Heatspreader Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Αυτές τις μέρες θέλω να κάνω ένα δώρο στη κοπέλα μου. Θέλω να της πάρω το άρωμα που φοράει (D&G Light Blue) και θα ήθελα να ρωτήσω τι παίζει με τις Online αγορές. Για παράδειγμα η πιο φθηνή (100ml) που βρήκα είναι αυτή. Υπάρχει περίπτωση να είναι μαϊμού? Ευχαριστώ.
AlexNet Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Σ' αυτή την τιμή δεν νομίζω. Κ δεν νομίζω οτι έχει μεγάλη διαφορά η τιμή αυτή από τα καταστήματα.
bikey77 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Ψωνίζω εδώ και χρόνια αρώματα και κολώνιες από το internet (έχω ξεκινήσει μια μικρή συλλογή), κυρίως από ebay. Για να καταλάβεις αν είναι original ή όχι, απλά διαβάζεις την περιγραφή και αν λέει "like" D&G Light Blue τότε πολύ απλά είναι ιμιτασιόν. Παράλληλα, πρέπει να αναφέρεται ξεκάθαρα ότι είναι original προϊόν, brand new, unopened, in retail box κλπ. Σημαντικός παράγοντας για τη γνησιότητα η όχι είναι και ο αριθμός των θετικών σχολίων από τους προηγούμενους αγοραστές (δηλ το feedback). Αν θέλεις να ρίξεις και μια ματιά σε ένα πολύ αξιόπιστο e-shop που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη, δες κι αυτό. Άψογη συναλλαγή, καλή επικοινωνία και πολύ καλές τιμές για τα ελληνικά -πάντα- δεδομένα. Για την συγκεκριμένη κολώνια έχουν ίδια τιμή.
flo1 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 http://www.cheapsmells.com/ Υπαρχει και αυτο το site με καλες τιμες.
Nitrous18 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 http://www.cheapsmells.com/Υπαρχει και αυτο το site με καλες τιμες. πολυ καλες οντως οι τιμες
nurse Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Έχω αγοράσει περίπου 4 κολόνιες - αρώματα από το plus4u. Είναι αυθεντικά αρώματα με πολύ καλές τιμές. Αγόρασε άφοβα. Η συγκεκριμένη είναι σε προσφορά γιαυτό έχει αυτή τη τιμή. Πρόσεχε όμως το άρωμα είναι προσωπική υπόθεση και καλό είναι να είσαι σίγουρος ότι θα αρέσει στη κοπέλα σου. Η γυναίκα μου πάντως έπιασε το κόλπο και με πάει TYXAIA μια βόλτα από το Hondo 3-4 εβδομάδες πριν από επετείους κλπ. Οι τιμές είναι πολύ καλές σε αρώματα στο συγκεκριμένο κατάστημα, απλά κάνουν μερικές φορές καμία βδομάδα να έρθουν. Επίσης προμηθεύσου και χαρτί περιτυλίγματος, γιατί δεν νομίζω ότι το χαρτόκουτο του plus4u θα κάνει εντύπωση.
Heatspreader Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Το άρωμα που έχω παραγγείλει το θέλει η κοπέλα και μάλιστα ξέρει ότι το έχω παραγγείλει. Επίσης φυσικά και έχω πει να το τυλίξουν. Σήμερα μέχρι το απόγευμα θα το έχω. Ευχαριστώ πολύ παιδιά, θα γράψω πάλι εντυπώσεις.
nurse Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Το άρωμα που έχω παραγγείλει το θέλει η κοπέλα και μάλιστα ξέρει ότι το έχω παραγγείλει.Επίσης φυσικά και έχω πει να το τυλίξουν. Σήμερα μέχρι το απόγευμα θα το έχω. Ευχαριστώ πολύ παιδιά, θα γράψω πάλι εντυπώσεις. Δεν ήξερα ότι κάνουν συσκευασίες δώρων. Καλό αυτό. Το ζήτησες τηλεφωνικά ή το έγραψες στο πεδίο που έχει η φόρμα παραγγελίας;
Heatspreader Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Το έγραψα στο πεδίο στη Φόρμα Παραγγελίας.
nurse Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Αυτό είχα κάνει και εγώ και μου ήρθε το γνωστό χαρτόκουτο του plus4u με ένα μεγάλο αυτοκόλλητο επάνω που έγραφε φαρδιά πλατιά "ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΔΩΡΟΥ "ΑΜΠΑΛΑΖ", ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ" Είναι σίγουρο ότι το παλικάρι του courier θα το διάβασε με απορία δίπλα από την διεύθυνσή μου. Θα σου πρότεινα να προμηθευτείς κανένα χάρτινο σακουλάκι δώρου.... Αν και πάντα η κίνηση μετράει..
Heatspreader Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Έτσι έγινε τελικά. Ενώ το είχα γράψει να γίνει συσκευασία δώρου και ρώτησα και την υπεύθυνη, ήρθε σε ένα μεγάλο χαρτόκουτο, χωρίς συσκευασία δώρου. Δεν πειράζει, αλλά σε άλλη περίπτωση θα πείραζε, άλλη φορά θα τους το τονίσω περισσότερο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.