xpapias Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Γειά χαρά. Έχω κάποια videos σε μορφή .avi με το αντίστοιχο .srt τους. Τα videos αυτά θέλω να τα δώσω σε ένα φίλο μου που έχει συμβατικό DVD Player με δυνατότητα εγγραφής (προφανώς όχι πολύ παλαιά τεχνολογία). Πως μπορώ να γράψω έυκολα τα videos αυτά με τους υπότιτλους μαζί ώστε να παίζουν στο dvd του? Από προγράμματα δεν έχω τίποτα σχετικό στον υπολογιστή.
parsifal Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Θέλεις δηλαδή μετατροπή σε τυπικό δισκάκι DVD-VIDEO. Δες στο Insomnia Wiki αυτό: Με ποιο πρόγραμμα: Μετατρέπω AVI/DivX/MP4/MKV σε DVD;
Green Dragon Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Πως μπορώ να γράψω έυκολα τα videos αυτά με τους υπότιτλους μαζί ώστε να παίζουν στο dvd του?Από προγράμματα δεν έχω τίποτα σχετικό στον υπολογιστή. DVD Flick προτείνω εγώ. Εύκολο στη χρήση και free:-) Θέλεις δηλαδή μετατροπή σε τυπικό δισκάκι DVD-VIDEO. Δες στο Insomnia Wiki αυτό: Με ποιο πρόγραμμα: Μετατρέπω AVI/DivX/MP4/MKV σε DVD; Πολύ χρήσιμη η υπενθύμηση parsifal
george69 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Γειά χαρά. Έχω κάποια videos σε μορφή .avi με το αντίστοιχο .srt τους. Τα videos αυτά θέλω να τα δώσω σε ένα φίλο μου που έχει συμβατικό DVD Player με δυνατότητα εγγραφής (προφανώς όχι πολύ παλαιά τεχνολογία). Πως μπορώ να γράψω έυκολα τα videos αυτά με τους υπότιτλους μαζί ώστε να παίζουν στο dvd του? Από προγράμματα δεν έχω τίποτα σχετικό στον υπολογιστή. Φίλε xpapias, δεν χρειάζεται να μετατρέπεις τα αρχεία σου σε DVD για να τα δει ο φίλος σου!! 1) Εάν του φίλου σου το DVD Player υποστηρίζει (διαβάζει) ελληνικούς υπότιτλους δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα- του δίνεις τα αρχεία .avi με το αντίστοιχο .srt τους μέσα σε ένα στικάκι USB και θα τα δει κανονικά στον DVD Player του. 2) Εάν πάλι δεν τους διαβάζει,τότε με το μικρό και πολύ ελαφρύ προγραμματάκι AVIAddXSub ενώνεις το αρχείο .avi με το αντίστοιχο .srt του σε ΕΝΑ και το αρχείο DivX, που δημιουργείται, διαβάζεται από όλα τα DVD Players του κόσμου!! Γιατί να καις τζάμπα δισκάκια DVD, αφού μπορεί να τα δει μέσω ενός USB!!! Τώρα, εάν το DVD Player του φίλου σου δεν έχει θύρα USB, γράφεις (καις) σε ένα DVD όλα τα αρχεία- ως DVD δεδομένων- και του δίνεις το δισκάκι να τα δει.Σε ένα δισκάκι όλες οι ταινίες (για την ακρίβεια χωρά μέχρι 5-6 ταινίες DivX ή Xvid-ανάλογα το μέγεθός τους)!! Γειά χαρά......;)
kpav Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 2) Εάν πάλι δεν τους διαβάζει,τότε με το μικρό και πολύ ελαφρύ προγραμματάκι AVIAddXSub ενώνεις το αρχείο .avi με το αντίστοιχο .srt του σε ΕΝΑ και το αρχείο DivX, που δημιουργείται, διαβάζεται από όλα τα DVD Players του κόσμου!! Εκτος απο το ΗΥUNDAI HHD-3630UC
george69 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 2) Εάν πάλι δεν τους διαβάζει,τότε με το μικρό και πολύ ελαφρύ προγραμματάκι AVIAddXSub ενώνεις το αρχείο .avi με το αντίστοιχο .srt του σε ΕΝΑ και το αρχείο DivX, που δημιουργείται, διαβάζεται από όλα τα DVD Players του κόσμου!!Εκτος απο το ΗΥUNDAI HHD-3630UC Πλάκα κάνεις φίλε kpav !! Πώς είναι δυνατόν? Αυτό αποκλείεται.... Μήπως δεν κάνεις κάτι σωστά?? Κάτι στις ρυθμίσεις του συγκεκριμένου DVD Player ίσως??
nodasz Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Φιλε george69 εχεις αδικο. Δεν ξερω για τα καινουργια μηχανηματα αλλα τα παλιοτερα (3-4 χρονων) ΔΕΝ διαβαζουν απευθειας αρχεια avi.
CROM271 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Φίλε xpapias,δεν χρειάζεται να μετατρέπεις τα αρχεία σου σε DVD για να τα δει ο φίλος σου!! 1) Εάν του φίλου σου το DVD Player υποστηρίζει (διαβάζει) ελληνικούς υπότιτλους δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα- του δίνεις τα αρχεία .avi με το αντίστοιχο .srt τους μέσα σε ένα στικάκι USB και θα τα δει κανονικά στον DVD Player του. 2) Εάν πάλι δεν τους διαβάζει,τότε με το μικρό και πολύ ελαφρύ προγραμματάκι AVIAddXSub ενώνεις το αρχείο .avi με το αντίστοιχο .srt του σε ΕΝΑ και το αρχείο DivX, που δημιουργείται, διαβάζεται από όλα τα DVD Players του κόσμου!! Γιατί να καις τζάμπα δισκάκια DVD, αφού μπορεί να τα δει μέσω ενός USB!!! Τώρα, εάν το DVD Player του φίλου σου δεν έχει θύρα USB, γράφεις (καις) σε ένα DVD όλα τα αρχεία- ως DVD δεδομένων- και του δίνεις το δισκάκι να τα δει.Σε ένα δισκάκι όλες οι ταινίες (για την ακρίβεια χωρά μέχρι 5-6 ταινίες DivX ή Xvid-ανάλογα το μέγεθός τους)!! Γειά χαρά......;) Σωστα τα παραπανω αλλα ξεχασες να αναφερεις πως πρεπει το DVD player να υποστηριζει divx
VKostas Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Πες μας τι μοντέλο είναι το DVD του φίλου σου για να δούμε αν διαβάζει .avi ή όχι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.