Προς το περιεχόμενο

Αποστολές από ebay!!!

pagratios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Περιμένω ένα φορτιστή από ebay.Έκανα τη συναλλαγή γράφοντας αυτά σε ebay και paypal.Έτσι και δώ πάλι δεματάκι παρατημένο στη πόρτα θα γίνει χαμός γιατί τη παραπάνω συμβουλή μου την έδωσε η υπάλληλος στο ταχυδρομείο.

Τελικά τι έγινε με το δέμα ή δεν σου ήρθε ακόμα?

Δημοσ.

Εγω πρωτη φορα παρηγγειλα απο ebay και περιμενω δυο μπαταριες κινητων. Θα μου τις στειλουν σπιτι δηλαδη ? σαν απλο γραμμα?

Δημοσ.
Εγω πρωτη φορα παρηγγειλα απο ebay και περιμενω δυο μπαταριες κινητων. Θα μου τις στειλουν σπιτι δηλαδη ? σαν απλο γραμμα?

Έτσι ακριβώς!!!!Εκτός αν είπες να στο στείλουν συστημένο!!!Για αυτό να προσέχεις τα γράμματα καθημερινά!!!

Ετσι τελικα εγινε ηρθαν χτες σαν απλο γραμμα.:shifty:

Δημοσ.

Το καλυτερο που εχετε να κανετε ειναι να πιασετε τον ταχυδρομο της περιοχης σας και να του πειτε να μην αφηνει τπτ στην πολυκατοικια..αυτο εκανα εγω και ειμαι οκ

Δημοσ.

Εγώ προσωπικά που έχω πολύ παρεδώσε με ΕΒΑΥ ,έχω κάνει γνωστό τον ταχυδρόμο και πάντα όλα και κάτι του δίνω ,οπότε αυτός με ψάχνει όχι εγώ.

Δημοσ.
Τελικά τι έγινε με το δέμα ή δεν σου ήρθε ακόμα?

Παιδιά ήρθε το δέμα πριν από καμια εβδομάδα και είχε μείνει στο ταχυδρομείο με το σύστημα που προαναφέρθηκε.Από δω και στο εξής έτσι θα τα παραγγέλνω.Το κακό είναι οτι πρέπει να παίρνετε τηλ. εσείς στα τοπικά ΕΛΤΑ γιατί τουλάχιστον στο δικό μου δεν έστειλαν ειδοποίηση και τους έπαιρνα παρα ημέρα μέχρι που ήρθε.

Δημοσ.

εχω μια απορια. Αυτο το insurance στο ebay που αν θελουμε να πληρώσουμε, τι είναι?

εχει να κανει με το buyer protection? ή είναι άλλο? μήπως είναι τζάμπα λεφτά?

Δημοσ.

Είναι 2 τελείως διαφορετικά πράγματα. Το buyer protection ειναι του paypal και σε αποζημιώνει σε περίπτωση που ο πωλητής δε σου στείλει το προϊόν η σου στείλει κάτι διαφορετικό από αυτό που περιγράφει στη δημοπρασία.

Το insurance έχει να κάνει με το ταχυδρομείο. δλδ δίνεις λίγα παραπάνω λεφτά και σε περίπτωση απώλειας η ζημιάς του δέματος σε αποζημιώνει το ταχυδρομείο!

Δημοσ.

Δηλαδη γαι να ερθει κατι συστημενο δεν υπαρχει στην επιλογη του ebay? Πρεπει μιλησουμε με τον πωλητη για να μας το στειλει? Και η χρεωση πως γινεται πως το πληρωνουμε το συστημενο?

Δημοσ.
Δηλαδη γαι να ερθει κατι συστημενο δεν υπαρχει στην επιλογη του ebay? Πρεπει μιλησουμε με τον πωλητη για να μας το στειλει? Και η χρεωση πως γινεται πως το πληρωνουμε το συστημενο?

Σε μερικά αντικείμενα υπάρχει επιλογή συστημένο αλλά όχι σε όλα!!!Σε αυτά που δεν έχει πρέπει να μιλήσεις με τον πωλητή και κανονίζεις

Δημοσ.

Μπορείς να επικοινωνήσεις πριν την αγορά ώστε να σου στείλει με mail ένα invoice που να χρεώνει αποστολή ως συστημένο ή αν δεν τον προλάβεις μπορείς να του ζητήσεις την διεύθυνση του paypal και να του στείλεις εκεί τα επιπλέον χρήματα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...