Προς το περιεχόμενο

Μητρική για Core i7

Geo_Cr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,

ΘΑ ήθελα να ρωτήσω όσους δουλεύουν pc με core i7 ποια μητρική να παραγγείλω. Έχω σκεφτεί για την asus p6t deluxe αλλα θα ήθελα γνώμη απο άτομα που έχουν ήδη σύστημα με core i7.

Ευχαριστώ...

Δημοσ.
με λίγο search θα βρεις πολλά φρέσκα threads με παρόμοιο θέμα :-)

π.χ. http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=309458

Κοίταξα τα υπόλοιπα threads για i7 αλλα δεν εβγαλα ακρη. Απλα θα ήθελα να ακουσω τη γνωμη καποιου που έχει και δουλεύει pc με core i7 για να ξερω ποια μητρικη να προτιμησω, ειδικα αν έχει καποιος την asus p6t deluxe θα ήθελα να ξέρω αν εχει μείνει ευχαριστημένος.

Δημοσ.
Κοίταξα τα υπόλοιπα threads για i7 αλλα δεν εβγαλα ακρη. Απλα θα ήθελα να ακουσω τη γνωμη καποιου που έχει και δουλεύει pc με core i7 για να ξερω ποια μητρικη να προτιμησω, ειδικα αν έχει καποιος την asus p6t deluxe θα ήθελα να ξέρω αν εχει μείνει ευχαριστημένος.

ειμαι κατοχος και οι εντυπωσεις ειναι αριστες.το bios menu των asus ειναι με διαφορα το καλυτερο

Δημοσ.
ειμαι κατοχος και οι εντυπωσεις ειναι αριστες.το bios menu των asus ειναι με διαφορα το καλυτερο

Μαλλον δεν εχεις δει της foxconn ή της DFI τα BIOS.!

Στο θέμα μας τώρα ... μέχρι πόσα δίνεις και για πια ακριβώς χρήση την θες. Εγώ έχω την Bloodrage της Foxconn, αρκετά εξειδικευμένη μητρική όσο αφορά τον τομέα του oc αλλα και αρκετα υψηλο το αντίτιμο. Κατά τα άλλα είμαι υπέρευχαριστημένος!!!

Δημοσ.

Η asus p6t deluxe είναι πολύ καλή! Έχω αυτή και έναν ι7-940 και πραγματικά είμαι πολύ ευχαριστημένως. Πριν είχα μία DFI αλλά μακριά από αυτές. Μέχρι τώρα νομίζω πως οι asus είναι αρκετά πιο πάνω από όλες τις άλλες εταιρίες για socket 1366.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντησεις σας. Εγώ δινω το πολύ μεχρι 300 ευρώ για μητρικη. Δεν παίζω απαιτητικά παιχνιδι ούτε με απασχολεί το οverclocking. Θέλω ένα αξιόπιστο μηχάνημα που να με κρατήσει κάποια χρόνια. Κατέληξα σε σύστημα με i7 γιατί η διαφορά χρημάτων σε σχέση με ενα σύστημα quad core δεν ειναι μεγάλη.

Δημοσ.

εγώ έχω εδώ και ένα μήνα και κάτι την p6t με τον i7 920 και είμαι πολύ ευχαριστημένος.πολύ σταθερό και με αρκετές επιλογές για overclocking. δυστυχώς δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη για dfi και foxconn γιατί δεν τις έχω χρησιμοποιήσει ποτέ.

Δημοσ.

Έλα φιλε μου, εγω πριν 2 εβδομάδες έκανα αναβάθμηση και πήρα την MSI Eclipse, παρα πολυ ευχαριστιμένος με παρα πολλές δυνατότητες overclocking καθώς και πολυ καλό σύστημα ψύξης chipset. Δεν έχει floopy πάνω μια που δεν το χρειάζεσαι αφού και εγώ που έχω 2 raptorες πάνω σε raid0 στο silicon και στο bios έχει επιλογή κατευθείαν σαν τι θέλεις να τους βλέπει. Και στην εγκατάσταση xp κ vista κατευθείαν τους βλέπει σαν έναν σκληρό. Επίσης η κάρτα ήχου που είχε πάνω ηταν μια creative x-fi η οποία πίστεψε με κάνει διαφορά (είχα πριν μια audigy 2 αλλά σαν κ αυτή τπτ (πιο ενισχυμένο σήμα)). Αν θες καμια διευκρίνιση πες μου.

Δημοσ.
Πριν είχα μία DFI αλλά μακριά από αυτές.

Πραγματικά, ΓΙΑΤΙ???

Μόνο αν κάποιος είναι uber αρχάριος έχει λόγο να μείνει μακρυά από DFI, αλλά και αυτός ακόμη μπορεί να τη δουλεύει με το απλό και όχι τo Genie BIOS...

Δημοσ.
εγώ που έχω 2 raptorες πάνω σε raid0 στο silicon και στο bios έχει επιλογή κατευθείαν σαν τι θέλεις να τους βλέπει.

Aυτη η επιλογη δεν υπαρχει σε ολες τις υλοποιήσεις;

Τουλαχιστον τις νεες με 1366 socket;

Τελος ήθελα να συμπληρωσω στην ερωτηση του φιλου, η pt6 deluxe (V1) εχει και τον ενσωματωμετο SAS controller. Αυτο δεν θα βοηθαγε στην επιλογη της;

Εννοω αν καποιος σκεφτεται να αναβαθμισει και τους σκληρους του δισκους, δεν θα ηταν προτιμοτεροι 2 cheetah απο 2 raptors, παντα σε για raid0 ... ;

Δημοσ.

Ευχαριστω για τις απαντησεις σας. Παράγγειλα την asus p6t deluxe τελικα. Όταν το στήσω θα πω εντυπώσεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...