Προς το περιεχόμενο

Αναπαραγωγή divx αρχείων σε συμβατικό DVD player ? (αρχάριος)

xpapias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά χαρά.

Έχω κάποια videos σε μορφή .avi με το αντίστοιχο .srt τους.

Τα videos αυτά θέλω να τα δώσω σε ένα φίλο μου που έχει συμβατικό DVD Player με δυνατότητα εγγραφής (προφανώς όχι πολύ παλαιά τεχνολογία).

Πως μπορώ να γράψω έυκολα τα videos αυτά με τους υπότιτλους μαζί ώστε να παίζουν στο dvd του?

Από προγράμματα δεν έχω τίποτα σχετικό στον υπολογιστή.

Δημοσ.
Πως μπορώ να γράψω έυκολα τα videos αυτά με τους υπότιτλους μαζί ώστε να παίζουν στο dvd του?

DVD Flick προτείνω εγώ. Εύκολο στη χρήση και free:-)

Θέλεις δηλαδή μετατροπή σε τυπικό δισκάκι DVD-VIDEO. Δες στο Insomnia Wiki αυτό: Με ποιο πρόγραμμα: Μετατρέπω AVI/DivX/MP4/MKV σε DVD;

Πολύ χρήσιμη η υπενθύμηση parsifal :-D

Δημοσ.
Γειά χαρά.

Έχω κάποια videos σε μορφή .avi με το αντίστοιχο .srt τους.

Τα videos αυτά θέλω να τα δώσω σε ένα φίλο μου που έχει συμβατικό DVD Player με δυνατότητα εγγραφής (προφανώς όχι πολύ παλαιά τεχνολογία).

Φίλε xpapias,

δεν χρειάζεται να μετατρέπεις τα αρχεία σου σε DVD για να τα δει ο φίλος σου!!

1) Εάν του φίλου σου το DVD Player υποστηρίζει (διαβάζει) ελληνικούς υπότιτλους δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα- του δίνεις τα αρχεία .avi με το αντίστοιχο .srt τους μέσα σε ένα στικάκι USB και θα τα δει κανονικά στον DVD Player του.

2) Εάν πάλι δεν τους διαβάζει,τότε με το μικρό και πολύ ελαφρύ προγραμματάκι AVIAddXSub ενώνεις το αρχείο .avi με το αντίστοιχο .srt του σε ΕΝΑ και το αρχείο DivX, που δημιουργείται, διαβάζεται από όλα τα DVD Players του κόσμου!!

Γιατί να καις τζάμπα δισκάκια DVD, αφού μπορεί να τα δει μέσω ενός USB!!!

Τώρα, εάν το DVD Player του φίλου σου δεν έχει θύρα USB, γράφεις (καις) σε ένα DVD όλα τα αρχεία- ως DVD δεδομένων- και του δίνεις το δισκάκι να τα δει.Σε ένα δισκάκι όλες οι ταινίες (για την ακρίβεια χωρά μέχρι 5-6 ταινίες DivX ή Xvid-ανάλογα το μέγεθός τους)!!

Γειά χαρά......;);)

Δημοσ.

2) Εάν πάλι δεν τους διαβάζει,τότε με το μικρό και πολύ ελαφρύ προγραμματάκι AVIAddXSub ενώνεις το αρχείο .avi με το αντίστοιχο .srt του σε ΕΝΑ και το αρχείο DivX, που δημιουργείται, διαβάζεται από όλα τα DVD Players του κόσμου!!

Εκτος απο το ΗΥUNDAI HHD-3630UC

Δημοσ.

Εκτος απο το ΗΥUNDAI HHD-3630UC

Πλάκα κάνεις φίλε kpav !!:confused:

Πώς είναι δυνατόν? Αυτό αποκλείεται....

Μήπως δεν κάνεις κάτι σωστά??

Κάτι στις ρυθμίσεις του συγκεκριμένου DVD Player ίσως??

;)

Δημοσ.

Φιλε george69 εχεις αδικο. Δεν ξερω για τα καινουργια μηχανηματα αλλα τα παλιοτερα (3-4 χρονων) ΔΕΝ διαβαζουν απευθειας αρχεια avi.

Δημοσ.
Φίλε xpapias,

δεν χρειάζεται να μετατρέπεις τα αρχεία σου σε DVD για να τα δει ο φίλος σου!!

1) Εάν του φίλου σου το DVD Player υποστηρίζει (διαβάζει) ελληνικούς υπότιτλους δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα- του δίνεις τα αρχεία .avi με το αντίστοιχο .srt τους μέσα σε ένα στικάκι USB και θα τα δει κανονικά στον DVD Player του.

Γιατί να καις τζάμπα δισκάκια DVD, αφού μπορεί να τα δει μέσω ενός USB!!!

Τώρα, εάν το DVD Player του φίλου σου δεν έχει θύρα USB, γράφεις (καις) σε ένα DVD όλα τα αρχεία- ως DVD δεδομένων- και του δίνεις το δισκάκι να τα δει.Σε ένα δισκάκι όλες οι ταινίες (για την ακρίβεια χωρά μέχρι 5-6 ταινίες DivX ή Xvid-ανάλογα το μέγεθός τους)!!

Γειά χαρά......;);)

Σωστα τα παραπανω αλλα ξεχασες να αναφερεις πως πρεπει το DVD player να υποστηριζει divx

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...