iparou Δημοσ. 2 Ιουνίου 2002 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2002 Γεια σας παίδες... Μήπως ξέρετε κανέναν αξιόπιστο news server από τον οποίον να μπορώ να κατεβάζω binaries από τα newsgroups ? Έχω σύνδεση forthnet και, αν και ο news server τους είναι καλύτερος από του ntua, το 95% των binaries είναι incomplete... Θα προτιμούσα αν έχετε υπόψη σας κανένα free και αν όχι τότε προτείνετε μου κάποιον αξιόπιστο συνδρομητικό. (Αν έχει και προσφορές του στυλ στ χ GB που κατεβάζετε, έχετε άλλα υ δώρο, τότε πολύ καλύτερα...) Thanks.
FatMan Δημοσ. 2 Ιουνίου 2002 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2002 Για ρίξε μια ματιά εδώ . Έχει μιά λιστούλα που θα βρείς αυτό που θες. Παλιά κάτι binaries τα είχα κατεβάσει κανονικά ενώ απο οτενετ τα εφερνε σπασμένα.
iparou Δημοσ. 2 Ιουνίου 2002 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2002 Δυστυχώς φιλαράκι η λίστα έχει να ανανεωθεί από τον Απρίλιο, οπότε και οι news servers δεν λειτουργούν πια. Ευχαριστώ πάντως.
@_zerocool Δημοσ. 2 Ιουνίου 2002 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2002 re paida peite kai emena, ti einai enas news server kai newsgroup. Exoun kamia sxesh auat ta dyo?
Lyman_Zerga Δημοσ. 2 Ιουνίου 2002 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2002 Et voila ... news.uoc.gr O news server tou panepisthmiou Krhths DEN einai 100% plhrhs, alla egw eimai 100% euxaristhmenos ;-)) --- My name is Zerga ... Lyman Zerga
iparou Δημοσ. 2 Ιουνίου 2002 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2002 Όι servers των πανεπιστημίων είναι της πλάκας. Δεν έχουν κανένα ολοκληρωμένο binary. Ψάχνω για servers ποθ να έχουν ολοκληρωμένα binaries.
Anonymous Δημοσ. 2 Ιουνίου 2002 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2002 epeidh mou xei meinei aporia tosa xronia.Ta binaries apo ta newsgroups se ti xreiazontai???
daniel's_saving_grace Δημοσ. 3 Ιουνίου 2002 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2002 Για κοιτάξτε και τον news.grnet.gr Υποτίθεται ότι είναι κορυφαίος, αν και έχω να τον χρησιμοποιήσω καιρό...
Maniakos Δημοσ. 3 Ιουνίου 2002 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2002 </font><blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><hr /><font size="2" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">Originally posted by @_zerocool: <strong>re paida peite kai emena, ti einai enas news server kai newsgroup. Exoun kamia sxesh auat ta dyo?</strong></font><hr /></blockquote><font size="2" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">www.google.com "what is a news server?"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.