Προς το περιεχόμενο

Συγχρονισμός του Address Book με κινητό

dk1210

Προτεινόμενες αναρτήσεις

so,

έχω ένα macbook και ένα iphone 3g.

εχω κάνει backup στο address book ta contacts μου...θα δώσω το iphone 3g μου,και θα έχω ένα άλλο κινητό, και αναρωτιέμαι πώς μπορώ να περάσω τα contacts μου στο sim μου...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

So, ο τίτλος του θέματος είναι άκυρος. :-) Η ερώτηση σου είναι με ποιόν τρόπο θα κάνεις Sync το νέο κινητό που θα πάρεις με το Address Book του Mac σου.

Εξαρτάται από το κινητό. Για παράδειγμα, αρκετά μοντέλα τηλεφώνων υποστηρίζονται εγγενώς από το iSync της Apple και δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτε. Για άλλα μοντέλα χρειάζεται ειδικό software. Πες μας τι τηλέφωνο θα πάρεις για να δούμε.

Μεταφορά στην κάρτα SIM είναι δύσκολο να κάνεις. Κατ' αρχήν, οι κάρτες SIM υποστηρίζουν μόνο ένα αριθμό τηλεφώνου ανά όνομα. Εγώ για παράδειγμα, σε κάθε επαφή στο iPhone έχω 2-3 τηλέφωνα, emails, διευθύνσεις κλπ. Όλα αυτά δεν μπορούν να περαστούν στη SIM ακόμα και αν ήθελα.

σε ευχαριστώ για την βοήθειά σου!

θα το κοιτάξω με ένα nokia που έχω πρόχειρο...

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:55 ----------

σε ευχαριστώ για την βοήθειά σου!

θα το κοιτάξω με ένα nokia που έχω πρόχειρο...

το δοκίμασα, με ένα nokia 6500 s , και δεν το υποστηρίζει το mac μου...υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος για να "περάσω" contacts?

Με ένα quick search βρήκα τα παρακάτω αν θες να τα δοκιμάσεις dk.

Nokia 6500 Slide iSync plug-in | Nokia Series 40 iSync plugin

ΠΩ-ΠΩ-ΠΩ! ΤΕΛΕΙΟ! Δούλεψε άμεσα! χίλια ευχαριστώ! Δεν θα πήγαινε το μυαλό μου να το googlάρω...! thanx a lot!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...