montexristos Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Καλημέρα, Θέλω να φτιάξω ένα cd το οποίο όταν τοποθετείται στον υπολογιστή να ανοίγει ένα portable browser, ο οποίος θα βρίσκεται και αυτός μέσα στο cd, και να δείχνει τη σελίδα index.htm η οποία βρίσκεται στον ίδιο φάκελο. Το πρόβλημα είναι ότι το path της σελίδας που θέλω να ανοίξω("CDDRIVELETTER:\index.htm) δεν είναι ίδιο για κάθε υπολογιστή και δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω κάποιο relative path σαν όρισμα(πχ να τρέξω "firefox.exe index.htm") γιατί δεν λειτουργεί. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να δημιουργήσω ενα .bat αρχείο που θα έχει το ίδιο περιεχόμενο (firefox.exe index.htm). Με αυτόν τον τρόπο ναι μεν δουλεύει αλλά εμφανίζεται το αντιαισθητικό dos παράθυρο, κάτι που θα ήθελα να αποφύγω... Έχει κανείς καμία ιδέα για το τι μπορώ να κάνω?
SpyrosR Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Δοκίμασες με το παρακάτω; >[autorun] shellexecute=index.html
montexristos Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Αρχικά ευχαριστώ για την απάντηση. Η εντολή που μου έδωσες όμως ανοίγει τη σελίδα με τον προεπιλεγμένο browser του υπολογιστή και όχι με τον portable που έχω μέσα στο cd. Αυτό μου δημιουργεί το πρόβλημα ότι αν κάποιος έχει το internet explorer 6 για παράδειγμα η σελίδα δεν εμφανίζεται όπως πρέπει.Θα δοκιμάσω πάντως να το κάνω με την shellexecute αλλά προς το παρόν για κάποιο λόγο σταμάτησε να μου δουλεύει το autorun Κάποια άλλη ιδέα btw??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.