mixope71 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 όταν πηγαίνω στην διαχείριση δίσκων μου βγάζει το εξής μήνυμα η υπηρεσία εξάρτησης δεν υπάρχει ή έχει επισημανθεί για διαγραφή η δίσκοι λειτουργούν κανονικά απλός στην διαχείριση δεν φαίνονται
ChangeAllNow Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Έναρξη-Εκτέλεση-Services.msc-ΟΚ Βρίσκουμε την υπηρεσία "Διαχείρηση λογικού δίσκου" και την ρυθμίζουμε να ξεκινάει "Αυτόματη" και την "Υπηρεσία διαχείρησης λογικών δίσκων" να ξεκινάει "Μη αυτόματη".Επανεκκίνηση των Windows. Ή κατεβάζουμε το http://windowsxp.mvps.org/reg/dmserver.reg και το εκτελούμε και γίνεται η δουλειά.
mixope71 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 format ξέρω άλλα δεν νομίζω να χρειάζεται την συγκεκριμένη στιγμή
mixope71 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Ευχαριστώ που απάντησες η υπηρεσία Διαχείριση λογικού δίσκου δεν είναι μέσα στις υπηρεσίες η άλλη υπηρεσία είναι ,τώρα στο σύνδεσμο όταν κάνω κλίκ μου βγάζει κάποιο κώδικα δεν μπορώ να κατεβάσω κάτι εκτός και άν κάνω λάθος εγώ ευχαριστώ πάντως Έναρξη-Εκτέλεση-Services.msc-ΟΚΒρίσκουμε την υπηρεσία "Διαχείρηση λογικού δίσκου" και την ρυθμίζουμε να ξεκινάει "Αυτόματη" και την "Υπηρεσία διαχείρησης λογικών δίσκων" να ξεκινάει "Μη αυτόματη".Επανεκκίνηση των Windows. Ή κατεβάζουμε το http://windowsxp.mvps.org/reg/dmserver.reg και το εκτελούμε και γίνεται η δουλειά.
washcloud Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 start/run/msconfig/services, κι άμα την βρεις (ξε-τσεκάριστη), καλώς ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:20 ---------- χμμμμμμμ μούγκα στη στρούγκα... Τεσπα. start/run/C:\WINDOWS\system32 κι άμα δεν φαίνεται να υπάρχει dmserver.dll, κατέβασ' το και βαλ' το
mixope71 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 την ξετσεκάρισα αλλα τώρα μου βγάζει αλλο μήνυμα ότι είναι απενεργοποιημένη .Δεν είναι δυνατή η πραγματοποίηση μιας σύνδεσης, έκανα και επανεκκίνηση start/run/msconfig/services, κι άμα την βρεις (ξε-τσεκάριστη), καλώς ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:20 ---------- χμμμμμμμ μούγκα στη στρούγκα... Τεσπα. start/run/C:\WINDOWS\system32 κι άμα δεν φαίνεται να υπάρχει dmserver.dll, κατέβασ' το και βαλ' το ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:41 ---------- την ξετσεκάρισα αλλα τώρα μου βγάζει αλλο μήνυμα ότι είναι απενεργοποιημένη .Δεν είναι δυνατή η πραγματοποίηση μιας σύνδεσης,έκανα και επανεκκίνηση το αρχείο που μου λές να κατεβάσω στο τέλος το βάλ το τι σημαίνει; ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:44 ---------- τι σημαίνει αυτό την ξετσεκάρισα αλλα τώρα μου βγάζει αλλο μήνυμα ότι είναι απενεργοποιημένη .Δεν είναι δυνατή η πραγματοποίηση μιας σύνδεσης,έκανα και επανεκκίνηση ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:41 ----------
washcloud Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 χα..........τα θέλει ο c:\windows\system32 σου....... (ναι, εκεί να το βάλεις, σημαίνει...) btw , δεν είπα "ξε-τσεκαρέ την".... ...κοίτα αν την βρεις ξε-τσεκάριστη, είπα..... (οπότε την τσεκάρεις................αλλά φαίνεται πως δεν ήταν αυτό το θέμα. Κι αν όντως δεν βρίσκεις το αρχείο εκεί που σου είπα, το έχει "καταπιεί" ιός. Γι' αυτό κατέβασ' το κτλ κτλ)
mixope71 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 δεν ξέρω γιατί βγάζει αυτό το imation αλλά τι σημαίνει αυτό που λές βάλτο ....... την ξετσεκάρισα αλλα τώρα μου βγάζει αλλο μήνυμα ότι είναι απενεργοποιημένη .Δεν είναι δυνατή η πραγματοποίηση μιας σύνδεσης,έκανα και επανεκκίνηση ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:41 ---------- το αρχείο που μου λές να κατεβάσω στο τέλος το βάλ το τι σημαίνει; ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:44 ---------- τι σημαίνει αυτό την ξετσεκάρισα αλλα τώρα μου βγάζει αλλο μήνυμα ότι είναι απενεργοποιημένη .Δεν είναι δυνατή η πραγματοποίηση μιας σύνδεσης,έκανα και επανεκκίνηση ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:41 ---------- ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:49 ---------- οκ ευχαριστώ πολύ
washcloud Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 χμμμμμμμμ quοtatiοn sρammer detected...... ...AN δεν υπάρχει το dmserver.dll στο φάκελο c:\windows\system32, το έχει μετονομάσει ιός (γι' αυτό και έχει "εξαφανιστεί" η εν λόγω υπηρεσία) Κατέβασέ το από το λινκ που έδωσα, και βαλ' το στο φάκελο που λέμε. (αν ξαναρωτήσεις το ίδιο, θα πηδήξω απ΄το παράθυρο, και είμαι και ισόγειο. Θα σπάσω κα'να πόδι και θα το 'χεις βάρος )
mixope71 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 δεν έγινε τίποτα το κατέβασα και το έβαλα στο system32 χα..........τα θέλει ο c:\windows\system32 σου....... (ναι, εκεί να το βάλεις, σημαίνει...) btw , δεν είπα "ξε-τσεκαρέ την".... ...κοίτα αν την βρεις ξε-τσεκάριστη, είπα..... (οπότε την τσεκάρεις................αλλά φαίνεται πως δεν ήταν αυτό το θέμα. Κι αν όντως δεν βρίσκεις το αρχείο εκεί που σου είπα, το έχει "καταπιεί" ιός. Γι' αυτό κατέβασ' το κτλ κτλ) ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:16 ---------- συγνώμη αν σε κούρασα τελευταίο το μήνυμα που βγάζει τώρα είναι : η υπηρεσία εξάρτησης δεν υπάρχει η έχει επισημανθεί με διαγραφή χμμμμμμμμ quοtatiοn sρammer detected...... ...AN δεν υπάρχει το dmserver.dll στο φάκελο c:\windows\system32, το έχει μετονομάσει ιός (γι' αυτό και έχει "εξαφανιστεί" η εν λόγω υπηρεσία) Κατέβασέ το από το λινκ που έδωσα, και βαλ' το στο φάκελο που λέμε. (αν ξαναρωτήσεις το ίδιο, θα πηδήξω απ΄το παράθυρο, και είμαι και ισόγειο. Θα σπάσω κα'να πόδι και θα το 'χεις βάρος )
washcloud Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 ...δεν υπάρχει πρόβλημα βρε...πλάκα κάνουμε Mετά την τοποθέτηση του αρχείου στο φάκελο που είπαμε (τελικά, δεν υπήρχε ήδη εκεί το αρχείο ; ), restart το pc (κι ελπίζω να την τσέκαρες ξανά στο services tab του msconfig, διότι την είχες ξε-τσεκάρει.....)
mixope71 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 τίποτα δεν έγινε αλλά βλέπω μέσα στο system32 ένα αρχείο με το όνομα dmsrveresl.dll μπορείς να ελέγξεις στον δικό σου υπολογιστή αν υπάρχει αυτό το αρχείο μήπως είναι αυτό και μετονομάστηκε ...δεν υπάρχει πρόβλημα βρε...πλάκα κάνουμε Mετά την τοποθέτηση του αρχείου στο φάκελο που είπαμε (τελικά, δεν υπήρχε ήδη εκεί το αρχείο ; ), restart το pc (κι ελπίζω να την τσέκαρες ξανά στο services tab του msconfig, διότι την είχες ξε-τσεκάρει.....)
washcloud Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 ναι το μετονομασμένο είναι... Ιούλης στην έχει κάνει τη δουλειά, και παίζει να έχει κάνει και διάφορα στο μητρώο ή και να βρίσκεται στην cache μνήμη (γι' αυτό ίσως και δε "στρώνει") (εξ' ου και η αρχική μου πρόταση για φορμάτ.... ) Τεσπα , δοκίμσε να κάνεις κι ένα καθαρισμό μητρώου με το Ccleaner (google it). E, μετά, σκανάρισμα με antivirus....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.