karabouzouk... Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Το βρήκα αυτό καθώς έψαχνα τι να κάνω με έναν παλιό σκληρό που έχει ξεμείνει και μιάς και δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο το βάζω εδώ.... χαζέψτε και τα υπόλοιπα βίντεο..! Έχει ασχοληθεί κανείς ποτέ με κάτι τέτοιο...? Από άποψη κατασκευής εξ αρχής πρέπει να είναι κάπως δύσκολο... Ξέρετε που μπορώ να βρώ τέτοια έτοιμα (αν υπάρχουν) που να συνδέονται με PC για τον προγραμματισμό κλπ...? Ευχαριστώ παίδες..!!
De@th L0rd Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 είναι δύσκολο σαν κατασκευή κ πρέπει να σου κάτσει και κατάλληλος σκληρός.Εγώ άλλαξα 3 χαλασμένους μέχρι να πετύχει στις στροφές.
liopyr Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 How tha fuck φτιάχνεται? Για πες καμμία λεπτομέρεια...
karabouzouk... Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Ναι μια και πειραματήστικες δώσε καμιά παραπάνω πληροφορία..... Δεν αρκεί να έχει σταθερές στροφές ο κινητήρας..? Τα υπόλοιπα για να σταθεροποιηθεί η εικόνα "μπορούν" να ρυθμιστούν από τον προγραμματισμό της πλακέτας.. Για έτοιμη τέτοια κατασκευή δεν παίζει ε..?
CtrlFreak Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Είναι θέμα ηλεκτρονικών!! Τζάμπα το σπουδάζουμε?? ;););)
nickarmy Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 που μπορουμε να το βρούμε να τονοσουμε την οικονομια ?
De@th L0rd Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Όσοι έχετε εμπειρία με κολλητήρι,πλακέτες και προγραμματισμό μικροελεγκτών ΕΔΩ Δείτε τα βίντεος θα καταλάβετε κ πως λειτουργεί.Προειδοποίηση : Τα αυτιά σας δε θα το συμπαθήσουν το συγκεκριμένο ρολόι
De@th L0rd Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Αυτό το βιντεάκι είναι πιο εντυπωσιακό Και ακούγετε ο ήχος που ανέφερα παραπάνω πολύ πιο όμορφο αλλά 100% πιο δύσκολο και θέλει επιπλέον εργαλεία:
PCharon Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Γι αυτό με την πλακετούλα πρέπει να έχεις τουλάχιστον το σχέδιο της πλακέτας, το λογισμικό, ένα προγραμματιστή για το ολοκληρωμένο και ένα σταθμό κόλλησης επιφανειακών εξαρτημάτων (τρέχα γύρευε δηλαδή αν δεν είσαι επαγγελματίας ηλεκτρονικός). Πάντως είναι fail να κάνεις τον κόπο για όλο αυτό με την πλακετούλα και να το βάλεις στον υπερβολικό κ' θορυβώδη βηματικό κινητήρα που βρήκες από σκληρό δίσκο. Μπορείς να το νάλεις σε άλλο κινητήρα ώστε να μην φέρνει τόσες στροφές και να μην κάνει τόσο θόρυβο. Εδώ και καιρό έχω κάτι ακόμα καλύτερο υπ'οψη μου να σχεδιάσω πάνω στην ίδια γενική ιδέα (πιο απλό σε απαιτήσεις και πιο εύκολο για κατασκευή από έναν αρχάριο), ελπίζω να βρω όρεξη να το κάνω κάποια στιγμή.
DrLo Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Ως μηχανολόγος η απορία μου είναι άλλη. Άντε και κόλλησες, προπγραμμάτισες κλπ. Τι "ζυγοστάθμιση" στη πλακέτα για να μη φεύγει αριστερά δεξιά πως την κάνεις ? (ή δεν έχω καταλάβει κάτι ?)
PCharon Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Καλά, αυτός με την πλακέτα μάλλον τα έχει ψιλοζυγίσει τα πράγματα (γι αυτό είπα πρέπει να έχεις και το σχέδιο). Τώρα και να φεύγει ελάχιστα, είναι τόσο γρήγορος ο κινητήρας και τόσο ελαφριά η κατασκευή, που δεν συμβαίνει κάποιος συντονισμός ώστε να ταλαντεύεται "άγρια".
De@th L0rd Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Ως μηχανολόγος η απορία μου είναι άλλη. Άντε και κόλλησες, προπγραμμάτισες κλπ. Τι "ζυγοστάθμιση" στη πλακέτα για να μη φεύγει αριστερά δεξιά πως την κάνεις ? (ή δεν έχω καταλάβει κάτι ?) Απλά κατανέμεις τα μισά υλικά απο δώ τα μισά απο κεί.Και επειδή είναι SMD τα υλικά δεν έχουν τρελό ύψος από την επιφάνεια κ έχουν κι ελάχιστο βάρος. Σημείωση : Το ρολόι γίνεται απλά για το εφέ δεν είναι για να λειτουργεί 24/7
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.