papayios Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 http://www.eshop.gr/newsletter/mail-090404.html
p_under Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 καλα οι προτασεις για αναβαθμηση ειναι λιγο αθλιες (δεν θιγω την τιμη αλλα τα προιοντα ). ποιος προκειται να αναβαθμησει κ να παρει τετοιες μνημες η τετοιες καρτες γραφικων? δηλαδη τι θελουν να τους βοηθησουμε να διωξουν την σαβουρα?
Captain Nemo Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Και το laptop σχεδόν ιδιο με του carefour με μόνη διαφορά λιγο ταχύτερο επεξεργαστή , 279 ευρώ παραπάνω ! οσοι πρόλαβαν την προσφορά του carefour πρέπει να είναι καταευχαριστημένοι.
swiftech Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 fujitsu ομως εγγυηση το δικο μου ειναι αθανατο 3 χρονακια και σηκωνει και vista
user12 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Παιδιά το MICROSOFT DSP WIRELESS OPTICAL DESKTOP 3000 δεν μου βγαίνει στα 24ε αλλά στα 29 γιατί ?
PCharon Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 δηλαδη τι θελουν να τους βοηθησουμε να διωξουν την σαβουρα? Οι "προτάσεις" των καταστημάτων ΠΑΝΤΑ αυτό το σκοπό έχουν.
p_under Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 εκνευριζομαι κατι φορες με κατι τετοια ,εχουν καταλαβει ποσο εχει προχωρησει η τεχνολογια? δεν με ενδιαφερει αν ειναι καλη τιμη ,με ενδιαφερει οτι ειναι σαβουρα .αλλα καλα κανουν ,εμεις φταιμε !
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 εκνευριζομαι κατι φορες με κατι τετοια ,εχουν καταλαβει ποσο εχει προχωρησει η τεχνολογια? δεν με ενδιαφερει αν ειναι καλη τιμη ,με ενδιαφερει οτι ειναι σαβουρα .αλλα καλα κανουν ,εμεις φταιμε ! Πρόσφατα, πήρα laser πολυμηχάνημα από γνωστό ηλ. κατάστημα, με 70€. Το μηχάνημα είναι 3ετίας, αλλά είναι laser. Τα λεφτά που εξοικονομώ από την αγορά του είναι αρκετά, πιστεύω. Εσύ δλδ, δεν θα το έπερνες και θα έμενες με τον inkjet, ή θα έπερνες ένα νέο μοντέλο, αλλά με τα διπλά ή ακόμα και τριπλά χρήματα;
sintalkas Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Ρε παιδιά καλή προσφόρα δεν είναι αυτή με το Unreal Tournament 3?To έχετε βρει εσείς πουθενά φθηνότερο?
p_under Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Πρόσφατα, πήρα laser πολυμηχάνημα από γνωστό ηλ. κατάστημα, με 70€. Το μηχάνημα είναι 3ετίας, αλλά είναι laser. Τα λεφτά που εξοικονομώ από την αγορά του είναι αρκετά, πιστεύω. Εσύ δλδ, δεν θα το έπερνες και θα έμενες με τον inkjet, ή θα έπερνες ένα νέο μοντέλο, αλλά με τα διπλά ή ακόμα και τριπλά χρήματα; εγω πιο πολυ μιλαω για τις αναβαθμησεις φιλε μου,αυτο που λες ουτε καν το προσεξα.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Moderators Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 εκνευριζομαι κατι φορες με κατι τετοια ,εχουν καταλαβει ποσο εχει προχωρησει η τεχνολογια? δεν με ενδιαφερει αν ειναι καλη τιμη ,με ενδιαφερει οτι ειναι σαβουρα .αλλα καλα κανουν ,εμεις φταιμε ! Ακριβως. Εσεις φταιτε Δε νομιζω να σε αναγκασε κανεις να αγορασεις...
AlexNet Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Το "ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ STARTER PACK" είναι τίποτα αξιόλογο; Δεν έχω ιδέα απο δορυφορικά και σκεφτόμαι να πάρω ένα.
ArisG88 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Το "ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ STARTER PACK" είναι τίποτα αξιόλογο; Δεν έχω ιδέα απο δορυφορικά και σκεφτόμαι να πάρω ένα. Να ΜΗΝ το παρεις , δεν αξιζει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.