dmtrskrk Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Εχει ηδη περασει αρκετος καιρος που πηρα κινητο (n93.. 2 χρωνια +) ...Μεχρι τωρα φανατικος οπαδος της νοκια (μονο στα smartfones) ...Αλλα βλεπω οτι πολλες εταιριες βγαζουν πολυ καλα κινητα που μπορουν να συναγωνιστουν ανετα την νοκια....Ετσι εφτασα στο διλημα nokia 5800 ή samsung omnia i900 (16gb) ή το htc diamond...Τι μου προτεινετε μεχρι 600Ε?
nickarmy Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 omnia εχω και ειναι πολυ βολικο αν περιμενεις λιγο θα δεις και το diamond 2
dlar2 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Ομνια φυσικά πολύ καλύτερο από τις άλλες δυο συσκευές
mchrisober Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 to Omnia ειναι καλυτερο αλλα εγω θα προτεινα 5800. Ειναι παρα πολυ ωραιο κινητο. στυλατο και με καλες λειτουργιες. Εαν θες κατι σε ποιο φθηνο παρε αυτο.
lalexoulhs Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Omnia για functions και diamond για διαστασεις (ειναι λιγο μικροτερο και πιο βολικο στη μεταφορα).
KnightRider Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Aν θες λειτουργικο Symbian με πολυ καλα προγραμματα τοτε παρε το nokia 5800. Και απο οτι ειδα το nokia 5800 ειναι το καλυτερο, εχω κανει συγκρισεις και μαλλον ειναι επειδη εχει symbian 5th edition.
Vasilisxd Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Εάν έχεις σκοπό να δώσεις τόσα λευτά και δεν καίγεσε για καλή Camera πάρε iPhone , κάνε και ένα jailbrake και Τσούπ ! θα έχεις το κινητό που κάνει , τα πάντα όλα . (και μήν ακούσω για Navigator , Bluetooth κτλπ , αυτά είναι για φλώρους !)
viper2005 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 (και μήν ακούσω για Navigator , Bluetooth κτλπ , αυτά είναι για φλώρους !) is that so...? μηπως θα ηθελες να μας το αναλυσεις λιγο αυτο...?
Vasilisxd Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 is that so...? μηπως θα ηθελες να μας το αναλυσεις λιγο αυτο...? Ντάξ μωρέ , ούτε ένα αστείο δεν σηκώνεις Αλλωστε εφαρμογή για OnLine Navigator έχει ... Για OffLine υπάρχουν αλλά ακομα δεν έχει χάρτες Ελλάδας , αλλα που θα πάει ... Και για το Bluetooth , υπάρχει εφαρμογή αλλα ακόμα είναι λίγο Beta. Πάντως στην ποιότητα , ευκολία χρήσης και πληθώρα εφαρμογών δέν το φτάνει κανένα . Ακομα και στα WinMO που υπάρχουν απειρες εφαρμογές , στην κάθε συσκευή παίζει ενα ποσοστό απο αυτές .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.