giorgos147 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Γεια σας παιδιά. Θα ήθελα να μου προτείνετε μια θήκη για έναν τέτοιον με σύνδεση sata..Έχετε κάτι στο νου σας;Ευχαριστώ πολύ.(μέχρι καμιά 30ρια ευρώ αν σας είναι εύκολο.)
caution Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 κάνε ένα search γιατί θυμάμαι και κάποιον άλλο να ψάχνει για "τσαντάκι"
caution Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 μισό γιατί σε έχασα... θέλεις να μεταμοσχεύσεις τον δίσκο του My Book σε ένα case με esata ή θέλεις μια θήκη (τσαντάκι) για τον My Book σου
giorgos147 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Θέλω μια θήκη πιο μικρή και με υποδοχή που να μην έχει μόνο usb όπως η αρχική του για τον mybook.Πρόχειρα τώρα τον έχω συνδέσει με τον υπολογιστή εσωτερικά(τον έβαλα κανονικά όπως κάθε σκληρό....).Ποια θηκούλα προτείνετε όμως;
caution Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.801258 δεν βλέπω και πολλές επιλογές στα δύο κλασικά μαγαζάκια... αν δεν σου γεμίζει το μάτι, καθυστέρησε το λίγο, το e-shop θα βάλει και άλλα προϊόντα ( άλλος ένας που απηύδησε από τις ταχύτητες του USB2 ε; )
giorgos147 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 ( άλλος ένας που απηύδησε από τις ταχύτητες του USB2 ε; ) Ναι Ευχαριστώ πολύ.Θα περιμένω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.