Προς το περιεχόμενο

e-shop newsletter 04-04-2009

papayios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλα οι προτασεις για αναβαθμηση ειναι λιγο αθλιες (δεν θιγω την τιμη αλλα τα προιοντα ). ποιος προκειται να αναβαθμησει κ να παρει τετοιες μνημες η τετοιες καρτες γραφικων? δηλαδη τι θελουν να τους βοηθησουμε να διωξουν την σαβουρα?

Δημοσ.

Και το laptop σχεδόν ιδιο με του carefour με μόνη διαφορά λιγο ταχύτερο επεξεργαστή , 279 ευρώ παραπάνω ! οσοι πρόλαβαν την προσφορά του carefour πρέπει να είναι καταευχαριστημένοι.:-D

Δημοσ.
δηλαδη τι θελουν να τους βοηθησουμε να διωξουν την σαβουρα?

Οι "προτάσεις" των καταστημάτων ΠΑΝΤΑ αυτό το σκοπό έχουν. :devil:

Δημοσ.

εκνευριζομαι κατι φορες με κατι τετοια ,εχουν καταλαβει ποσο εχει προχωρησει η τεχνολογια? δεν με ενδιαφερει αν ειναι καλη τιμη ,με ενδιαφερει οτι ειναι σαβουρα .αλλα καλα κανουν ,εμεις φταιμε !

Δημοσ.
εκνευριζομαι κατι φορες με κατι τετοια ,εχουν καταλαβει ποσο εχει προχωρησει η τεχνολογια? δεν με ενδιαφερει αν ειναι καλη τιμη ,με ενδιαφερει οτι ειναι σαβουρα .αλλα καλα κανουν ,εμεις φταιμε !

Πρόσφατα, πήρα laser πολυμηχάνημα από γνωστό ηλ. κατάστημα, με 70€. Το μηχάνημα είναι 3ετίας, αλλά είναι laser. Τα λεφτά που εξοικονομώ από την αγορά του είναι αρκετά, πιστεύω. Εσύ δλδ, δεν θα το έπερνες και θα έμενες με τον inkjet, ή θα έπερνες ένα νέο μοντέλο, αλλά με τα διπλά ή ακόμα και τριπλά χρήματα;

Δημοσ.
Πρόσφατα, πήρα laser πολυμηχάνημα από γνωστό ηλ. κατάστημα, με 70€. Το μηχάνημα είναι 3ετίας, αλλά είναι laser. Τα λεφτά που εξοικονομώ από την αγορά του είναι αρκετά, πιστεύω. Εσύ δλδ, δεν θα το έπερνες και θα έμενες με τον inkjet, ή θα έπερνες ένα νέο μοντέλο, αλλά με τα διπλά ή ακόμα και τριπλά χρήματα;

εγω πιο πολυ μιλαω για τις αναβαθμησεις φιλε μου,αυτο που λες ουτε καν το προσεξα.

• Moderators
Δημοσ.

Ακριβως. Εσεις φταιτε :P

Δε νομιζω να σε αναγκασε κανεις να αγορασεις...

Δημοσ.

Το "ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ STARTER PACK" είναι τίποτα αξιόλογο; Δεν έχω ιδέα απο δορυφορικά και σκεφτόμαι να πάρω ένα.

Δημοσ.
Το "ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ STARTER PACK" είναι τίποτα αξιόλογο; Δεν έχω ιδέα απο δορυφορικά και σκεφτόμαι να πάρω ένα.

Να ΜΗΝ το παρεις , δεν αξιζει

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...