little_lady Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Οταν κανω το windows live messenger 9 εγκατασταση και παω να το ανοιξω μου βγαζει την παρακατω επισυναπτομενη εικονα.Μηπως ξερει κανεις τι ειναι αυτο και γιατι το κανει?και αν μπορω να το εγκαταστησω τελικα??
washcloud Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 ....το κάνει (στο βγάζει) γιατί "κρασάρει" η εγκατάσταση (και σε ρωτάει να στείλει αναφορά σφάλματος στην MS) (..."να το πει στη μαμά του", δηλαδή.......) - προφανώς από υπολλέιματα προβληματικού αρχείου και ψιψιψόνια και κοκοψόψαρα.... Κατέβασε και τρέξε το Ccleaner, κάνε καθαρισμό δίσκου ΚΑΙ μητρώου (στις επιλογές ξε-τσέκαρε το "μόνο αρχεία παλιότερα των 48 ωρών"), restart το pc, σταύρωμα τα δάχτυλα, και ξαναδοκίμασε να εγκαταστήσεις τον messenger.....
slygeo87 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Επίσης άλλαξε την ανάλυση της οθόνη σου. (άσχετο αλλά πρέπει =ρ)
washcloud Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 ...να της πούμε ν' αλλάξει κι αποσμητικό μήπως ;
jtsc21 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 ....το κάνει (στο βγάζει) γιατί "κρασάρει" η εγκατάσταση (και σε ρωτάει να στείλει αναφορά σφάλματος στην MS) (..."να το πει στη μαμά του", δηλαδή.......) - προφανώς από υπολλέιματα προβληματικού αρχείου και ψιψιψόνια και κοκοψόψαρα.... Κατέβασε και τρέξε το Ccleaner, κάνε καθαρισμό δίσκου ΚΑΙ μητρώου (στις επιλογές ξε-τσέκαρε το "μόνο αρχεία παλιότερα των 48 ωρών"), restart το pc, σταύρωμα τα δάχτυλα, και ξαναδοκίμασε να εγκαταστήσεις τον messenger..... ++++++++++++++++++ και εγω αυτο εκανα οταν ειχα προβλημα και δουλεψε μια χαρα
little_lady Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 8ενκς..αλλα τα εκανα αυτα κ παλι δν μπαινει..
little_lady Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 γιατι να κανω?εχω κανει μερικες φορες αλλα οχι γι αυτο το λογο.εξαλλου προσπαθω καιρο να βαλω τον messenger..
washcloud Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 ...διότι το ότι δεν γίνεται, σημαίνει υπάρχει πρόβλημα. Αφού είδαμε τις κλασσικές λύσεις, πάμε σε πιο ροκ καταστάσεις. Γι' αυτό. Και μετά έχει και χέβι μέταλ : φορμάτ.
little_lady Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 ωραια και να τον επαναφερω σε ποιο σημειο?πρεπει να παω πολυ παλια..
washcloud Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 εγώ πάντως, δεν μπορώ να σκεφτώ άλλους τρόπους, όταν κάνουν (για τους χ,ψ,ω λόγους) "νερά" τα windows. Aναγκαστικά ξεκινάμε απ' το μικρότερο κακό, και φτάνουμε μέχρι πέταμα του υπολογιστή απ' το παράθυρο
takis3 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Κανε απεγκατασταση όλων των messengers 9, και 8 κλπ.Βεβαιωσου οτι στο συστημα ειναι εγκατεστημενος ο internet explorer.Αν δεν ειναι εγκατεστησε τον. Βεβαιωσου οτι εχεις ολα τα προαπαιτουμενα προγραμματα εγκατεστημενα.Νομιζω απαιτειται το net framework κλπ. Κανε επανεκινηση και εγκατεστησε ξανα το live messenger και στις επιλογες εγκαταστασης μην εγκαταστησεις κανενα προσθετο που προτινει το προγραμμα παρα μονο το messenger. Καλη τυχη.
F33L Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 εγώ πάντως, δεν μπορώ να σκεφτώ άλλους τρόπους, όταν κάνουν (για τους χ,ψ,ω λόγους) "νερά" τα windows. Aναγκαστικά ξεκινάμε απ' το μικρότερο κακό, και φτάνουμε μέχρι πέταμα του υπολογιστή απ' το παράθυρο τι win version εχεις?? επειδη φαινεται να μ@*** ασχημα,..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.