kokos_13 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Χαίρεται. Ήρθε κ για μένα η ώρα να μπω στο <<τρυπάκι>> κ να αλλάξω την παλιά μου CRT με TFT οθόνη. Υπάρχει μεγάλη γκάμα στην εν λόγω κατηγορία με μια πρόχειρη ματιά που έριξα. Την οθόνη την θέλω κατά κύριο λόγο για games και κατά δεύτερον για ταινίες-ιντερνετ. Μπορείτε να μου προτείνετε κάποια επειδή είναι πάρα πολλές οθόνες κ έχω μπερδευτεί λιγάκι?
CtrlFreak Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Εγώ αυτή θα έπαιρνα στην θέση σου. Η καλύτερη πρόταση στις 22" νομίζω! Για παιχνίδια όμως και ταινίες αν αντέχει και η τσέπη σου καλύτερα να αγοράσεις μια 24" σαν και αυτή που είναι και full hd. Υπάρχει και το αντίστοιχο μοντέλο στις 24" που είναι και τηλεόραση παράλληλα αλλά υστερεί σε Δυναμική Αντίθεση κατά 10.000 αλλά δν υπάρχει διαφορά και μάλλον το καλοκαιράκι αυτή θα πάρω.
kokos_13 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Ποσα χρηματα θελεις να δωσεις;;;; Μέχρι 300 ευρώ διαθέτω. Με τα χρήματα αυτά μπορώ να πάρω κάτι καλύτερο από 22άρα? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:13 ---------- Εγώ αυτήθα έπαιρνα στην θέση σου. Η καλύτερη πρόταση στις 22" νομίζω! Για παιχνίδια όμως και ταινίες αν αντέχει και η τσέπη σου καλύτερα να αγοράσεις μια 24" σαν και αυτή που είναι και full hd. Υπάρχει και το αντίστοιχο μοντέλο στις 24" που είναι και τηλεόραση παράλληλα αλλά υστερεί σε Δυναμική Αντίθεση κατά 10.000 αλλά δν υπάρχει διαφορά και μάλλον το καλοκαιράκι αυτή θα πάρω. Έχω ακούσει ότι όσο μεγαλύτερη είναι η οθόνη τόσο περισσότερο <<χάνει>> σε παιχνίδια. Επειδή δεν έχω γνώση επί του θέματος ισχύει αυτό στις 24άρες?
CtrlFreak Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Έχω ακούσει ότι όσο μεγαλύτερη είναι η οθόνη τόσο περισσότερο <<χάνει>> σε παιχνίδια. Επειδή δεν έχω γνώση επί του θέματος ισχύει αυτό στις 24άρες? Δηλαδή σε τι χάνει?? Σε ποιότητα? Η ανάλυση είναι full hd δεν νομίζω να ισχύει κάτι τέτοιο αφού είναι ότι καλύτερο μπορείς να έχεις! Δεν είμαι ειδικός γιατί προσωπικά δεν παίζω παιχνίδια σε ps3/xbox αλλά τεχνικά δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Για να δούμε τι θα πούνε και τα άλλα μέλη του forum...
Nikosgiann Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 εγω προτεινω μια zero pixel...Αυτο που λες οσο πιο μεγαλη,τοσο χαλαει η αναλυση,σε περιπτωση που μιλαμε για pc,ειναι συναρτηση του τι καρτα γραφικων εχεις..
CtrlFreak Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 εγω προτεινω μια zero pixel...Αυτο που λες οσο πιο μεγαλη,τοσο χαλαει η αναλυση,σε περιπτωση που μιλαμε για pc,ειναι συναρτηση του τι καρτα γραφικων εχεις.. Ναι παίζει και αυτό φυσικά! Δηλαδή να πάρει μια LG? Αυτή δίνει zero pixel εγγυήση... Πάντως η samsung δίνει εγγύηση αντιπροσωπείας on site για απροβλημάτιστη λειτουργία διάρκειας 3 ετών δν ξέρω τι ακριβώς σημαίνει αυτό και αν περιλαμβάνει εγγυύηση για καμμένα pixel.
@topos Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Έχω ακούσει ότι όσο μεγαλύτερη είναι η οθόνη τόσο περισσότερο <<χάνει>> σε παιχνίδια. Επειδή δεν έχω γνώση επί του θέματος ισχύει αυτό στις 24άρες? Σχετικο ειναι αυτο... Αυτο που εχει σημασια ειναι τα πιξελ ανα μοναδα επιφανειας. π.χ Σε μια full hd 24αρα(1920χ1200) η εικονα θα φαινετετε λιγοτερο "ατελες" σε σχεση με μια 50αρα παλι full hd(το καθε φυσικο pixel θα εχει αρκετο μεγαλυτερο μεγεθος). Εκει βεβαια μπαινει και ο παραγοντας αποσταση μιας και το λογικο ειναι να καθεσε πιο μακρια στις 50ιντσες...Οποτε κατ'επεκταση παλι βλεπεις λιγοτερες λεπτομεριες..
kokos_13 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Η Samsung είναι απαράμιλλης ποιότητας.Απλά δεν ξέρω αν στην 3ετή εγγύηση καλύπτει και τα pixel. Πολύ καλή φαίνεται η Τ240, θα πάω σε κάποιο κατάστημα να την δω κ από κοντά σε λειτουργία.
CtrlFreak Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Πες μας τις εντυπώσεις σου γιατί ψήνομαι και 'γω για μία και ρώτησε και για την περίπτωση καμμένων pixel τι ορίζει η εγγύηση και αν σε καλύπτει.
kokos_13 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Πες μας τις εντυπώσεις σου γιατί ψήνομαι και 'γω για μία καιρώτησε και για την περίπτωση καμμένων pixel τι ορίζει η εγγύηση και αν σε καλύπτει. Την Δευτέρα θα πάω σε κάποιο Πλαίσιο κ θα σας πω τι γίνεται. Οπότε βάση της χρήσης που θέλω να ασχοληθώ μόνο με αυτά τα 2 μοντέλα ε?
CtrlFreak Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 2 μοντέλα εννοείς την 22" και την 24" samsung??? Κοίταξε και άλλα μοντέλα αλλά δν νομίζω να βρεις κάτι καλύτερο. Αν καταλήξεις τελικά για 22" δες και αυτήν. LG με μόνη διαφορά την δυναμική αντίθεση και ότι έχει zero pixel υστερεί όμως κατά την γνώμη μου σε design. Μόλις είδα ότι η 22" samsung έχει στο e-shop 182 ευρώ από 207 που έκανε χθες!!!!
Nikosgiann Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 συνηθως(χωρισ να ειναι κ κανονας),οι 22'' κ οι 24'' εγγυμονουν καμεννα πιξελ...το χω ακουσει απο πολλους...κ προσωπικα ειχα παρει μια lg 22'',και μου ηρθε με καμενο πιξελ...μου την αλλαξανε κ ολα οκ..
BraziL Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 oi lg παντος ειναι πολυ καλες και εχουν και εγγυηση 0 καμενα pixel
onty Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Πηρα σημερα την samsung T220 175Ε και ξενερωσα τη ζωη μου..απλα δεν υπαρχει διπλα στην LG. Η LG τα σπαει και σε χρωματα και σε ποιοτητα και εχει και 0 PIXELS εγγυηση..!!!!!! (ευτυχως βρηκα αλλον και την πουλησα ηδη...)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.