papayios Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 http://www.eshop.gr/newsletter/mail-090404.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p_under Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 καλα οι προτασεις για αναβαθμηση ειναι λιγο αθλιες (δεν θιγω την τιμη αλλα τα προιοντα ). ποιος προκειται να αναβαθμησει κ να παρει τετοιες μνημες η τετοιες καρτες γραφικων? δηλαδη τι θελουν να τους βοηθησουμε να διωξουν την σαβουρα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Captain Nemo Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Και το laptop σχεδόν ιδιο με του carefour με μόνη διαφορά λιγο ταχύτερο επεξεργαστή , 279 ευρώ παραπάνω ! οσοι πρόλαβαν την προσφορά του carefour πρέπει να είναι καταευχαριστημένοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
swiftech Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 fujitsu ομως εγγυηση το δικο μου ειναι αθανατο 3 χρονακια και σηκωνει και vista Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
user12 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Παιδιά το MICROSOFT DSP WIRELESS OPTICAL DESKTOP 3000 δεν μου βγαίνει στα 24ε αλλά στα 29 γιατί ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ArisG88 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Πατα το απο το λινκ της προσφορας παραπανω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PCharon Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 δηλαδη τι θελουν να τους βοηθησουμε να διωξουν την σαβουρα? Οι "προτάσεις" των καταστημάτων ΠΑΝΤΑ αυτό το σκοπό έχουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p_under Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 εκνευριζομαι κατι φορες με κατι τετοια ,εχουν καταλαβει ποσο εχει προχωρησει η τεχνολογια? δεν με ενδιαφερει αν ειναι καλη τιμη ,με ενδιαφερει οτι ειναι σαβουρα .αλλα καλα κανουν ,εμεις φταιμε ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 άλλη μια εβδομάδα που με αφήνει αδιάφορο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 εκνευριζομαι κατι φορες με κατι τετοια ,εχουν καταλαβει ποσο εχει προχωρησει η τεχνολογια? δεν με ενδιαφερει αν ειναι καλη τιμη ,με ενδιαφερει οτι ειναι σαβουρα .αλλα καλα κανουν ,εμεις φταιμε ! Πρόσφατα, πήρα laser πολυμηχάνημα από γνωστό ηλ. κατάστημα, με 70€. Το μηχάνημα είναι 3ετίας, αλλά είναι laser. Τα λεφτά που εξοικονομώ από την αγορά του είναι αρκετά, πιστεύω. Εσύ δλδ, δεν θα το έπερνες και θα έμενες με τον inkjet, ή θα έπερνες ένα νέο μοντέλο, αλλά με τα διπλά ή ακόμα και τριπλά χρήματα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sintalkas Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Ρε παιδιά καλή προσφόρα δεν είναι αυτή με το Unreal Tournament 3?To έχετε βρει εσείς πουθενά φθηνότερο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p_under Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Πρόσφατα, πήρα laser πολυμηχάνημα από γνωστό ηλ. κατάστημα, με 70€. Το μηχάνημα είναι 3ετίας, αλλά είναι laser. Τα λεφτά που εξοικονομώ από την αγορά του είναι αρκετά, πιστεύω. Εσύ δλδ, δεν θα το έπερνες και θα έμενες με τον inkjet, ή θα έπερνες ένα νέο μοντέλο, αλλά με τα διπλά ή ακόμα και τριπλά χρήματα; εγω πιο πολυ μιλαω για τις αναβαθμησεις φιλε μου,αυτο που λες ουτε καν το προσεξα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Moderators Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 εκνευριζομαι κατι φορες με κατι τετοια ,εχουν καταλαβει ποσο εχει προχωρησει η τεχνολογια? δεν με ενδιαφερει αν ειναι καλη τιμη ,με ενδιαφερει οτι ειναι σαβουρα .αλλα καλα κανουν ,εμεις φταιμε ! Ακριβως. Εσεις φταιτε Δε νομιζω να σε αναγκασε κανεις να αγορασεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AlexNet Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Το "ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ STARTER PACK" είναι τίποτα αξιόλογο; Δεν έχω ιδέα απο δορυφορικά και σκεφτόμαι να πάρω ένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ArisG88 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Το "ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ STARTER PACK" είναι τίποτα αξιόλογο; Δεν έχω ιδέα απο δορυφορικά και σκεφτόμαι να πάρω ένα. Να ΜΗΝ το παρεις , δεν αξιζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.