tolis_01 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Ρε παιδιά, στο ubuntu στον βάζει σίγουρα τον adobe o firefox. Δεν λέω ότι το κάνει μόνος του, λογικά ο apt τρέχει από πίσω (βγάζει το σηματάκι που γράφει "a package manager is working" στην taskbar), αλλά ο flash μπαίνει σίγουρα μέσω του firefox. Το ίδιο και στα windows. Στην fedora που χρησιμοποιώ τώρα (σε asus eee 900. Παρεπιπτόντως λειτουργούν όλα out of the box, εκτός από μερικά fn keys που δεν με νοιάζουν, και την κάμερα που δεν ξέρω, δεν την δοκίμασα), δεν μπαίνει. Σου βγάζει failed, πατάς "manual install" και σε πετάει στην σελιδα της adobe (από εκεί κατέβασα το rpm αρχειάκι και όλα καλά). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tonyk_x Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Ρε παιδιά, στο ubuntu στον βάζει σίγουρα τον adobe o firefox. Δεν λέω ότι το κάνει μόνος του, λογικά ο apt τρέχει από πίσω (βγάζει το σηματάκι που γράφει "a package manager is working" στην taskbar), αλλά ο flash μπαίνει σίγουρα μέσω του firefox.Το ίδιο και στα windows. Στην fedora που χρησιμοποιώ τώρα (σε asus eee 900. Παρεπιπτόντως λειτουργούν όλα out of the box, εκτός από μερικά fn keys που δεν με νοιάζουν, και την κάμερα που δεν ξέρω, δεν την δοκίμασα), δεν μπαίνει. Σου βγάζει failed, πατάς "manual install" και σε πετάει στην σελιδα της adobe (από εκεί κατέβασα το rpm αρχειάκι και όλα καλά). Στην Fedora σελίδες που θέλουν Adobe flash ακα youtube δεν ανοίγεις out of the box 100% και στο λέω επειδή την δουλεύω χρόνια. Για Ubuntu δεν αντιλέγω αλλά δεν ασχολήθηκα σχεδόν ποτέ μαζί του για να έχω άποψη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.