μηνυματος, το δευτερο ξεχωριστη κατηγορια μηνυματων (οπως voice, video, info). τα φλας - στιγμιαια μπορω να τα στειλω, ανοιγουν αυτοματα στην οθονη του αλλου αλλα με την οποια ενεργεια του στο κινητο εξαφανιζονται, τα αλλα δε μπορω να καταλαβω τί ειδους ρυθμισεις απαιτουν.
katerina_a_86 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Τι βλακεια ειναι αυτή... Πρώτη φορά το ακούω.
ApSiMan Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Thats new.... Παίζει κ διαφορά σε χρεώσεις ή όχι? ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ ποιο κινητό έχεις κ σου εμφανίζει αυτή την επιλογή?
MantiVersuS Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 όχι δεν έχει διαφορά στις χρεώσεις. βασικά είναι SMS με διαφορετικές "ιδιότητες" αν μπορούμε να το πούμε έτσι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.