apiasto13 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 καλησπερα εχς ενα φορυμ σκεφτομαι να το αναβαθμισο σε πρεμιουμ παταω donate μ βγαινει να επιλέξω τον τρόπο αλλα έχει master card και visa ουτε μέσω paypal ούτε με gift card τπτ. Και σκέφτομαι τώρα εγω... επειδή λέει 25 δολάρια το μήνα εάν βάλω την πιστωτική (βιζα) λέτε να έχει πρόβλημα γιατί δν μου τα μετατρέπει δν λει 25 δολάρια ξερω γω 22 ευρώ λέει 25 δολάρια οι μετατροπή τους γίνεται αυτόματα απο την τράπεζα???
varg88 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 πολύ καλό... Το έχω χρησιμοποιήσει και αν έχεις υπομονή κάτι θα γίνει
apiasto13 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 υπαρχει προβλημα ομως μετα λεφτα που ειναι σε δολλαρια ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:48 ---------- ?????? ?????? ????? ??????
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 υπαρχει προβλημα ομως μετα λεφτα που ειναι σε δολλαρια ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:48 ---------- ?????? ?????? ????? ?????? Οχι...........
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.