pagratios Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Παρήγγειλα από το ebay ένα blue tooth και το δέμα μου το φέρανε και το αφήσανε στην πολυκατοικία που όποιος ήθελε το έπαιρνε και δεν το καταλάβαινα!!!Έτσι τα στέλνουν σε όλους?Μου ήρθε από την royal mail by air mail!!! Μπορώ να κάνω κάτι για αυτο ώστε να πηγαίνω και να τα παίρνω μόνος από το ταχυδρομίο?
enas_bibikos Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Εχοντας συχνες συναλλαγες με e-bay,διαφερει απ'οτι εχω καταλαβει σε 2 σημεία,αν θα το βρεις στην πολυκατοικια ή θα πρεπει να το παρεις απο το ταχυδρομειο.Το πρωτο ειναι το μεγεθος του δεματος.Συνηθως μικρα δεματα τα βρισκω στην πολυκατοικια αντιθετως για κατι πιο ογκωδες αφηνουν ειδοποιηση.Το δευτερο ειναι αν το δεμα εχει την ενδειξη "signed for" ,συστημενο δηλαδη,οποτε αφηνουν ειδοποιηση αφου πρεπει να υπογραψεις για να το παραλαβεις.
szaf Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Εχοντας συχνες συναλλαγες με e-bay,διαφερει απ'οτι εχω καταλαβει σε 2 σημεία,αν θα το βρεις στην πολυκατοικια ή θα πρεπει να το παρεις απο το ταχυδρομειο.Το πρωτο ειναι το μεγεθος του δεματος.Συνηθως μικρα δεματα τα βρισκω στην πολυκατοικια αντιθετως για κατι πιο ογκωδες αφηνουν ειδοποιηση.Το δευτερο ειναι αν το δεμα εχει την ενδειξη "signed for" ,συστημενο δηλαδη,οποτε αφηνουν ειδοποιηση αφου πρεπει να υπογραψεις για να το παραλαβεις. σωστά τα λέει ο bibikos.. από το ταχυδρομείο μόνο αν είναι συστημένο ή αρκετά μεγάλου μεγέθους και δεν μπορεί να το πάρει ο ταχυδρομος μαζί του
pagratios Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Συστημένο μπορώ να το λέω να το στέλνουν από εκεί?Είναι πιο ακριβό?
coolman Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Πρέπει να συνεννοηθείς με τον πωλητή. Από Αγγλιά είναι ένα επιπλέον κόστος 3,5 λίρες, περίπου 4 ευρό.
pagratios Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Πρέπει να συνεννοηθείς με τον πωλητή. Από Αγγλιά είναι ένα επιπλέον κόστος 3,5 λίρες, περίπου 4 ευρό. Το έχεις κάνει και το ξέρεις?
coolman Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Ναι. Από κανονικό e-shop μου ζήτησαν 3,5 λίρες επιπλέον και από e-bay μου ζήτησε 6 λίρες επιπλέον αλλά τελικά μου επέστρεψε τις 3 γιατί προέκυψε λιγότερο το σύνολο. Βέβαια και στους 2 είχα στείλει μέιλ ότι πρωτιμώ συστημένο δέμα. Επίσης στο site του Royall Μail κάπου πήρε το μάτι μου ότι για Internationla Signed For τα πακέτα χρεώνονται ένα πρόσθετο 3,5 GBP.
pagratios Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Και εγώ έτσι τα προτιμώ λόγω του ότι υπάρχουν και μακρυχέριδες
De@th L0rd Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Εμένα μου είπαν αντί να γράψω τη διεύθυνση αποστολής να γράψω το όνομα και την περιοχή μόνο.πχ Ilias Batmanides PR Hlioupoli PC.16341 Κι εμένα έτσι μου κάνουν κ μένω σε κακόφημη περιοχή.Δε φταίει το e-bay αλλά τα ΕΛΤΑ.Λίγη κοινή λογική δε βλάπτει γμτ μου.
pagratios Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Δηλαδή έτσι δεν στο στέλνουν σπίτι αλλά στα πιο κοντινά ελτα?
coolman Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Εμένα μου είπαν αντί να γράψω τη διεύθυνση αποστολής να γράψω το όνομα και την περιοχή μόνο.πχIlias Batmanides PR Hlioupoli PC.16341 Κι εμένα έτσι μου κάνουν κ μένω σε κακόφημη περιοχή.Δε φταίει το e-bay αλλά τα ΕΛΤΑ.Λίγη κοινή λογική δε βλάπτει γμτ μου. Μπορείς να πεις περισσότερες λεπτομέρειες; Με ενδιαφέρει και εμένα αυτό. Το έχεις δοκιμάσει;
De@th L0rd Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Μπορείς να πεις περισσότερες λεπτομέρειες; Με ενδιαφέρει και εμένα αυτό. Το έχεις δοκιμάσει; Περιμένω ένα φορτιστή από ebay.Έκανα τη συναλλαγή γράφοντας αυτά σε ebay και paypal.Έτσι και δώ πάλι δεματάκι παρατημένο στη πόρτα θα γίνει χαμός γιατί τη παραπάνω συμβουλή μου την έδωσε η υπάλληλος στο ταχυδρομείο.
tonypapadovic Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Πάντως μπορείτε να συνεννοηθείτε και με τον ταχυδρόμο. Συνήθως, εκτός εορτών και διακοπών, ένας μας εξυπηρετεί όλο τον χρόνο. Αν τον πετύχετε, μπορείτε να του πείτε είτε να σας τα φέρνει στο διαμέρισμα (αν είστε σε πολυκατοικία), είτε αν βαριέται ο άνθρωπος κ.λπ. να σας φέρνει μόνο ειδοποίηση και ποτέ το δέμα. Πολύ σπαστικό να το αφήνουν χύμα, εννοείται αυτό.
pagratios Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Καμία συνεννόηση με το ταχυδρομείο παίζει ή θα μας πούνε "ας ήταν συστημένα"
coolman Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Καμία συνεννόηση με το ταχυδρομείο παίζει ή θα μας πούνε "ας ήταν συστημένα" Όταν είχα πάει να τους ζητήσω να μου στείλουν ειδοποίηση μου είπαν "μόνο σε συστημένα"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.