Προς το περιεχόμενο

22άρα μα ποια 22άρα???

kokos_13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν πήγα σήμερα κ είδα από κοντά την Τ220-Τ220HD-T240-T240HD. Την lg W2284f δεν την είχε διαθέσιμη. Η Τ220 μέχρι στιγμής μου φάνηκε πάρα πολύ καλή για τις απαιτήσεις μου καθώς η 24άρα είναι μεγάλη για την απόσταση που την θέλω (κ σχέση απόδοσης-τιμής). Τα χρώματα είναι αρκετά ζωντανά κ μου άρεσε κ το design. Όσον αφορά την εγγύηση αντιπροσωπείας της Samsung, υπάρχει 3ετής γενική κ 6μηνη για καμμένο pixel. Απλά με τα pixel είναι λίγο μπέρδεμα καθώς όπως μου είπανε την οθόνη την χωρίζουνε σε τεταρτημόρια κ πρέπει να έχουν καεί το μέγιστο 9 pixel κ όχι όλα μαζεμένα σε ένα τεταρτημόριο για να στην αλλάξουν. Τα περισσότερα μαγαζιά βέβαια σου δίνουν 7-15μέρες εγγύηση για καμμένα pixel σε όλες τις οθόνες.

Πηρα σημερα την samsung T220 175Ε και ξενερωσα τη ζωη μου..απλα δεν υπαρχει διπλα στην LG.

Η LG τα σπαει και σε χρωματα και σε ποιοτητα και εχει και 0 PIXELS εγγυηση..!!!!!!

(ευτυχως βρηκα αλλον και την πουλησα ηδη...)

Δεν έμεινες ικανοποιημένος μέσα σε μία μέρα από ποιας άποψης? Με ποιο μοντέλο lg την σύγκρινες,με αυτό της υπογραφής σου? Όσον αφορά τα pixel πιστεύω ότι το 99% των περιπτώσεων το pixel θα καεί την πρώτη φορά που θα μπει σε λειτουργία η οθόνη. Αν κάνω λάθος διορθώστε με.

Δημοσ.

Αυτην την οθονη http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.169552 γιατι την εξαφανισε το πλαισιο και τo e-shop;;;;;

Την ειχανε για ελαχιστες μερες στα 209 ευρω και μετα την τελειωσανε..Που θα την βρω εγω τωρα;;Και μη με πειτε απο το pixmania..

Δημοσ.

Dell UltraSharp 2209WA 22"

νεο ips panel.

το cnet.au λεει "απλα η καλυτερη 22'' που εχουμε δει μεχρι τωρα"

γυρω στα 250ευρω παει.αμα τα χεις δωστα ειναι ευκαιρια

απο παλαιοτερο ποστ που χω κανει:

Dell UltraSharp 2209WA 22" Widescreen LCD Monitor

http://www.overclockers.co.uk/showpr...odid=MO-032-DE

και review ποy απλα την εκθιαζει!

http://www.cnet.com.au/dell-2209wa-339294389.htm

"This is the best 22-inch monitor we've seen."

Δημοσ.
Αυτην την οθονη http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.169552 γιατι την εξαφανισε το πλαισιο και τo e-shop;;;;;

Την ειχανε για ελαχιστες μερες στα 209 ευρω και μετα την τελειωσανε..Που θα την βρω εγω τωρα;;Και μη με πειτε απο το pixmania..

φοβερό design και φοβερα χαρακτηριστικά! που την βρήκες αυτή?! την θέλω ΤΩΡΑ! Μυρίζει παραεισαγωγή πάντως

Δημοσ.

Αυτην εχω της υπογραφης μου και απλα τα σπαει!!! Ειχα παει στ Μενιδι και δεν ειχαν την T220 και ενας υπαλληλος μου ειπε οτι εχει κατι για μενα επειδη λεει με συμπαθησε και μου εδειξε αυτην...Αυριο θα του παω παστες για να τον ευχαριστησω..Ναι 209Ε την πηρα...

Η Τ220 δεν μου αρεσε σαν ποιοτητα απεικονησης οσες ρυθμισεις και αν πειραξα..Τι να λεμε τωρα , τις εβαλα διπλα διπλα να παιζουν Grid και η LG την εσβησε την samsung.

Δημοσ.

Εγω εχω την LG L227WT FLATRON και ειμαι πολυ ικανοπιοιμενος την πηρα τον αυγουστο και δεν ξερω αν υπαρχει ακομα,παντος για να διαλεξεις και να δεις διαφορες θα πρεπει να της δεις διπλα διπλα,την δικια μου την ειχα δει στο πλαισιο και σχεση με της αλλες που ηταν μαζι κατι asus samsung η εικανα ηταν πολυ καλυτερη και ετσι την πηρα.

Δημοσ.

Τελικά αγόρασα την Τ220 καθώς θεώρησα πάρα πολύ καλή την τιμή που την είχε το e-shop. Με μερικές ρυθμίσεις από το Magic tune η οθόνη γίνεται φανταστική. Ευχαριστώ για τις συμβουλές σας!

Δημοσ.
Εγω εχω την LG L227WT FLATRON και ειμαι πολυ ικανοπιοιμενος την πηρα τον αυγουστο και δεν ξερω αν υπαρχει ακομα,παντος για να διαλεξεις και να δεις διαφορες θα πρεπει να της δεις διπλα διπλα,την δικια μου την ειχα δει στο πλαισιο και σχεση με της αλλες που ηταν μαζι κατι asus samsung η εικανα ηταν πολυ καλυτερη και ετσι την πηρα.

Lol απλα Lol της πειραξες της οθονουλες καθολου?

Δηλαδη εκατσες να της βαλεις μια μια σε full αντιθεσεις :rolleyes:

Δεν νομιζω αρα 1ον σου πουλισαν κατι το οποιο πεζει να ηταν χειροτερο απο τα αλλα

2ον πιστευεις και εσυ οτι ειναι καλυτερο απο τα αλλα.

Υ.Γ. Δεν υπερασπιζω εταιριες αλλα πραγματικα ο κοσμος δεν ξερει να αγοραζει βλεπει δηλαδη να πουμε το δεντρο που το εχουν στολισει και οχι το δασος :whistle:

Δημοσ.

Κ εμένα μου φαίνεται ότι υπάρχουν οθόνες πολύ καλύτερες από αυτήν. Πάντως σε ένα μαγαζί που πήγα για να τις δω σε λειτουργία παρατήρησα ότι κάποιες οθόνες τις είχαν βαλει σε full contrast κάποιες άλλες σε μαμά ρυθμίσεις κ κάποιες άλλες τις είχαν αλλάξει προφίλ.;) Πολύ περιέργα πράγματα...

Δημοσ.
Κ εμένα μου φαίνεται ότι υπάρχουν οθόνες πολύ καλύτερες από αυτήν. Πάντως σε ένα μαγαζί που πήγα για να τις δω σε λειτουργία παρατήρησα ότι κάποιες οθόνες τις είχαν βαλει σε full contrast κάποιες άλλες σε μαμά ρυθμίσεις κ κάποιες άλλες τις είχαν αλλάξει προφίλ.;) Πολύ περιέργα πράγματα...

ετσι μεσα εισαι :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...