Προς το περιεχόμενο

εγγραφή .iso σε dvd

teachertza

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα...

Έχω ένα πρόβλημα και ψάχνω λύση...Έχω ένα iso αρχείο που είναι 4,66gb και θέλω να το γράψω σε dvd.Μου πετάει όμως έξω το δισκάκι και μου λέει οτι δέν χωράει.Λύσεις???

Ευχαριστώ...

Δημοσ.

Πιθανές λύσεις:

1. Το καις σε άδειο δισκάκι τύπου Dual Layer

2. Αν το ISO είναι ταινία DVD-VIDEO, την περνάς από έναν transcoder όπως το DVD Shrink για να την φέρεις στο επιθυμητό μέγεθος των 4.36GB

3. Αν το ISO περιέχει δεδομένα-αρχεία διαφόρων τύπων, κάνεις extract τα αρχεία στο σκληρό δίσκο και παίζεις με συμπίεση κάποιων ή όλων από αυτά (ανάλογα και με τον τύπο δεδομένων, μερικοί δεν επιδέχονται μεγάλης συμπίεσης) για να δεις αν μπορείς να τα φέρεις στο επιθυμητό μέγεθος των 4.36GB

Δημοσ.
Πιθανές λύσεις:

1. Το καις σε άδειο δισκάκι τύπου Dual Layer

2. Αν το ISO είναι ταινία DVD-VIDEO, την περνάς από έναν transcoder όπως το DVD Shrink για να την φέρεις στο επιθυμητό μέγεθος των 4.36GB

3. Αν το ISO περιέχει δεδομένα-αρχεία διαφόρων τύπων, κάνεις extract τα αρχεία στο σκληρό δίσκο και παίζεις με συμπίεση κάποιων ή όλων από αυτά (ανάλογα και με τον τύπο δεδομένων, μερικοί δεν επιδέχονται μεγάλης συμπίεσης) για να δεις αν μπορείς να τα φέρεις στο επιθυμητό μέγεθος των 4.36GB

Βασικά αυτό είναι πρόγραμμα σε μορφή .iso.Κανονικά δέν πρεπει να το πειράξω.Ξέρεις μήπως μου διαφεύγει κάτι??
Δημοσ.

Πηγαίνεις στην λύση 1, εκτός και αν για κάποιο λόγο δεν χρειάζεσαι κομμάτι απο το πρόγραμμα και μπορείς να σβήσεις μερικά αρχεία φακέλους απο το δεδομένα του.

Φυσικά θεωρώ πως δεν αξίζει καν τον κόπο. Παίρνεις ένα dl και είσαι άρχοντας

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...